Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillagosötös

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy cégcsoport irányítása elképesztően nagy kihívást jelenthet minden vezető számára. Különösen akkor, ha nincs egy átfogó rendszer, amely biztosítaná az átjárást a cégek között. Így küzdelmet jelenthet akár egy egyszerű kimutatás elkészítése is a cégcsoport aktuális helyzetéről. Mégis van olyan…..
A mai modern megoldások ellenére még vannak vállalkozások, amik egyszerű táblázatkezelővel oldják meg ügyvitelüket. Ez a legtöbb esetben nagyban gátolja a gyorsaságot és a növekedés lehetőségét. Amennyiben egy cég növekedni akar, akkor mindenképpen el fog jutni oda, hogy szüksége van…..
A japán csapágygyártás egyik remekét már megismerhettük a Koyo márkában, de most szeretnénk bemutatni egy másik japán csapágy márkát is. Ez a márka nem más, mint a Nachi csapágy, amelyet méltán tehetünk a legfelső kategóriás csapágyak közé. Az óriási kapacitással…..
Sajnos nem mondható, hogy Magyarország dicsőséges korszakát élné az elmúlt évtizedekben. Egyre több az elszegényedő család és egyre nagyobb a különbség a szegények és a gazdagok között. A gazdag réteg megteheti, hogy saját lakása, háza legyen, akár nem is csak egy. Azonban…..
A Kínában készült eszközökről mindenkinek megvan a véleménye. Ám a vélemények általában igen negatívak szoktak lenni. Már Magyarországot is elárasztották az olcsó, kínai elektronikai kütyük, amelyek pár év használat után általában beadják a kulcsot. Szinte nincs is már…..
Lehetett itt már olvasni nagyon jó minőségű csapágyakról, mint például a FAG vagy éppen az SKF, de olyanokról is esett szó, mint például a kínai csapágyak, amelyek gyengébb minőségűek. Azonban a kettő között is van egy kategória, ezek a középminőségű csapágyak.Ezeket a…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy magyar fiú... Akár így is kezdhetnénk Nyers István történetét, hiszen valóban mesébe illő az ő története. Nem csak a karrierje miatt ilyen különleges, hanem az egész élettörténete igen kalandosra sikeredett. Távol a hazától Bár…..
Sokféle jó és középminőségű csapágyakról lehetett olvasni már. Ezek elsődleges használata főleg a nagy fordulatszámú és nehezen elérhető helyekhez kellenek. Azonban vannak olyan helyek is, ahol nem kell a csapágynak nagy fordulatszámot elviselnie, ezekre a helyekre a kínai…..
Csapágy blog FAG csapágy 2014.11.12 10:11:49
Hogy miért a FAG csapágy az egyik legkiválóbb és legjobban terhelhető csapágy a világon? Egyszerű, mert egy igazi csúcsminőségű világmárkáról beszélünk. Ez a márka garancia a magas fordulatszám elbírására, illetve arra is, hogy hosszútávú terhelést is képes elviselni,…..
Azt már jól tudjuk, hogy a magyar az egy igazi feltaláló nemzet. Számtalan újítás, találmány köthető magyarok nevéhez, amely az adott korokban hihetetlennek tűnt, ma pedig már nélkülözhetetlennek. Azonban nem biztos, hogy sokan tudják, hogy van egy olyan találmány is, amely…..
A csapágyak elterjedésével és gyakori használatával nem csak a megfelelő gyártásról, de a lehető legjobb ellátásról is gondoskodni kellett. Ennek az egyik nagyszerű példája a Goyo Csapágykereskedés Kft. A csapágy bolt Debrecen Nagyállomásától nem messze a Híd utcán…..
A kisebb felmelegedés ellenére az elmúlt időszakban megtapasztalhattuk már az igazi hideget. Ez az idő pedig sokakat arra ösztönöz, hogy elkezdjék számolni a napokat karácsonyig annak ellenére, hogy még több, mint másfél hónap van még hátra. A legtöbb ember szereti a karácsonyi…..
A mély történelmünknek hála nem csak a kultúránk gazdagodhatott, hanem a gasztronómiánk is. Így válhatott világhíres étellé a gulyásleves is, amely a magyar háztartások méltán kedvelt vasárnapi (ünnepi) egytálétele. Ám a gasztronómia önmagában is történeteket mesél el,…..
