Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oharozsabimbolehetnek

55 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden a megszokott menetrend szerint zajlik, mármint a szegény ember Horváth Évájától érkező szenvtelen felszopót illetően. Sok izgalom lesz ma is, mondja a nevében a grófi származást sejtető/parodizáló "y"-t random helyre bebaszó Bódi Sylvi. Jön egy új csávó, de előtte még a kurvaanyázós műbalhé…..
Eljött az utolsó rész, amiben végre kiderül, merre vekengenek tovább hőseink. Burset és az apáca a karácsonyi műsorra castingolnak, nagyon érdekes produkciók közül. Van itt zsonglőr, beatboxer, moonwalker, és mindenki, aki egy kicsi bátorságot is érez magában, hogy színpadon…..
Chapman nekikezd a takarításnak, amit büntetsként kapott legutóbb. Ebben egy rossz van (na, jó, nem, mert több), hogy Crazy Eyes is takarításra van beosztva, és most szőkelány kiesett nála a pikszisből. Neki a felmosás nem büntetés, hanem munkaterápia, és ettől, ha lehet, még…..
A gyász legmélyén vagyunk, Bajszi Tricia szekrényét pakolja, közben a többi csaj szemmel veri. Nicky rászól, hogy nehogy hozzányúljon, és megjelenik Red is, hogy gondos, anyáskodó mozdulatokkal összehajtsa az elhunyt pulcsiját. Bajszi a fülébe sziszegi, hogy mire visszajön, a…..
Ott hagytuk abba, hogy Chapman agya ledobta a láncot, és minden mindegy alapon berántotta Alexet dugni a kápolnába. Ehhez képest most azt bizonygatja Nickynek és Morellonak, hogy ő nem meleg, és igazából semmi extra sincs közte meg a régi barinője között. Bennett otthon fekvőzik…..
Mivel Luschek nem jött melózni, Nicky a konyhában répát pucol, és valahogy megállja, hogy eladja egy csomag cigiért valakinek. Hálaadás van, de a börtönben nincs egész pulyka, csak uraságoktól levetett nyesedék. Red kiosztja a feladatokat, ő maga pedig elkezd salátát pakolni, de a…..
Járvány van a böriben, a rabok sorbanállnak gyógyszerért, mindenki tüsszög, köhög, Diaz a rókát is meghívja. A haját nem fogta fel senki. Chapman az intim betét újabb alkalmazási módját fedezi fel: arcmaszkot csinál belőle, hogy ne fertőződjön meg. Vudunéninek is ad, aki…..
Bongyor sorsáról tudunk meg ma többet, aki épp visszatért a lyukból, ahol két hetet töltött, és nem bír betelni azzal a kellemes, taknyos idővel, ami a börtön falaim kívül van. Régen jól futott, már a fiúk elől is túl gyorsan elmenekült a játszótéren, így senki sem tudta…..
Erősen kezdünk. Pina. Mármint az arról készült fényképet dugja a góré asszisztense Caputo orra alá. Merthogy valakinek a litchfieldi rabok közül az alfele felkerült egy börtönsuna.com nevű oldalra, és elég ciki, tekintve, hogy a raboknál nem lehet semmi olyan eszköz, ami a kép…..
A vallás ezek szerint nem befolyásolja túlságosan, hogy ki kerül börtönbe, mert a rácsok mögött többféle istentiszteletet is tartanak. Chapman ma csajos napot tart, hóna alá csapja a mogyoróvajat, egy könyvet, szerez egy kávét az ebédlőben, és kimegy egy fa alá olvasni. Nekem…..
Éjszaka van, és Chapman Crazy Eyes vizeletét próbálja felmosni a földről intim betétekkel teljesen kiakadva, miközben vudunéni szerencsésnek tartja, amiért még sosem kellett ilyet csinálnia korábban. Visszaemlékezünk egy Claudette nevű kislányra, aki eddig nem látott…..
Ma egy tűzoltóval kezdünk, aki ahelyett, hogy a dolgát végezné, bankszámla adatokat fotóz a tűz helyszínén. De ez nem minden, mert mikor visszaérnek az állomásra nem a többiek között öltözik, hanem elvonul. A helyében én is ezt tenném, ugyanis rózsaszín, csipkés fehérnemű…..
A részt Reddel kezdjük, aki láthatólag egy kávézó/kocsma/étteremtulajdonos felesége volt. Az ura jó kapcsolatokat ápolt az orosz maffia tagjaival. Tehát innen a konyhai tapasztalat, és feltételezem, hogy a vesztét is ez okozta. A börtönben közben a kövér csaj megkapja az extra…..
Ez elég beteg sorozat lesz, mert amiben a huszadik másodpercben smároló, zuhanyozó csajokat mutatnak, abban bármi megtörténhet. Van ez a szőke csaj, aki nagyon szeret fürdeni. Részben azért, mert megtisztul, és az jó érzés, részben azért, mert a vízben lehet játszani. Gyerekként…..
hogyvolt X-Faktor 2014 - Finálé 2014.12.24 12:30:00
A mai adás azzal kezdődik, hogy a mentorok panaszáradatát követően Kolosi Péter jól letolja Bencét. Állhatna itt egy szar szóvicc a finá-léről, de nem fog. Ma minden viccet az RTL Klub szolgáltat. Ez már akkor kiderül, amikor a tegnapi Adam Lambert beköszönést elsütik…..
oharozsabimbolehetnek 2014.12.24 22:29:13
@RobiLya: A kedvedért meghallgattam eredetiben. Nem dobtam el az agyam, de tény, hogy sokat rontott rajta a cukiskodó magyar fordítás.
