Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kmd

140 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trónok harca záróepizódja elé időzítve lőtte ki az HBO a Westworld harmadik évadának legelső előzetesét...
Mindössze 13-14 fokot mutatott a hőmérő, amikor a Mokka riportere, Csehi András péntek reggel élőben jelentkezett be Oszter Sándorék diósjenői házából. Ahogy a riportból kiderült, Oszterék nagyjából egy-vagy többmillió forintos kazánja (nem derül ki, melyik) bedöglött, azóta fagyoskodnak, a felesége…..
A Netflixre készül hamarosan élőszereplős sorozat a Resident Evilből, aminek hírétől valószínűleg azonnal hídba vágják magukat a Resident Evil-videójátékok és -filmek rajongói. A Deadline úgy tudja, hogy a Resident Evil-sorozat egyelőre a fejlesztés igen korai szakaszában tart, a showrunnert…..
A Gyilkos elmék tizenötödik és egyben befejező évadát jelentették be a sorozat alkotói. Az utolsó évad tíz részből fog állni, vagyis a készítők összesen 324 rész után szállnak majd ki a sztoriból, ami ezzel a tévétörténet egyik leghosszabb sorozatává válik majd. Jeff Davis sorozata az FBI…..
Al Pacino is szerepet kapott Jordan Peele The Hunt című sorozatában. A Hollywood Reporter szerint ez lesz az Oscar-díjas színész első igazi sorozatszerepe. Az Amazon tízrészes sorozata a hetvenes évek második felében játszódik New Yorkban, ahol egy csapat nácivadász megtudja, hogy több száz háborús…..
17 év után elhagyja a TV2-t Liptai Claudia, miután nem hosszabbította meg a 2018 végén lejáró szerződését, értesült a Bors. A hírt maga a műsorvezető és a TV2 is megerősítette a lapnak. Ahogy fogalmazott, Liptai új szakmai kihívásokat keres, műsorkészítést tanul, illetve több időt szeretne a…..
Káprázatos freudi elszólást produkált az Echo TV műsorvezetője, Velkovics Vilmos, amikor a CEU ügye miatt a csatornán vezetősködött vendégeskedett Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója...
"Cigányoknak is legyen már a rendes tv-ben cigányos csatornájuk" – írta nemrég az eddig kizárólag online csatornaként ismert Dikh TV egy Facebook-posztban. A főleg romák által, főleg romáknak készített tartalmakat sugárzó Dikh TV hamarosan ugyanis az internetről a tévébe költözik...
2019 áprilisában indul a Trónok harca nyolcadik és egyben utolsó évada, szellőztették meg az alkotók kedden a Twitteren egy már ismert előzetes legvégén...
Bejelentették, kik fogják rendezni a Disney The Mandalorian című Star Wars-sorozatát, amiről eddig csak azt tudtuk, hogy Jon Favreau, a 2008-as Vasember rendezője írja majd. Most azonban arra is fény derült, kik lesznek a sorozat rendezői...
Hamarosan két új, saját gyártású sorozattal erősíti kínálatát a Viasat3. Ezek egyike a Sony Pictures Television Networks CE és a VIASAT3 eddigi legjelentősebb saját gyártású, napi főműsoridős sorozata, az ősszel debütáló 200 első randi, amelyben egy harmincas szingli nő kalandjait követhetjük. A…..
Valamilyen értelemben mindenképp többet kapnak majd A mi kis falunk nézői a következő évadban, derítette ki a SorozatWiki. Az első két évad még nyolc-nyolc részből állt, a legfrissebb hírek szerint idén azonban minden eddiginél több, összesen 17 részt vesznek fel, még ősszel is tartanak majd a…..
"Boldog függetlenség napját. Nekem" – mondja Claire Underwood, azaz Robin Wright, a House of Cards (Kártyavár) hatodik és egyben utolsó évadának beharangozóvideójában. Aztán megszólal az ismert dallam, és közben felbukkan egy #myturn felirat is, egyértelműen utalva arra, hogy a sorozat utolsó nyolc…..
