Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babaci78

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korona krízis kezdete óta már az óvodások is tudják a jelszót: laposítani kell a görbét! Eleinte látványos ábrákkal mutatta be a média, hogy mi ennek a célja. Ha valaki lemaradt volna, akkor gyorsan ismételjük át: a járvány lassításának célja, hogy az esetszámok ne hirtelen és gyorsan ugorjanak…..
babaci78 2020.04.26 08:26:02
@Seravy: Maximálisan igazad van. A 30 hónapos "biztonságos" átfertőződésnél biztosan hamarabb lesz oltás.
Sajnos az egészségügyi ellátás elérhetősége sem garancia a túlélésre. Nálunk jelenleg a hivatalos adatok szerint egyéb betegségek alapozták meg a halálozásokat, de nem fogadnék nagy összegben arra, hogy világszinten egyébként egészséges emberek nem haltak meg, maximálisan jó ellátás mellett. Egy citokin vihar által tönkretett tüdő életreszóló, maradandó károsodást jelent még túlélés esetén is.
A másik oldal a gazdaság, hosszú távon valamit kezdeni kell vele, mert az éhenhalás se jobb. A járvány közepén a gazdaság működöképessége, hatékonysága is kérdéses. Érdekesen működne egy bármilyen munkahely, ha a munkások nagy része beteg, ezért nem tud dolgozni. Kegyetlen kötéltánc ez a helyzet, jó megoldás nincs, csak legkissebb rossz.
Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels)  Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a…..
babaci78 2020.02.02 08:31:00
Ebben az egész cirkuszban számomra az a megdöbbentő, ami a "guru" szavaiból sugárzik, hogy csak és kizárólag a nők szülés utáni elhízása minden baj forrása. Kijelentésével a nőket használati tárgy szintjére degradálja, amit el lehet dobni, ha már nem tetszik a külseje. Bűnbaknak, kizárólagos felelősnek állítja be a nem teljesen nádszál nőket a házasságok megromlásáért, holott ez sokkal árnyaltabb, több faktoros probléma. Ez az ő férfi szemszögéből nagyon kényelmes, hárító megnyilvánulás. Férfiként mossa kezeit, van akire és amire rákenni a házasság esetleges megromlását. Nagyon szépen meg is indokolja, hogy a férfiak anatómiája, fiziológiája már csak ilyen, tehát ez egy kőbe vésett, szent, megváltoztathatatlan igazság. De azt nem veszi figyelembe, hogy a nők anatómiája, fiziológiája meg olyan, hogy igenis felszednek pár kilót terhesség során. Ilyenek azok a fránya hormonok, van mellékhatásuk is amellett, hogy lehetővé teszik a terhesség sikeres kihordását.
Természetesen nem cél a felszedett kilók megtartása, de elég durva elvárás egy, a nap 24 órájából 24-et készenlétben lévő anyától elvárni, hogy azonnal edzőterembe rohanjon szülés után. Ha meg ez az elvárás, akkor valamilyen formában segítség kell hozzá, az anya ugyebár nehézkesen tud edzeni a hátára kötött csecsemővel.
Tehát szerény véleményem szerint két ember kell a tánchoz, a házasság erről szólna: jóban-rosszban....
A c-peptidről írt cikk egészen vad indulatokat gerjesztett, bár volt már pár hasonló a blog történetében (kaptam én rendszeresen a vegánoktól, homeopátia-hívektől meg a Hamer-féle csapattól is), de szerintem ilyen elemi szintű, ordítva epét hányós történetre nem volt példa...