Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazbarát

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Szakdolgozat lettünk! 2014.06.26 13:48:34
Talán nem túlzás azt állítani, hogy vagyunk itt már annyi ideje és láttunk/tapasztaltunk már határon innen- és túl annyi mindent, hogy ritkán lepődünk meg bármin is. Pláne kellemesen. Néhanapján előfordul, ezt aztán évekig emlegetjük még. A kutya nem gondolta volna, hogy…..
Igazbarát 2014.07.11 16:46:42
@Balthazor Hellman:

beleolvastam abba, amit linkeltél. Sajnos ahogy az előző is írta, nem minősül az általad használt felhasználó jogi személynek, a paragrafus meg természetes jogi személyre vonatkozik. Ha a valós fényképed és a neved használnád a facebookon, akkor ezt tuti eljátszhatnád, de így nem hiszem. Illetve a felhasználó, amit használsz, valaki más jogát képviseli. Javaslom valós identitás használatát, akkor legközelebb ki tudsz baszni az ilyenekkel.
Igazbarát 2014.07.11 19:21:30
@Szépfiú:
írt ide Gergő egy ismerőse is kb 2 hete. Vagyis pontosan tisztában van a véleményekkel, ami után sosem fogja bemutatni, ez teljesen egyértelmű. Bemutatása után valószínűleg még több köpködést kapna, ami az általam linkelt Színes UFO magazinról szóló szakdolgozat (ami ugyanott készült, ahová ő is jár) után érthető is.