Nyolc év után elhagyja a Mátyás király teret Nyári Dia, a Barátok közt Hannája. Már nem forgat, a képernyőn pedig a napokban bukkan fel utoljára, hamarosan megszületik ugyanis első gyermeke, írja a Blikk...
A Dáridó házigazdája, Galambos 'Lagzi' Lajos egy gasztrorealityvel tér vissza a tévébe, tudta meg a Blikk. Bár az elmúlt időszakban főleg egy több tízmilliós közüzemi csalás ügyével szerepelt a hírekben, Lagzi Lajcsi most a tévés karrierje feltámasztásáról beszélt a lapnak. Elárulta, hogy hogy több…..
Nem sokkal azután, hogy a Survivor után hazatért a Fülöp-szigetekről, már a német X-Faktor kamerái előtt áll Kölnben Istenes Bence, augusztustól indul ugyanis a zenés tehetségkutató német verziója, amelynek ő lesz az egyik műsorvezetője...
Szabó Erika a Duna tévé Balatoni Nyár című műsorában próbálja ki magát először hosszabb távon tévés műsorvezetőként, írja a csütörtöki Blikk. "Lehet erre a felkérésre nemet mondani? Ennél talán az lehetne az egyetlen jobb munka, ha wellness-szállodákat kellene tesztelnem egy hónapig" – kommentálta a…..
Ahogy már korábban írtuk, Jakupcsek Gabriella ősztől újra műsort vezet az ATV-n, és bár a hírt áprilisban még sem a csatorna vezérigazgatója, sem a műsorvezető nem erősítette meg, mostanra biztossá vált Jakupcsek érkezése, erről maga Németh S. Szilárd beszélt a Blikknek. "A főbb kérdésekben…..
A médiákokban dolgozni nem könnyű dolog. Mi, indexes újságírók például írni nem tudunk (ez köztudott, és az olvasóink szívesen az orrunk alá is dörgölik), a hírolvasóknak meg sokszor bizony akkor is kamerák elé kell állniuk, amikor épp nem igazán klappolnak a dolgok. Gondoljunk csak például…..
A záróévad központi figurája, Robin Wright az Instagramon újságolta el a hírt, hogy nemrég befejeződött a House Of Cards (Kártyavár) utolsó évadának forgatása...
Richard Gere egy közleményben hivatalosan is megerősítette élete első jelentősebb tévés szerepét: a 68 éves amerikai színész a BBC MotherFatherSon című sorozatában kapott főszerepet. Gere elmondta, közel harminc éve nem tévézett, de most nagyon boldog, hogy ennyi tehetséges emberrel dolgozhat együtt…..
A héten nagy időutazás kezdődik a Mátyás király téren: a Barátok közt egészen a nyolcvanas évekig repíti vissza nézőit, amikor a Berényi fivérek még tinédzserek voltak. A fiatal Berényi Zoltánt Szőke Zoltán nagyobbik fia, Zoltán, a fiatal Berényi Miklóst pedig a színész másik fia, Bence alakítja,…..
"Ez a sztori az egyik legjobb, amit valaha írtam" – mondta George R.R. Martin, miután tavaly eladta a Nightflyers sorozattervét. A sorozat az író nyolcvanas években megjelent, azonos című novellája alapján készült (amely a szerző szintén azonos című kötetében jelent meg), most pedig befutott hozzá…..
Jövő pénteken startol a Trollhunters harmadik évada, Guillermo del Toro pedig egy újabb sorozattal teszi szorosabbá a kapcsolatát a Netflixszel: A faun labirintusa, a Hellboy és A víz érintése rendezője 10 After Midnight címmel készít új horrorsorozatot a streamingszolgáltatónak...
Távozik a Jóban Rosszban Bezerédi dokija, a sorozat meghatározó szereplőjét alakító Kedvek Richárd elhagyja a stábot, kedden láthatjuk majd utoljára a Csillagvirág klinika alkalmazottjaként. Kedvek Richárd 2011 nyarán csatlakozott a Jóban Rosszban szereplőgárdájához, távozását pedig közel hét évvel…..