Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qqcqqc

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb készlet a hozzám érkezett régi játékok közül. Ezúttal egy NDK-ban gyártott PEBE építőjátékot szeretnék bemutatni nektek.A PEBE termékeiről már több bejegyzés is szól, sőt már épületeket és autókat is köszönthetek a gyűjteményben a gyártótól. A PEBE a LEGO termékekhez kísértetiesen…..
Az előző bejegyzésben leírtam, miért lenne rossz gondolat állami oldalról korlátozni a lakások bérbeadói és bérbevevői közti szerződéses szabadságot, különös tekintettel az ár megállapítására. Az intézkedés várható következménye nem a bérlők paradicsoma lenne, ahol kevesebb pénzből a jelenlegi…..
A tegnapi bosszankodás folytatása: tripla metróhosszabbítás. Csak a bosszankodás szőtte álomkép... A négyes metró eredetileg Buda déli részéről indult volna Rákospalotára, nagyjából a mai hetes végállomás felé. A Keletitől északra történő első és második…..
Egy nagyon egyszerű pizza, gyorsan, olcsón, három fajta feltéttel elkészítve!    Hozzávalók: Tésztához: 80 dkg liszt 12,5 gramm élesztő 350 ml langyos víz 1 ek cukor 1,5 evőkanál só 100 ml olivaolaj (nem étolaj) Feltét 1 : 0,5 kg parizer  200 ml ketcup 1 konzerv…..
Néhány poszt erejéig rákanyarodunk az elektromos ügyekre, megnézzük, hogy mit nézzünk a villanyszámlánk kapcsán, megvizsgáljuk, hogy ha érdemes, akkor miként érdemes napelem telepítésében gondolkodni, majd a sorozat végén bemutatunk egy Tanyabokor-közeli ismerős már…..
Tegnap a bíróság első fokon elutasította a TEK árvizes cikkünk miatt indított helyreigazítási keresetét. Minden pontban. De ezzel még nincs vége, az árvíz-saga folytatódik: a témában írt második cikk miatt is perelnek, és – biztos ami biztos - büntetőfeljelentést is tettek…..
qqcqqc 2014.02.14 20:23:49
@Parajpuding: hivatalosan TEK a neve, de ez tulajdonképp az 501-es birodalmi légió és Darth Vader parancsára próbálták elkapni az utolsó jedi lovagot. :)
komoly:
Az én adómból bohóckodnak, mutassák a számlákat, ha valaki kérdezi.
“Azért az látszik, kinek a fejére van rágyógyulva a kendő, és ki vette tegnap a koncerten” - mondja Tizedes. Ha valakin látszik, hogy rá van gyógyulva, az éppen ő. Legközelebbi rokonain kívül talán nincs is ember, aki tudná, hogy néz ki a kék Suicidal-kendő nélkül,…..
Subba Facepalm: Himnusz 2011.03.25 16:45:00
Oké, hogy péntek van, de még el sem kezdtünk bulikázni, és egy ilyet dob az élet?..
 egyelőre csak egy helyen, az androidportal.hu-n láttam kihírezve, amúgy teljes hallgatás van róla, pedig szerintem egy nagyon jó kis dolog történt budapesttel: elérhetővé vált a google maps forgalomfigyelő szolgáltatása. a maps.google.com-on sima maps nézetben…..
qqcqqc 2011.02.25 06:19:01
@Androidus: ehhez a gps készülékekben mobil net eléréshez lenne szükség.
a most kaphatók ezt nem nagyon tudnák, és nem hinném, hogy a készülék, ill. szoftver gyártók fizetnének a guglinak a szolgáltatásért. androidos telefonon map alkalmazással igénybe veheted, ha van mobilinterneted.
Eszméletlen hírt osztott meg Lady Gaga a Vogue olvasóival. Az extremitásáról hírhedt énekesnőt ételmérgezés kínozta egy londoni koncertje alkalmával. "Rosszul voltam. A szünetben a színpad mögé mentem és ott hánytam. Azt mondtam magamnak: nem hányhatsz a…..
qqcqqc 2011.02.12 09:01:23
Szekuriti blog 184. West Balkán 2011.01.16 10:10:00
Sajnálatos, hogy ezzel a bejegyzéssel kell kezdenem az új évet, de nem tudok elmenni szó nélkül az éjjeli, West Balkánban történt eset mellett. Ahogy az Index megírta, 3 lány halt meg a West Balkán nevű szórakozóhelyen szombat éjjel.Nem célom, hogy a West Balkánt, a…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
qqcqqc 2010.12.30 09:01:00
Annamáriának küldöm szeretettel:
videa.hu/videok/zene/eta-rakosi-rocknrollpecsa-1987-klip-koncert-wmUlncaH4SB1PEM6
ha nem érti a szöveget, a dalszöveg írója megtalálható a Nemzeti Erőforrás Minisztériumban a neve Dr. Szócska Miklós, Ő a Egészségügyért Felelős Államtitkár
Jobban teszik a multik, ha önként átadják minden vagyonukat a hazai rászorulóknak, mert ha egyszer elindul a vasvillás menet, tuti nem ússzák meg. Például itt van Krisztina, aki szerint az évente megsegélyezett magyar árvízkárosultaknak kellene adományokat gyűjteni, nem pedig a 20…..
qqcqqc 2010.11.09 06:32:12
@Xezs: van Budapesten is ártér, úgy hívják Római part. az ott épült házak bizony nem lakóházak (olyat ott nem lehet építeni), hanem üdülő. biztosítást nem köthetsz rá, de rohadt drága.
