Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kat25

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Terv szerint szombaton mentünk volna a veresegyházi medvefarmra. Elindulni el is indultunk, de előjött a legrosszabbik énem, amelyik nem bírja elviselni, ha a dolgok nem működnek, valamint a szokásos legnagyobb félelmem, hogy eltévedünk. Eddie-nek úgy meséltem, hogy én egy ilyen…..
Kat25 2010.07.31 17:00:56
Január-Február Köd, vastag felhőtakaró, állandó sötétség. Na ilyen volt ez a két hónap. Ezzel együtt az ember persze depressziós is rendesen. Nem értettem mi a baj. Aztán amikor úgy február közepe vége felé egyszer előbújt a napocska egy fél órára, és vennem kellett egy…..
A mai ébredésem nem kívánnám még az ellenségeimnek se (és nemcsak azért nem, mert nincsenek ilyenek tudtommal). Normálisan a telóm 6.45-kor csörög először, aztán 10 perc múlva újra. Ma ehelyett 6.40-kor arra riadtam, hogy iszonyatos erővel görcsölt be a vádlim. De annyira, hogy…..
Nos tehát valahol még azelőtt hagytam abba, hogy szülinapot ünnepeltem volna, meg elmentem volna Londonba. A betegséget legyűrtem. Eset a mozgássérült WC használatakor Egyik hétfő reggel előadás után már nagyon ösztönzött a szükség, de hát csak nem találom a…..
  Kedves Mindenki!Lassan-lassan elérkezett az idő egy újabb élménybeszámolóra. Bár ez már nem olyan izalmas…: -)Hét hét múlva megyek haza, és hét hete vagyok itt.Jól érzem magam itt, persze nagyon hiányzik mindenki. Lassan eltölt a karácsonyi hangulat, már kitaláltam…..
  Kedves Mindenki! Mondhatni, hogy ez az első normális, nyugodt hétvégém. Megpróbálom leírni az eddig történteket. Szeptember 8-án megérkeztünk kalandos repülőuntunkról. Végülis a két bőrönd húzigálásával nagy gondok nem voltak, tudtam vele menni simán.…..