Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GabeTR

21 bejegyzést írt és 541 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manuel Locatelli a Fiorentina elleni győztes meccs után nagyon őszintén nyilatkozott a DAZN stábjának a Juventus által megélt hullámvölgyről, amely remélhetőleg most már véget ért, így a Lazio és a Fiorentina elleni győzelemmel. „A második félidőben ugyanazt akartuk játszani, mint az elsőben, de ez…..
A mai napon Nicolò Fagiolinak egy rendezvényen kellett kötelezően részt vennie, ez volt az első ilyen alkalom, amelyen a középpályás pszichológusokból és diákokból álló közönség előtt beszélhetett a függőségéről. „Jelen helyzetben a meccseken való részvétel bizonyosan segített volna. Büntetésként…..
Daniele Longo értesülései szerint Cristiano Giuntoli nagy rajongója Lazar Samardžićnak, és szívesen szerződtetné a középpályást már most télen, viszont ez nem valószínű, mivel az Udinese nincs könnyű helyzetben a kiesés elleni harcban, s a friuli klub inkább megtartaná még pár hónapig a…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A La Stampa beszámolója szerint a Juventus igencsak hányattatott időszakban találkozik a Milannal a San Siro gyepén, hiszen a keretből többen hiányoznak sérülés vagy egyéb okok miatt. A lap szerint Massimiliano Allegri a legjobb csatársorral szeretne bizonyítani Milánóban, bár Dušan Vlahović…..
A La Stampa tegnap Nicolò Fagioli illegális fogadásairól írt, mivel a hírek szerint a Juventus fiatal középpályása illegális platformokat használt fogadásokra, és ha bebizonyosodik, hogy az FIGC, UEFA vagy FIFA által rendezett sporteseményekre fogadott, hároméves eltiltás és legalább 25 000 eurós…..
Gianluca Di Marzio tegnap este megerősítette a Nicolò Rovella távozásával kapcsolatos pletykákat, a Lazio szeretné megszerezni a fiatal olasz középpályást, a Juventus pedig 24 millió eurót kér érte. A távozása esetén az Öreg Hölgy egy másik játékost szerződtethet. Alfredo Pedullà szerint Nicolò…..
GabeTR 2023.08.11 10:47:54
@LacaGLJuve: Ha rákeresel a "naples garbage problem" kifejezésre, akkor megérted miért hívják őket kukásoknak. Egy észak olasz szerint pedig Rómától délre a csizma már Afrika :)
Fabrizio Romano és Gianluca Di Marzio tegnap esti értesülései szerint a Chelsea nem kívánja folytatni a tárgyalásokat Romelu Lukaku és Dušan Vlahović cseréje ügyében. Fabrizio Romano szerint a londoni klub nagyra tartja a szerb csatárt, ám a belga csatárral együttműködve másik célpontot keresnek…..
A Juventusnál a válogatott szünet után megkezdődött a munka a hétvégi bajnoki előtt. A Verona elleni meccsre készült a csapat, s a mai edzésen szerencsére részt vett Federico Chiesa, Arkadiusz Milik, Filip Kostić és Fabio Miretti is. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Federico Chiesa…..
GabeTR 2023.03.31 11:42:50
@Wizzurah: Visszavásárlási záradékkal nem olyan baromság (anélkül az). Ha felépül Chiesa és ott lesz Kostic is, akkor nem sok lehetőséget kapna.
Az elmúlt napokban az olasz lapok arról cikkeztek, hogy a FIGC újabb vizsgálatot kíván indítani a mesterséges tőkenyereségek ügyében, s ezúttal a vizsgálatot a szövetség kiterjesztené több klubra is, ezzel kapcsolatban azonban több kétely is felmerül. A Napoli ügyvédje, Mattia Grassani megszólalt…..
Massimiliano Allegri hamarosan teljes kerettel rendelkezhet, miután tegnap úgy Dušan Vlahović, mint Paul Pogba a kerettel edzett. A bianconero csapatot komoly sérüléshullám sújtotta az év során, és nemrégiben tért vissza a kezdőcsapatba szinte egyéves kihagyás után Federico Chiesa. Paul Pogba…..
GabeTR 2023.01.17 14:39:15
@venember83: Középen Rabiot - Pogba - Locatelli, szélső védők: Cuadrado és Kostic. Látványos meccseken szaladunk bele a késbe?
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus szeretné megerősíteni védelmét, s az egyik kiszemelt a RB Salzburg középső védője, Strahinja Pavlović, aki 2023-ban 20-25 millió euro fejében válthat klubot. A 21 esztendős Pavlović érkezésével tovább erősödhetne a szerb kontingens, hiszen…..
GabeTR 2022.10.20 08:40:42
@babo0410: Ha 6-7 emberrel védekezünk, akkor ez a papírforma eredmény. Kevés kapott, kevés rúgott gól.
A Juventus továbbra is csak szenved, s mivel tegnap este hazai pályán szenvedett vereséget a Benfica együttesétől, gyakorlatilag szinte reménytelen helyzetből várja a folytatást a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az ügyben természetesen megszólaltak a klub legendái is, míg Giorgio Chiellini egy "Fino…..
A Juventus a szezon során mindeddig nagyszerű formában szereplő Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörében, s a portugálok magabiztosan készülődnek a torinói látogatásra. "Nyilvánvalóan nehéz mérkőzés lesz az ellenfél játékosainak minősége és az edzőjük tapasztalata miatt, mivel a…..
GabeTR 2022.09.14 13:00:33
@supertrezi: Melyik mezre gondolsz? A rózsaszín levélmintásra, a narancs feketére vagy a sárga-kék-fehér nonfiguratívra? :(
A mai napon Nicolò Fagioli, Fabio Miretti és Matías Soulé szereplésével a Juventus sajtótájékoztatót tartott, amelyen Maurizio Arrivabene és Federico Cherubini beszélt a Juventus utánpótlásnevelésének megreformálásáról, amelynek legfőbb része az U23-as csapat megalapítása. Federico Cherubini az…..
A Juventus képviseletében Danilo és Adrien Rabiot nyilatkozott a Canal+ számára, a brazil védőt pedig arról kérdezték, hogy vajon a PSG nehezebb feladattal szembesült, mint amire számított, a hátvéd pedig egyértelműen nem vette jó néven a kérdést. „Azt kérdezem magamtól, miért lett volna ez könnyű…..
Az elmúlt napokban a reflektorfényt a Juventus első számú csapatának a keretét illető változások kapták, így Arkadiusz Milik tegnapi érkezése, valamint Leandro Paredes várható szerződtetése, ám a torinói klub vezetősége az utánpótláscsapatokba is fontos játékosokat igazolt, ahogy arról a La Gazzetta…..
Az alábbiakban Mark Szabo fórumtársunk cikke olvasható, fogadjátok szeretettel: Allegri és Nedvěd nyilatkozatai megerősítik azon állításokat, hogy a Juventus kész lemondani a Barcelona támadójáról, Memphis Depayról, az Olympique Marseille-ben futballozó Arkadiusz Milik kedvéért. Úgy tűnt, a…..
GabeTR 2022.08.24 12:13:34
@Roland993: Szerintem ott botlik a matek, hogy nem számolsz az adókkal.

