Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aspirin

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is üdvözlöm a TV2-től érkező olvasókat, és kérem, nézzék el nekem, hogy érdemi válaszok és hazugságok mellett nem tudom elhagyni a témát. Szeretném kivonatosan idézni az ismételten kétes valóságtartalmú nyilatkozatukat, amit a csatorna PR csoportvezetője tett a…..
Jöjjön hát Pálinkás Róbert és az ő ingyenes Kapcsolatépítés DVD-je, illetve arról egy videó. A renderelt háttér üt, a kissé beszédhibás szöveg nemkülönben, a gesztusok meggyőzőek, a remetét imádtuk. A félórás DVD eladási ára 4900Ft, de ha megadod neki a főbb…..
Vwkpeti szerezte ezt a vidám szórólapot és az ötlet azonnal burjánozni kezdett. Miért ne lehetne mindent elintézni otthon? Már előre csattogtatjuk ollóinkat egy jó ravatalért a nappaliban a tévé előtt, de a hamvasztás sem lenne utolsó mondjuk a fürdőszobában. (Tényleg, van aki…..
Subba Géza, aki jogász 2008.02.29 15:44:03
Egyfelől úgy tűnik, hogy a - magyar - Playboyban átvették az irányítást a rendőrök és ennek köszönhetően a hivatalos hatósági közlemények robothangneme végre megjelenhetett a lap fülledt hasábjain is. Másfelől, Géza, aki jogász, elvárja a nőtől, hogy lenyelje az…..
Ebben a rohanó világban ugyan kinek van ideje végigülni másfél-kétórás filmeket? Ha hozzávesszük, hogy olyan 5 éve szinte csak szar filmek készülnek, talán érthető, hogy mai feltörekvő Youtube-artistánk miért klasszikusokat igyekszik 5 másodpercben összetömöríteni.…..
Magyarország légszennyezettsége 2008. február 1-jén. Kőrakás parkból tud valaki jelentést adni? De Debrecen, Putnok, Szeged és Miskolc is jelentkezzen, mindenki kap még levegőt?..
Minek tagadnánk, nekünk a könnyünk is kicsordult az alábbi videó láttán: Az asszociációs teljesség kedvéért ide kívánkozik Monty Pythonék, és Szacsi kibaszottjó klasszikusa is. A felvételt a szánalmason láttuk először, millió puszi érte...
Subba Orrszívás 2008.01.29 07:00:00
Nem tudtuk mikor lenne kevésbé durva ez a videó, evés előtt vagy evés után? Mivel mindenki máskor eszik, és úgy sem sikerülne eltalálni hogy mikor, hát legyen mondjuk a legelső poszt ezen a szép napon.   ..
Koes záróra előtt menekülő boltosokat fogott a Westendben - ezúttal a génkezelt kísérleti állatok haltak meg hiába. A pánikba esett harmincasok kedvenc helyén, a Clinique üzletében nem a pénz az úr, lobogtathat előttük akár böröndnyi tízezrest, nem engedik be a…..
Subba Áll a mezőn 2008.01.28 15:46:00
A következő kisfilm a lublini egyetem egyik koleszának panorámáját mutatja be. Látni, ahogyan egy ember áll a mezőn, és nézelődik. Szigorúan tizennyolc éven felüli lapozás.      ..
Subba Funky Erzsi 2008.01.25 15:40:00
Funky Erzsiről annyit tudunk, hogy szereti a fehér ruhákat és a tánczenét évszaktól és a helyzettől függetlenül. Járja itt:    és járja ott: ..
Hova jut ez a világ, teljességgel érthetetlen. Az imént emlegetett Schwarzenegger tartományában, azon belül Los Angelesben ilyen automatákat állítanak fel az éjjelnappali marihuánaellátás biztosítására. Mivel azért Amerikában járunk, nem lesz teljes a káosz. Csak regisztrált,…..
Nem hiszitek el, hogy ki lesz az idei operabál sztárvendége! Alap esetben persze ki a fenét érdekel, de az alább következő, minden ízében remekbeszabott hírre kárörvendően kaptuk fel a fejünket: Február 2-án rendezik meg az idei Budapesti Operabált. A rendezvény sztárvendége a…..