Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annieee

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú évek óta él a köztudatban,hogy Magyarország sok, külföldiek körében is nagyon népszerű fesztiválnak ad otthont, amikre hazánk minden részéről és a határon túlról is érkeznek az önfeledten bulizni vágyók. Az egyik legszerethetőbb, évről évre népszerűbb és…..
Hangulatos kirándulásra, fergeteges bulikra, színvonalas koncertekre, felejthetetlen élményekre vágysz idén nyáron? Akkor irány az EFOTT, irány Miskolctapolca! Az igazi fesztiválőrülteknek nem igazán kell bemutatni, de a fesztiválszüzek kedvéért jöjjön néhány szó róla: Az…..
Először szövegel a Halott Pénz a legnagyobb hallgatói bulin Energikusak, frissek és tehetségesek! Talán sokaknak már ismerősen cseng a Mary Popkids, az Ivan and the Parazol, vagy éppen a Halott Pénz neve, de akik nem buliztak még együtt a srácokkal, azok az idei EFOTT-on megtehetik!…..
Tucatnyi újabb névvel jelentkezett a Sziget, köztük nagy visszatérők és aktuális sztárok, ahogy ez a Szigeten már lenni szokott. Jön például a “ska egyik ékköve”-ként titulált Madness, Sir Bob Cornelius Rifo, DJ elektronikus zenei projektje, a The Bloody Beetroots, az amerikai…..
Hogy a zenei paletta teljes legyen, nem hiányozhatnak a keményebb zene legjelesebb képviselői sem az idei EFOTT-ról. A zúzosabb ritmusok kedvelőit többek között olyan kultikus és fiatal metál bandák várják idén Miskolctapolcán, mint az Ossian, a Moby Dick, a Road és a Subscribe. A…..
A humor és a modern költészet is Miskolctapolcára költözik júliusban Az esti pörgés előtt, józanító lazulásként a verselés és a nevetés is teret kap majd hazánk legnagyobb hallgatói buliján. Az ország legjobb slammerei naponta zsonglőrködnek majd a szavakkal, míg a…..
Majka, Hooligans, Paddy and the Rats, vagy éppen EDDA - nem csupán az a közös bennünk, hogy velük is találkozhatsz az idei EFOTT-on és mindannyian kötődnek Borsod megyéhez. Fiatal koruk legvadabb bulijait itt élték át, Miskolctapolcára pedig garantáltan visszahozzák az egykori…..
„Én feszt nem változom, fesztiválozom” – indul az Animal Cannibals idei fesztiválhimnusza, ami minden bizonnyal az EFOTT-on is felcsendül majd. A magyar rap zászlósai idén először önálló teret kapnak a szövegelésre, a kannibálok pedig az előző évekhez hasonlóan…..
 A kilencvenes évek legütősebb euro-pop sztárjai is színpadra lépnek Pop, rock, hip-hop, elektro – az idei EFOTT-on egyikben sem lesz hiány. Idén az aktuális hazai kedvencek mellett ráadásul a 90-es évek ikonikus pop bandáit is elhozza Miskolctapolcára a legnagyobb és legrégibb…..
A hazai fesztiválok kívánságlistáin évek óta élvonalban lévő Blink-182 – hosszú egyeztetés után – igent mondott a szervezőknek: augusztus 11-én, a Sziget Mínusz Egyedik napján a Nagyszínpadon lépnek majd fel. Ezzel tehát eldőlt, hogy lesz Mínusz Egyedik nap, sőt a…..
Az Ivan & The Parazol Together című száma lesz az idei Sziget Fesztiválköztársaság “himnusza”. A Sziget fontosnak tartja, hogy a hazai zenekarok bekerüljenek a nemzetközi körforgásba. Minden évben más-más magyar dal kerül a Sziget Fesztiválköztársaság fókuszába,…..
A Karthago először lép fel az ország legnagyobb hallgatói buliján Péntek a rock nagy öregeivel! 30 év után ismét visszatér az EFOTT Miskolcra, ennek apropóján a fesztivál szervezői nem csupán a fiatal generációra gondoltak. A közönség az aktuális kedvencek mellett a…..
Újabb nevek láttak napvilágot a Sziget 2014­-es felhozatalából. Jön a világ legjobb Dj­-i között számon tartott Deadmau5, hogy felvezesse a Sziget fesztiválnapjait. Szintén érkezik a Dj Mag listás Axwell, a legnagyobb fesztiválok keresett sztárja, a Bombay Bicycle Club. Jön…..
Júliusban újra dübörög az EFOTT. Ezúttal 30 év után ismét Miskolctapolcán forgatja fel a várost a hazai zeneipar színe-java. A 2014-es programban idén is helyett kapott a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, a Beatrice és a Magashegyi Underground, valamint az Anna and the Barbies. A zenekar…..
Nyolc zenei színpad, tizenhat hektáros terület, tíz kilométer kábel, három kilométer kerítés és egy nagyjából ezerkétszáz fős stáb. Ez a 2014-es EFOTT számokban. Az 1976 óta vándorló, minden évben új helyszínre költöző fesztivál jövőre Miskolctapolcára teszi át…..
Nagy visszatérők és eddig itthon még nem látott produkciók szerepelnek a Sziget legfrissebben megjelent nevei között. A Prodigy, Lily Allen, a Ska P, a La Roux és Fink már bizonyított, s nem hiába várják vissza őket a rajongóik, míg az idei Szigeten először láthatjuk Miles Kane,…..
A korábban bejelentett – köztük több friss Grammy-díjas – előadók mellé a napokban állt a fellépők sorába az idei Grammy-gála sztárja, a négy kategóriában is nyertes Macklemore, aki Ryan Lewisszal érkezik. Jön a korábban három dance Grammyt is bezsebelő Skrillex is. A…..
Felröppentek az első nevek a határait idén egy héttel később, azaz augusztus 11-én megnyitó Sziget Fesztiválköztársaság fellépői közül. A „szabadság szigetén” ott lesz az új lemezéért frissen és többszörösen Grammy-nominált Queens Of the Stone Age, az új lemezzel…..