Regisztráció Blogot indítok
Adatok
selgir

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre eljött a visszavágó ideje. A múltkori mérés némileg csalódást okozott, hisz kiderült az igazság, miszerint 108 ló maradt meg a 124-ből. Objektíven nézve persze ez egy nagyon jó eredmény, hiszen egy ki tudja hány tulajt megjárt, ki tudja hány kilométert megtett, harmincnégy éves autó…..
Pali bácsi magába szívott egy nagyot a nyári levegőből egy szomorú sóhajhoz, majd SZTK keretes szemüvege meg-megmozdult, amint fogai közt a fogpiszkáló lassacskán a szája egyik sarkából a másikba vándorolt. Tudta, hogy eljön majd ez a nap is, de azt azért nem gondolta volna, hogy meg fogja érni.…..
selgir 2017.01.19 07:35:02
n1
csipszerelde Meg hát! 2016.11.20 08:05:26
Van, amikor a dolgok egy apró kiegészítőtől lesznek számunkra tökéletesek. Én például mindig tisztelettel néztem ezt a Corollát a céges parkolóban hét évig, de nem éreztem úgy, hogy ez az emberiség egyik legjobb teremtménye volna. Most már tudom, ez azért volt, mert nem az én nevem szerepelt a…..
Egy ideje már ismét autóval járok munkába. Úgy döntöttem két évvel ezelőtt, hogy megöregedtem, és már ritkán járok kerékpárral. Pedig hajdanán még az emlékezetes pintérsanyai hófúvás napján sem ültem át más autójába, hanem hazatekertem, és fagyott, könnypárás tekintetekkel gondolok az ónos esőben…..
Tizenhat évvel ezelőtt a cimbim kispókjában töfögtünk a strand felé, mikor is bevágott elénk egy Bálna, a haver pedig vakmerő módon ráfeküdt a gyárilag beszerelt szilveszteri dudára. Valószínűleg a komikus hang mentette meg életünket, mert düh helyett szánalmat sugárzó mosoly került a kopasz…..
selgir 2016.10.13 08:19:25
Kaptam egy ilyen levelet: „Tudom, hogy a pokol tüzén fogok fergeteges kínok között saját fekáliámban fetrengve elkárhozni, de úgy tűnik, kiszállok a Hacsiból. Egyelőre még nem hirdetem, de az elhatározás megszületett. Szóval, ha lenne kedved egyszer a múltkori visszafogott próba helyett úgy…..
Vannak emberek, akik az álmaikban élnek, és vannak azok, akik az álmaiknak. Rögtön tudtam, hogy Balázs az utóbbiakhoz tartozik, amikor mosolyogva nyomta meg a távirányító gombját, a V6 pedig sértődötten hördült fel a délutáni szunyókálásból. A duzzogás nem tartott sokáig, pár másodperc után a hangos…..
Ismét szakad az eső, úgyhogy folytatom ott, ahol a múltkor abbahagytam, tudósítok az autógyárak titkos megbeszéléseiről. Légy hát újra légy, legyeskedjünk együtt ismét!..
Nem járkálok autópuszilgatós találkozókra, mert barátom van elég, és zavartan ácsorogni egymás járgányai mellett valahogy engem nem szórakoztat. Úgyhogy azt hiszem, két alkalom után ki merem jelenteni, hogy a Totalcar-féle múzeumok éjszakája rendezvény a kedvenc autós eseményem. Tavaly vittük…..
Én, minden váltáskor. Amikor nemrég észrevettem egy hat (6) (!) évvel ezelőtt írt e-mailt, amit az egyik sporttárs küldött nekem arról, hogy ő miket cserélt ki, amitől sokkal jobb lett a váltási érzet...
selgir 2016.04.25 07:19:25
Autóbuzinak az élete folyamába egyszer bele kell cseppentenie a Ladát. A Lada jó dolog, mert rossz. Pont annyira, amennyire kell, elvégre ki szereti a tökéletesnek szánt dolgokat? Azok mindig unalmasak. Az oroszok garantálják, hogy ezen termékük nem lesz az, egy kimeríthetetlen tanulságbánya, ha úgy…..
S4 / 1.968 cm3 / 120 PS / 152 Nm @ 5.200 (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Folytatódik a végtelen történet, aminek már igencsak szeretnék egyesek a végét látni. Amikor hozzáfogtam ehhez a Karmann-hoz, feltették a kérdést: - Kész lesz február végére? - Lehet. - válaszoltam, mert ez volt a legbiztosabb, amit mondhattam a munkálatokat illetően. - Figyelj! - kezdődött az…..
Vérrel már a gyártásom során is találkoztam, 1990-ben. Az ifjú Keiko halk felszisszenése lengte be a csupasz rakteremet, amikor megvágta az egyik szorgalmas ujját, de akkor még nem tudtam, hogy ezen esemény mennyire hétköznapi lesz az életem során. Ugyanis mint később kiderült, én, és még rengeteg…..
selgir 2016.02.15 08:51:02
Autóépítés Sötét lovagok 2016.02.05 21:46:39
Nem is olyan réges-rég, egy messzi-messzi vidéken, ahol nem járnak miniszteri konvojok, és egy olyan szűk aszfalt ösvény vezet át rajta, amin csak a bátrak maradnak fenn, ha szembe is jön valaki, feltűnt a sötét lovagok kihaltnak hitt rendje. Démonikus vezetőjük világhatalomra törve kihasználta azt,…..
Nemsokára visszajövünk.....
selgir 2016.01.11 07:48:11
A 2015.-ös éveben már Facebookon is jelen voltunk. A napi blogbejegyzések mellé, tematikánkhoz illeszkedő tartalmakat válogattunk össze oldalunkra. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. A legkedveltebb fényképekből…..
selgir 2015.12.31 10:17:43
Az ellenszenvem igen régóta megszületett az épületgépészet iránt, nemzéséhez köze lehet annak, hogy 15-18 éves korom között jobbára lapátnyelet fogdostam másnapos hétvégéken a felháborítóan feszes női testek helyett, amíg a szüleim háza épült. Faterék pedig azt a pénzt…..
Szovjet sport és egészségmegőrzési plakátok az ötvenes évektől A Szovjetunióban a hivatalos álláspont alapján az elhízás elleni küzdelem és a sport kiemelt fontosságú volt. Ennek több oka is volt. A dekadens, elkényelmesedő nyugat felett az elkövetkezendő konfliktusokban könnyebben kerekedhet…..
Azt olvastam, hogy minden ötödik gyerek igaznak gondol mindent, amit a neten talál. Vajon milyen az arány a felnőtt lakosok körében ugyanebben a témában? A választ nem tudom, de azt igen, hogy például a Ford Focus dobfékszerelését bemutató lelkes amatőrök - és ami igazán szomorú…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
A halálhoz senki nem ért. Nem lehet gyakorolni, hisz csak egyszer lehet benne részünk, és nem lehet rákészülni sem, hisz nincs senki, aki elmondhatná, hogy mire is kéne. Mivel intelligens lények vagyunk, tudjuk, hogy egyszer eljön értünk a vég. Ez különböztet meg minket az állatoktól, mi tudjuk,…..
selgir 2015.11.03 12:15:20
Az idén 85 éves Fred Herzog Németországban született. 1952-ben vándorolt ki Kanadába és ott is ragadt ebben a gyönyörű országban. 1953-tól kezdett színes fotókat készíteni először Vancouver-ről, aztán Kanada sok városáról. Míg mások következetesen ragaszkodtak a fekete-fehér filmhez, ő Kodachrome-ra…..
selgir 2015.10.21 07:47:04