Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OZZY

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, míg hazaérek, már fenn lesz a Nerd videója, de amíg az jön, kirakom PoisonChihuahua videóját a Snajperről, ahol 4 pontban összefoglal bakikat, illetve a végén azt is megtudjuk, hogy Stelláéknál Heineken helyett mit isznak ..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Che GueSanya küldte. Ez is nagyon nagy :D ..
Az országban mindig mindenki nyafog, minden rossz... Vegyetek példát arról a happy hulláról, amit Dave talált a Postal 2-ben! Szénné égett, fegyvere sincs, de életkedve határtalan és még céloz is...A semmivel. Ezt nevezem pozitív hozzáállásnak! Ezt meg Péter találta a…..
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
OZZY 2008.02.12 21:16:17
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Kérem szépen ezt is megéltük. Ugye szinte mindenki tudja, hogy a HEAT az ingyenes Cube. Csak Heat-re keresztelve. Azt is megvitattuk már, hogy az ingyenes/open source játékokat pénzért árulni, bár szerintem etikátlan, ilyen olyan kibúvókkal megoldásokkal, forgalmazhatóak. Ma a…..