Nagyon sokféle csapágy létezik. Mindnek megvan a maga szabványa. Van, aminek a méretét milliméterben állapították meg és van olyan, amit colban. Erre a sok-sok fajta csapágyra azért van szükség, hogy minden igényt ki tudjanak vele elégíteni. Így nem csak a méretekben vannak…..
A csapágyak között rengeteg fajtát különböztethetünk meg. Vannak, amelyeket csúcsteljesítményre szánnak, és vannak olyanok, amelyek csupán a legkisebb fordulathoz. Ennek megfelelően óriási minőségi különbségek lehetnek egy-egy csapágy között. Ez a különbség nem csak az…..
Biztos sokan tudják, hogy egy kapcsolatban általában 7 éves ciklusokról szokás beszélni. Ezeknek a ciklusoknak a végén vagy fogcsikorgató küzdelem lesz, vagy szakítás, válás. Nem egyszerű eldönteni, hogy mi mellett tegyük le a voksunkat. Felvegyük a kesztyűt vagy egyszerűen…..
Ha külföldön járunk és megemlítjük, hogy magyarok vagyunk, akkor az esetek legnagyobb többségében – főleg az idősebb generáció – egyből Puskás Ferenc nevét említik. Persze hatalmas öröm, hogy egy ilyen kivételes labdarúgót adhatott Magyarország a világnak, de…..
Kevés olyan ország van, ahol nem lehet találni nemzetiségi kisebbséget. Ez nem is vitás, de ami a különség, hogy hogyan kezelik ezeket a kultúláris különségeket egyes országok. Vannak, ahol minden probléma nélkül élnek együtt más nemzetiségből származó emberek és vannak…..
Biztosan észrevetted már, hogy nem mindenkihez lehet ugyanolyan módon hozzáférkőzni, akár férfiról, akár nőről beszélünk. Mindenki mást szeret, mindenkit máshogy lehet elérni. Vannak olyanok, akik jobban örülnek egy apró ajándéknak, mint egy hosszú beszélgetésnek, de vannak…..
Az nem kérdés, hogy a nők nagyon szeretnek viselni és persze vásárolni is kiegészítőket. A férfiakat azonban őrületbe lehet kergetni azzal, ha egy nő meglát egy bizsus állványt és hosszú percek végtelenjében nézi végig az egész készletet, majd tér vissza arra az elsőre,…..
Ahogy a labdarúgásban, úgy egy másik sportban is igen dicső múltra tekinthetünk vissza, de a focival ellentétben egészen más okok miatt fénytelenebb a jelen. Hogy melyik sportágáról is van szó? Az asztaliteniszről, aminek a 20-as évektől egészen a 60-as évekig mi, magyarok…..
Az nem is kérdés, hogy a nők és férfiak között vannak különbségek. Azt sem vitatja senki, hogy ez sokszor a gondolkodásban is megmutatkozik. Ezek a gondolkodásbeli különbségek sokszor okozhatnak feszültséget, vitát, haragot. De el lehet kerülni, ha felkészülünk arra, hogy…..
Micsoda öröm, hogy a mostani hétvégére kicsit kapunk még egy fuvallatot a nyárból. Végre levehetjük a kabátot, sőt akár a pulóver is lekerülhet rólunk. Túrázhatunk, sétálhatunk, természetben lehetünk anélkül, hogy a megfázástól kellene tartanunk. És ebben a meleg időben…..
Jövőre komoly évfordulóhoz érkezik az egyik legcsodásabb magyar musical, a Valahol Európában. Ennek a páratlan előadásnak az ősbemutatóját 1995-ben mutatta be az Operett Színház társulata, így jövőre a 20 éves évfordulóját ünnepelheti. Egy színtiszta magyar darabról van…..
Talán minden magyar ember egyik legkedvesebb desszertje a palacsinta. Nem csak azért, mert olyan finom, vagy olyan különleges étel lenne, hanem azért, mert mindenkinek megtalálhatja a kedvencét. Nem tudom ki hogy van vele, de én bármilyen más nemzet palacsintájánál is jobban szeretem a…..