Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfőmérnök39

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
Alfőmérnök39 2014.05.30 18:04:08
@pocaklakó minimanó: Lehet, hogy te élvezted, mert egy beteg lelkű korcs vagy.

De nem ez az érdekes a történetben. Hanem az, hogy ez a nyilvánvalóan elmebeteg valaki most az összes vádat, amit az elmúlt húsz évben megkapott, rázúdítja másokra. Még ez sem lenne túlzottan érdekes(elég egyértelmű a kórisme), ha nem adnának a szavára, többé-kevésbé értelmes emberek is. (Most éppen padilla kacsintgat össze vele.) Egy nyilvánvalóan antiszociális, náci nézeteket valló korcs, aki abban leli örömét, hogy tisztességes embereket besároz, rágalmakat szór rájuk, ócska módon személyeskedik. Persze kialakított egy nyelvezetet, egy taktikát, hogy mindezt megtehesse, mert megtapasztalta, hogy ezzel minden valamirevaló közösségből kibasszák.
Az, hogy "konzervatív" oldalakon ennek az elmebeteg nácinak teret adnak, adják alá a lovat, csak hab a tortán.
„Kedves Kommentelők! Mielőtt szabadjára eresztik indulataikat a poszthoz való hozzászólásnál, kérem gondoljanak arra, hogy emiatt mi üthetjük meg a bokánkat! Megértésükben és egyetértésükben bízunk! Mandiner szerkesztőség”. Akár ezzel a szöveggel is indíthatnánk…..
Alfőmérnök39 2014.05.30 14:26:30
.
„Az a bölcsesség, ha népének hite és szokásai szerint él az ember” (Georg Wilhelm Friedrich Hegel) „A nagy összeomlás nem váltotta ki bennük a Shakespeare-tragédiák megrendítő, lélektisztító hatását. Gyengébb jelleműek, semhogy be mernék vallani maguknak tévedéseiket…..
Alfőmérnök39 2014.05.30 14:16:41
@MézesRozi: Figyi, katuska!
Az ugye megvan, hogy addig nem hagylak békén, amíg nem írod le (ezen a nickeden, nyilvánosság előtt), hogy "tévedtem, elnézést"?
Szerintem neked is egyszerűbb lenne, mint fizetni a síkhülye ügyvédednek a pénzt, rendőrségre, bíróságra járkálni, stb.
 E heti újabb kvízkérdésünk: valakinek a valamije. Konkrétabban, mint a cím is elárulja, híres valakinek a festményei.                        Nyilván a korlátolt érdeklődésem az oka, hogy amíg a minap fel nem…..