Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vereb21

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan már két éve nem láttuk a pályán, és egy éve egyáltalán nem hallottunk Richard "Rip" Hamiltonról, a 2004-es Detroit bajnokcsapatának emblematikus figurájáról, aki anno még MJ-vel, valamint annak magyar reinkarnációjával, Dávid Kornéllal is együtt pattogtatott…..
Steve Nash óriási (soccer)foci rajongóhoz méltán, épp a Man City-Barcelona meccset nézte tegnap este a tévében, és miközben Messit és a Barkát ajnározta passzióból, retweetelt is egyet a sok vérmes Laker fan közül egynek, ami nagyon viccesre sikerült. Nyílván sokan jó…..
WeGotGame Garnett tulajdonos lehet 2015.02.23 18:32:27
Még meg sem érkezett Minnesota-ba, de máris érdekes hírek láttak napvilágot a farkasember, Kevin Garnett jövőjével kapcsolatban. Az idén már harminckilencedik életévét betöltő játékos, több mint húsz(!) éves ligamúlttal a háta mögött, állítólag két évet még…..
Bár már két éve pedzegetik ligaszerte, csak a napokban vált hivatalossá, hogy az OKC nagy reményű és tagadhatatlanul többre (kezdésre) érdemes csere irányítója, Reggie Jackson pakolna és irány el Oklahoma-ból. Vagy mégsem?  Ugyan a sajtó kezébe is eljutott egy állítólagos…..
Tegnap éjjel hosszú, igazából felfoghatatlanul hosszú harc után távozott az élők sorából Stuart Scott, az ESPN Sport Center kulcsfigurája, az amerikai sportújságírás meghatározó alakja. Csupán 49 éves volt. A(z ESPN amerikát nem követő) magyar nézők a NBA nagydöntők…..
WeGotGame A király edzőt válthat 2014.12.30 19:27:56
A Cleveland háza táján gyakorlatilag az alapszakasz első meccse óta konganak a vészharangok, igaz, ez amolyan kritikai alapjáraton kijut minden frissen összepakolt bajnokesélyes csapatnak, emlékezzünk csak a miami nagy hármas veretes 8-7-es kezdésére az ő első szezonjukból,…..
Most hogy Kobe megelőzte az irigyelt nagy elődöt, hátra dőlhet, mint aki jól végezte dolgát, és a jövő szezon végén szépen vissza is vonulhat, hisz legalább egy nagy dologban tagadhatatlanul túltett MJ-én, papírja van róla. Vagy mégsem?  Bizony nem, mert egyrészt Bryant…..
WeGotGame Rondo Laker lehet? 2014.12.06 21:19:17
Tegnap éjjel újabb Lakers-Celtics rangadóra került sor az NBA-ben, azonban manapság ez nem jelent sok mindent, maximum egy közepes színvonalú kosármeccset. Ami igazán izgalmas a két csapatban - a tagadhatatlanul fényes múltjuk mellett -, az tulajdonképpen összefoglalható két…..
Úgyhogy retteghet minden Pelikán, mert az Oklahoma (lényegileg) teljes csapatával vizitál New Orleans-ban. Már Westbrookkal is egészen máshogy festett ez a csapat, az All-Star irányító agresszív betöréseivel és kiosztásaival könnyedén, 27 ponttal páholták el a Knicks-et.…..
Dwayne Wade második felesége, a színésznő és modell Gabrielle Union szokatlan módon vette ki a részét a Heat tegnapi fellépéséből New Yorkban, közepesen vicces módon ragadta el a mikrofont kedvesétől, annak meccs utáni kötelező két percében. Noha ezek az interjúk rendszerint…..
A Dallas Mavericks tulajdonosa, a milliárdos Mark Cuban NBA-karrierje méltán elhíresült eszement kommentjeiről és kritikáiról, nem kímélve játékost, bírót, edzőt, komisszárt, vagy akár egy egész kosáruniverzumot. Legutoljára talán a vébé idején kaphattunk fel a fejünket,…..
Azt eddig is tudtuk, hogy a Golden State sztárja nagyon szereti a hármasokat, ahogy azt is, hogy gyorsabban engedi el azokat, mint ügyeletes popdíva a magashangot. Most pedig arra is fény derült, miként kölöncködik tehetségével a meccs előtti melegítések közben. Kábé két éve, a…..
Bár sok "szemét" játékos van NBA-ben, Kevin Durantot a pályán kívül valahogy mindig angyalbőrben képzeltem el, hisz annyira autentikusan puszilja meg a mamát minden második meccs után (vagy épp sír a vállán egy elvesztett nagydöntőt követően), és köszöni meg istennek az…..
Mindannyian jól ismerjük azt a mosolygós Dwight Howardot, aki valamikor jobban, valamikor rosszabbul játszik, ne adj isten szezonokon keresztül dominál (vö. orlandói varázslat), azt a Dwight Howardot, akit puhányságáért hol lepunciznak, hol szofisztikáltabban leteddymaciznak, azt…..
Még múlt hét szerdán történt, hogy Cleveland immár kispados dobóhátvédje, Dion Waiters lekéste az amerikai himnuszt a Utah elleni, idegenben játszott mérkőzésen. Az ügy alapjáraton nem keltett volna különösebb médiavisszhangot, ha csak egy szokásos késésről lett volna szó,…..
WeGotGame Kobe-csere? Dehogy 2014.11.05 12:11:30
A Lakers közel sem impresszív startja után nem meglepő módon – sem kevésbé jogosan – máris megkondultak a vészharangok, és elkezdődött a találgatás az arany-lilák playoff-esélyeit illetően. Itt a lényegre már tavaly rátapintott a volt NBA és jelenlegi TNT sztár Charles…..
Ez itt (nem) a reklám helye, de a kosártörténelem legnagyobb játékosának brandje ez évben is tovább bővöl, többek között Jabari Parker névjelezte csukákat is lehet majd a boltokban keresni. Vagy inkább a neten, ha nem akarunk egy fél minimálbérnél is többet fizetni értük. A…..
Gregg Popovich többször kijelentette már, hogy egyértelműen Kawhi Leonardot képzeli el csapata poszt-Duncan érájának vezéregyéniségeként. Ezzel a vízióval nem sok szakember vagy szurkoló vitatkozna, ám most maguk az érintettek, Leonard és a Spurs látszanak másképp gondolni.…..