Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szablya9

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is értjük, miért nem dörömböl erősebben az ellenzék. Kiderült a Fideszről, hogy csalt a 2010-es választáson. Tehát Orbán korszakos szánt, kőbe vésett alaptörvénye is érvénytelen. Simicska felnyomta a korábbi haverjait és közzétette a rendszerváltás óta történt legnagyobb botrányt. A Fidesz…..
Török Gábor már azért is érdekes figura, mert népes rajongótábora nem köthető oldalakhoz és szintén oldalfüggetlenül rühellik sokan. Könnyű parodizálni a miatt, mert állítólag sose mond egyértelmű véleményt, szerinte ez is lehet, meg az is. Nekem ez nem tűnt fel, de az…..
Varánusz Menj a picsába, Soros! 2017.07.27 10:00:11
Te, büdös lator, te! Nem unod még a Magyar Nép szívatását? Mert mi már kurvára unjuk a rohadt mesterkedésedet!!!! Milyen ember vagy te, he? Milyen Magyar vagy?! Ember és Magyar vagy te egyáltalán, vagy a rohadt sátán, aki szorgos népünkkel szórakozik lépten nyomon, mert nincs jobb dolga? -…..
szablya9 2017.07.27 19:45:43
A kormányzati propaganda csak a Fidesz talpnyaló sajtójában helyettesíti az igazságot. A valóság azonban nagyon másként néz ki: a magyar lakosság 15 százaléka lelépne innen. Nem is csoda, hisz a hazai életszínvonal éllovasból sereghajtó lett - már a románok is beértek bennünket...
Elbúcsúzhatunk Magyarország - állítólagos - politikai stabilitásától, bárki is nyeri a 2018-as választásokat. Az ősszel élesbe forduló kampányba belepusztul a jelenlegi politikai elit...
Nyomokban nagy fokú őszinteséget tartalmazó interjút adott Gulyás Gergely a Magyar Időkben. Ebben implicit módon elismerte, hogy a Fidesz bolsevik párt, és a nemzeti konzultációról is lerántotta a leplet...
Putyin legjobb magyar tanítványa, Orbán Viktor immár valóban Simicska Lajos teljes és totális megsemmisítésére adott parancsot. Ahogy azt Oroszországban is láttuk sokszor: az állami erőszakszervezetek teljes súlyukkal nehezednek az egykori legjobb barátra. De mi lehet a válasz?..
szablya9 2017.06.10 22:22:56
Az ember, aki ellen az egész világ összeesküdött. ..
szablya9 2017.06.10 00:16:42
Két nap alatt két szavazás is volt arról, hogy Botkának igaza van-e, amikor azt állítja, Gyurcsány inkább akadály, mint előny, és lehet-e vele együttműködni. Mindkét voksolás Gyurcsány fölényes diadalát hozta.  (A képen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Botka László szegedi polgármester együtt…..
Miközben a kormányzati propaganda folyamatosan tagadja, hogy Orbánnak inkább Putyin felé húz a szíve, mint az EU felé, számos apró jel utal arra, hogy kompország Moszkva felé sodródik...
A kormányfő hiába ígérte meg, hogy visszafogja az unióellenes hangot, pedig érdemes volna lejjebb venni, mert a Fitch éppen most figyelmeztette, hogy az ország fizethet rá, ha megromilik a viszony Brüsszellel. Meg azután dugába dőlni látszanak a tervek, hogy Európa a populizmus mellé áll, mégha az…..