Milik:
2+8M plusz 2,5M fizu + fizu utáni adó 2,5M 2 évvel számolva 20M

Depay:
7.5M + fizu utáni adó 7,5M fizu 2 évre összes 30M

Fogalmam nincs arról, hogy hogyan számolják el a többi költséget, de már itt is komoly a különbség.
Az aláírási pénzekről pedig még nem is beszéltünk
GabeTR 2022.08.24 12:17:35
@Rocky80: Igazad van, de mintha Allegri testébe Delneri költözött volna mióta visszatért.
A Juventus az első meccs sikere után a Luigi Ferraris stadionba a győzelem reményében látogatott, ám már az első félidőben bebizonyosodott, hogy a Sampdoria nem lesz könnyű ellenfél, s végül a Juventusnak nem is sikerült egynél több pontot begyűjtenie. „A szezon második meccsén sem kaptunk gólt.…..
Mattia Perinnel a kapuban a Juventus ismét hatékonynak bizonyult védekezésben, hiszen a Sassuolo után a Sampdoria sem tudott gólt lőni az Öreg Hölgynek, ám a Sampdoria elleni gól nélküli meccs után az olasz kapus sem tagadta, hogy van még min javítania a csapatnak. „Ez a döntetlen megmutatja, hogy…..
A Manchester United teljesen lemondott Adrien Rabiot szerződtetéséről annak ellenére, hogy a Juventusszal már jó ideje megállapodott egy 17-18 millió eurós átigazolásban. Fabrizio Romano beszámolója szerint a Manchester United egyértelműen tájékoztatta a Juventust, hogy nem szerződteti a francia…..
GabeTR 2022.08.17 13:57:25
@JeetTrader: A PSG sem játszatta, és mégis volt egy balek, aki elvitte a szerződés végén. Nem nyerő típus, remélem nem látjuk a kezdő közelében sem.
Az olasz újságíró, Gianluca Di Marzio megosztotta értesüléseit Adrien Rabiot küszöbön álló távozásának ügyében, de nem szolgált kedvező hírekkel sem a Juventus, sem a Manchester United számára. Állítása szerint az egyeztetések lelassultak a középpályás és az angol klub között, s ennek az a legfőbb…..
A Sassuolo elleni győzelem során az egyik legjobb teljesítményt a pályán a Juventus nyári igazolása Ángel María nyújtotta, aki egy góllal és egy gólpasszal járult hozzá a zebramezesek győzelméhez. Az argentin szélsőnek azonban sérülés miatt idő előtt be kellett fejeznie a játékot, s a pályán az ifjú…..
A Juventus az olasz bajnokság legutóbbi két kiírását egyaránt a tabella negyedik helyén zárta, így a nyáron komoly átalakítások vették kezdetét a keretben, s a klub ambiciózusabb tervekkel vág neki a 2022-2023-as szezonnak. A bajnokság nyitó fordulójában a zebramezesek a Torinóba látogató Sassuolo…..
GabeTR 2022.08.16 11:53:47
@venember83: Biztos, hogy registával kell játszanunk?
A Juventus furcsa helyzetben találja magát Moise Kean kapcsán, mivel a futballista az Everton játékosa, és bár az elmúlt év nem sikerült túl jól az olasz csatár számára, egybehangzó pletykák szerint a Juventus nem tervezi a kölcsönszerződés felbontását, sőt, akár ki is vásárolhatja a szerződésből az…..
GabeTR 2022.07.15 15:49:03
@venember83: 28 milliós dupla vagy semmi