Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sg huszár

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Szakdolgozat lettünk! 2014.06.26 13:48:34
Talán nem túlzás azt állítani, hogy vagyunk itt már annyi ideje és láttunk/tapasztaltunk már határon innen- és túl annyi mindent, hogy ritkán lepődünk meg bármin is. Pláne kellemesen. Néhanapján előfordul, ezt aztán évekig emlegetjük még. A kutya nem gondolta volna, hogy…..
Sg huszár 2014.07.10 14:37:33
@Igazbarát:
hát én most tényleg elképedtem....ezen a főiskolán tényleg lehet UFÓkról írni a diplomamunkát és így lediplomázni??? ezt mindenkinek elmesélem és megmutatom, aki csak hallott erről a főiskoláról, én nem térek magamhoz, hogy ezt tényleg engedik???!!! ez egy igazi, működő, elismert főiskola itthon??? mi a franc történt ebben az országban az oktatással???
Sg huszár 2014.07.11 16:37:42
@Balthazor Hellman:

te valami hatalmas nagy gyökér lehetsz. Ezt szerinted komolyan veszi bárki is? Az egész ott kezdődik, hogy egy ál identitást használsz. Másodszor egy jogilag levédett identitást használsz egy animációs filmből, és így jelentesz fel valakit, mert a "nevedben" irkál? Levédetted a rajzfilmfigura nevét és képét? Evvel te fogsz szívni te nagyon korlátolt, ő legalább nem a levédett néven ír, csak kifigurázza azt. Légyszi szólj mikor lesz a tárgyalásotok, a kereskedelmi csatorna stábjait tuti odahívom, egy egész ország fog röhögni!
Sg huszár 2014.07.11 16:54:16
@Igazbarát:

Ne viccelj már. Ma a Photoshop korában még egy facebookos képernyőmentés sem minősül perdöntőnek, aki kicsit is ért a PS-hez, percek alatt megváltoztat egy rendszámtáblát és átfest egy autót is egy digitális képen.
Amikor ott fekszel vérző fejjel a langyos aszfalton, és érted jön vijjogva a mentő, rohadtul mindegy, kinek volt igaza. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Sg huszár 2014.06.10 11:55:28
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...