"Messzire szakadtam a szülői háztól, de ha nagy ritkán hazavetődök, a szüleim mindig alaposan felpakolnak házi lekvárokkal, befőttekkel, nehogy a pici lány éhen haljon a nagy büdös fővárosban. A nagy kartondobozok kiválóan alkalmasak az üvegek szállítására, majd amikor…..
Az alábbi levél egy társasháznak titulált tulajdonközösségi helyzet kuszaságaira  próbál megoldást találni. Ebben az a szép, hogy nem csak fenntartani, eladni is sokkal nehezebb az ilyen ingatlant.Tisztelt Zugügyvéd!Az alábbi probléma megoldására várok jó tanácsokat.Én…..
qqcqqc 2010.09.28 19:05:02
@OkoskaTo:rp: na ez azért nem így mükszik.
én alperesként kerültem be a történetbe.
meghalt édesanyám, akinek volt tulajdoni hányada ebben a "csodapalotában".
amíg le nem zárult a hagyatéki és jogerőre nem emelkedett, addig annak a résznek nem volt tulajdonosa. ezután bevontak engem és a bátyámat az alperesi körbe, erről minket ki kellett értesíteni, addig állt a dolog.
közben meghalt egy másik tulaj, újabb egy év. itt az örökös dél-amerikában élt.
majd eladtak egy lakást a házban újabb alperes ki, másik be.
Sziasztok!   Én is elmesélek egy történetet, ami tavaly esett meg velem. Elmentem a háziorvoshoz, két éve nem voltam, és ez volt az első alkalom, mióta itt lakunk, tehát nem tudtam kihez megyek, aki éppen rendelt.Szép bemutatkozása sikeredett az orvosnak mondhatom: úgy egyórás…..
qqcqqc 2010.09.20 19:17:07
qqcqqc 2010.09.20 19:18:45
@Dr.laikus PhD:
mint írtam akkor a szüleim fizették a diplomád.
de ezek szerint a másik kicsi dokik közé tartozol.
qqcqqc 2010.09.20 19:26:52
@Bikli néni:
írhatnának/nánk erről is.
nekem is van orvos tapasztalatom pro/kontra.
sajnos gyűlik a rossz tapasztalat.
a normális orvos természetes, arról nem szól mese, teszi a dolgát, szeretik a páciensei (betegei, ügyfelei, ki hogy hívja), lehet morci (ilyen az én háziorvosom is), de emberileg ott van a toppon. ez nem sztori:)
Ugye az már eleve vicces, hogy előre küldik ki a következő havi számlát, az esetleges jóváírás pedig hónapokkal később történik, de még ennél is van lejjebb. Imre internet utalvánnyal próbálta rendezni számláit,amit nem képes feldolgozni a UPC rendszere. A megoldás: fizesse…..
Most, hogy már mindenki elfelejtette a válságot, a bankok elkezdhetik szépen adagolni a bankadót a lakosságnak. Keynes legalábbis egy 10 éve rendezett 8000 forintos "tartozása" után a napokban kapott behajtási felszólítást 37 ezer forintról: Kaptam egy levelet az Alpha…..
qqcqqc 2010.07.16 17:32:26
@EvilHedgehog: az az erste, ők nyújtanak banki szolgáltatást a postán keresztül.
ezt fizették ki a postabank megvételénél, hogy még pár évig más bank nem teheti be a lábát a postákba.
Miskolcon hidat neveztek el Ganxsta Zoleeról- legalábbis a tábla ezt hirdeti. Sajnos mivel a dolog nem hivatalos, engedélyt senki nem adott rá, a táblát el fogják távolítani, sőt, ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést is tesznek, mely ha eredményes - ha elkapják a tettest -…..
qqcqqc 2010.07.07 20:21:00
Olvasónk szerint nonszensz, hogy családi hitelükkel kapcsolatban nem kapnak megfelelő tájékoztatást."A Szocpol helyett Raiffeisen levélhez további ügyfélbarát ügyintézésre hívnám fel a figyelmet.Sajnos nem vettük észre a hitelfelvételnél, hogy túl könnyen és gyorsan ment…..
qqcqqc 2010.05.03 19:58:53
@scaurus: igen. kezesként arról kaphatsz infót, hogy rendesen törleszt, de másról nem.
a kezes az adós nemfizetése esetén lép a helyére, de addig nem ő felel a hitelért. a kezesség vállalás egy bizalmi gesztus, jogot nem generál, csak kötelezettséget.
qqcqqc 2010.05.03 20:13:03
@Raiffeisen: tájékoztató jelleggel ott a honlapjuk és a bankfiókban is tudnak adni egy brossurát, de konkrét adatot tartalmazó tájékoztatót nem tudnak adni.
a dolog úgy működik, hogy a szerződés módosítás napján érvényes CHF-HUF kurzuson lezárják a régi szerződésedet és kapsz egy új hitelt, amivel kiváltják a régit, kisebb törlesztő+hosszabb futamidő.
a tőkéd biztos, hogy nagyobb lesz forintban, mint amikor felvetted, hisz erősödött a frank.
Már a könyökünkön jön ki a feltöltőkártyás csalás, de amit és V. és L. végigcsinált, azt mindenkinek hallania kell. Hosszasan szívatták a két idiótát, akik félelmetes alapossággal próbálták elhitetni a hülye picsát játszó csajjal, hogy ők a T-mobile emberei és még azt…..