Indul a döntő előtti utolsó szórás. Ma is látunk egy külföldi X-Faktoros arcot, de minek. Már csak négyen vannak, Rövidgatyás Ricsi, Benji, Horányi Zsüli és Tóth Andi. Kicsit bepillantunk a vezérlőbe (vagy hova), ahol Bence próbál valamit átvinni Gyurin, a főhalljakenden…..
Úgy néz ki, ez egy ilyen évad, ma sem marad el a Bence-féle defaszagyerekvagyok videó. Ma épp kettő van belőle, pedig egy is sok. A műsor elején valami vadidegen nő köszönt mindenkit. Majd írjátok meg, ki volt. A közös dal valami kapkodós püc-püc nóta, a Changing, ami annyira…..
Szeretném leszögezni, hogy én szeretem a swinget, de nem ezt, ami a szombati adásban ment. Már megszokhattuk, hogy Bence önimádatával kezdünk. A főcím után az All That Jazz ismerős dallamai csendülnek fel, és hőn szeretett műsorvezetőnk pár táncoslány társaságában elnyomja a…..
Bence még mindig akkora király, hogy nők ezrei üldözik, de közben kiderül, hogy csak a hátára vasalt Szikorát imádják. Úgy tűnik a mai adásnak a beat zene lesz a témája. Vastag Csaba is beköszönt, szevasz! A 100. adás egy közös produkcióval indul. Cukiságfaktor az egekben, a…..
Kezdődik a móka mára, nyílik Bence mókatára. Ezúttal az egyik haverjával a mentorok öltözőjébe szabadultak be trollkodni, de Alföldi rájuk nyit, és kizavarja őket. John Legend köszön be az elején, és elmondja, épp mit nézünk. Szerintem nélküle is tudtuk. A show közös…..
Indul a következő élő duhajkodás, és most sem láthatjuk a versenyzőket anélkül, hogy Bencéről ne néznénk meg egy kis szösszenetet. Most a VV vilába megy be, tévedésből. Közben az X-Faktor színpadon zajlik a műsor, énekelnek egy nagyot és közöset a döntősök, majd…..
A műsor megint egy Istenes Bence felszopással kezdődik, és nem, nem elég a kisfilm, ma már önálló táncos produkciót is kap, amiben az összes említésre méltó táncoslányt szárazbaszhatja a színpadon, élő adásban. Ez előrevetíti, hogy ma a bulizás köré épül a tematika. A…..
oharozsabimbolehetnek 2014.11.09 21:57:02
@sunny_days: ezt tisztelettel visszautasitom. Ha hasonlit, az max azert van, mert ugyanazt a kozepesen szar musort neztuk. Sixx irasat szandekosan csak azutan szoktam elolvasni, hogy a sajatomat mar feltoltottem.
Igen, itt az újabb élő show. És igen, még mindig menő, ha külföldi celebek köszönnek be a műsor elején. Most éppen a OneRepublic. A múlt heti adás gyors összefoglalása után jön Bence, aki megint a kanapén ücsörög, és a szöveget tanulja. Az arckifejezése semmilyen, akár a…..
A műsor Bence kisfilmjével kezdődik, aki a tévében folyton a volt csajairól szóló történetekbe botlik. (Tóth Gabit hogy hagyhatták ki?) Aztán női lábak közelednek a folyosón (vagy férfi lábak női cipőben), és az öltözője ajtaján kopogtat a következő (?) áldozat. Bence…..
oharozsabimbolehetnek 2014.10.26 19:11:01
@perszepolisz: helyes a bőgés! annyira biztos voltam az információban, hogy nem is néztem utána. többek közt ezért nem a lángoló gitárokon írok. :)
oharozsabimbolehetnek 2014.10.26 19:23:39
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: micsoda alkalomhoz illő avatar! köszi amúgy :)
Indul 2014 első X-Faktor elő showja, amire háromnapi hideg élelem kell, mert az RTL-nél valakinek az a fixa ideája, hogy az elő shownak legalább 4 órásnak kell lennie (nem!). A nyitószám alatt leesik az állam, nem csak azért, mert Bence is énekel, hanem mert mindenki jól szól, idén…..
oharozsabimbolehetnek 2014.10.20 18:40:41
@ミラ: persze, h megengedem, örülök a visszajelzésnek. valamennyire igazad lehet, de ha meg csak poénkodom, meg kritizálok, akkor meg nyilván más jegyzi meg, hogy ez azért nem általános vélemény. így legalább egyértelmű, h ezt csak én gondolom, lehet egyetérteni, vagy ellenkező állásponton lenni. de majd észnél leszek eztán :)))
oharozsabimbolehetnek 2014.10.20 18:42:05
@foxwiththegloves: sztem elvették rövidgatyás ricsi cuccát, mert most ő kimondottan higgadt volt :)
oharozsabimbolehetnek 2014.10.20 21:07:32
@foxwiththegloves: nem, hanem az, amelyik zongorázott és Belehalokot énekelt. eddig százon pörgött minden válogatós adáson.