Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atika Wok Oszt Cshő

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén bevallom, hogy halvány f.ngom sincsen. Igazából már hónapok óta autóvásárlás előtt állok, de még mindig nincsen meg az áldozat. Viszont menet közben sok-sok emberrel beszéltem, utána olvastam dolgoknak, megfigyeltem embereket, és rájöttem, hogy nagyon komoly…..
Atika Wok Oszt Cshő 2015.05.22 19:23:32
@Nancsibacsi: Nekem is volt egy ilyen ismerősöm , aki 100e km-t ment a céges autóval évente, míg meg nem kérdezték Tőle , hogy akkor mikor dolgozik ? :)
Belsőség Életmentő száguldás 2015.05.13 17:55:55
A napokban végigszántotta a netet a budapesti mentősök látványos vonulásáról készült videó. Teljesen joggal, hiszen ügyesen, okosan és bitang gyorsan szeli át fél Budapestet a szirénázó esetkocsi. Én nagyon tudom értékelni az ilyen videókat, kiszámíthatatlan időközönként…..
Atika Wok Oszt Cshő 2015.05.13 20:09:17
@alváztarhász: Nekem is Ő jutott eszembe, ha nem ott születik már világbajnok lenne.... így meg....
Látszik, az adrenalin a fülén csöpög a mexikóinak, szaporán veszi a levegőt, fejben rendesen rákészül a versenyre, még keresztet is vet. Egy kis burouttal bemelegíti a gumikat a jobb tapadás érdekében. És beáll egy Porsche 911 Turbo mellé versenyezni. Röhögsz? Ne tedd. Senor…..
Atika Wok Oszt Cshő 2014.06.05 21:03:18
@okta: Hát ez nagyon jó volt ! :)
Legyen az én szegénységi bizonyítványom: máig fogalmam nem volt ki az a Bognár Zsolt színművész, zeneszerző, dalszövegíró. Azt is valószínűnek tartom, hogy mától sem fogok többet tudni róla csak azért, mert Orbán Viktor fizetetlen prókátorának szerepét bámulatos…..