Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lowoa

4286 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Második Eljövetelem tényét hevesen ellenezni fogják   2012. március 22. csütörtök, 23.00   Drága, szeretett leányom, Fájdalmam most a te fájdalmaddá vált a Velem való teljes egyesülés során. Bár ez nagyon nehéz lesz számodra, mégis sok örömet és sok új kegyelmet fog…..
Esztergom-Vác 2019.03.22 01:17:00
Istenem! Teremts bennem csendet, hogy közelíthessek Hozzád, s Te közeledhess hozzám! ÁmenIstenünk, taníts minket a teremtett világ jó sáfárainak lenni. Ámen.Jézusom! Hányszor hordozom összegörnyedve terheimet, pedig Te segíteni akarsz, én pedig nem engedem. Milyen balga vagyok.…..
2018. március 22. Itthon az Úr Jézus: Nyisd ki a Szentírást! Ide nyílt ki: Máté 13, 16: „A ti szemetek boldog, mert lát, s a fületek is az, mert hall.”   „Drága gyermekeim! Hatalmas kegyelmet kaptatok. Önfeledt boldogsággal, szüntelen örömben adjatok ezért hálát. Azért,…..
2. felajánlás a Szent Korona előtt   2015. 03. 22, Vasárnap Egy második csoport felajánlása (13-an voltak jelen) Az angyalok sorfalat alkottak egymás mellett és leborultak a Szent Korona előtt, amelynek jobb oldalán újra ott térdelt a Világ Győzedelmes Királynője.…..
A gondolat bűnei Kedveseim, éberen őrködjetek gondolataitok felett, mert nem is sejtitek, milyen nagy erőket mozgat meg a gonosz lélek, hogy a gondolat bűneinek csapdájába essetek. A legveszélyesebb, amikor hamisan és helytelenül gondolkodtok olyan személyekről, akik nem túl…..
2011. március 22. Szentségimádáson Jézus: Most egy új korszak köszönt erre a világra, amit csak nagyon kevesen fognak megérni. Eléri ezt a földet igazságosságom haragja. A nagy figyelmeztetés már útban van. A nagy természeti katasztrófák, és szerte a forrongások ennek a jelei.…..
Imádkozzatok azokért, akik fájdalmat okoznak nektek..     2011. március 21. hétfő, 23:00   Szeretett leányom, ma este békét érzel, amelyet hosszú ideje nem éreztél. Leányom, téged a csaló kínzott meg, és most, a Tőlem kapott kegyelmek által, már nem érzed a hatását az ilyen…..
Esztergom-Vác 2019.03.21 01:17:00
Áldott legyen az Úr, a mindenható Isten!Királysága, uralkodása maradjon fenn örök dicsőségben, dicsőíttessék szent neve, szava járjon át minden szívet, és maradjon bennük! Ámen Istenem! Add nekem a Te békédet, hogy békével, s örömmel szolgálhassalak! ÁmenIstenem!…..
Magyarország felajánlása a Mennyei Atyának 2018. 03. 21, Szerda A Mennyei Atya megjelent az Országház fölött, és miközben hazánkat fölajánlottuk a Szent Korona előtt Ő megnyitotta szívét és két tenyerét lefelé fordította. Az Atya szívéből és két tenyeréből…..
2018. március 21. Itthon az Úr Jézus: Nyisd ki a Szentírást! Ide nyílt ki: Máté 21, 13: „Meg van írva – mondta –, hogy az én házamat az imádság házának fogják nevezni, ti pedig rablók barlangjává teszitek.”   „Drága gyermekeim! Egyházamat ma is kiárusítják, mert…..
Nagyböjti program, lelkiismeretvizsgálat   2017. 03. 21. Kedveseim! Legyetek nyitottak az Úr Igéinek befogadására. Olvassátok és gondolkodjatok el azon, mit vár el tőletek Jézus. Úgy elmélkedjetek a hallottakon vagy olvasottakon, hogy gondoljátok végig, mit akar ma mondani…..
Az első felajánlás a Szent Korona előtt   2015. 03. 21, Szombat Jézus kérésének megfelelően ezen a napon megtörtént az első felajánlás. Ezalatt jött a következő üzenet. Jézus: „Drága gyermekeim, miközben odatekintek az Országházra, áldásomat küldöm felé, és…..
Oldjatok el minden köteléket! Kedveseim, gondosan fáradozzatok nap, mint nap a lelkek megmentésén! Vegyétek nagyon komolyan imádságaitok, és legyetek nagyon boldogok, ha van mit felajánlanotok, mert akkor biztosan tudhatjátok, hogy sok lelket mentettetek meg áldozataitokkal! Óh, mily…..
Kadarkút-Siófok 2019.03.20 03:53:00
Hadd adjunk hálát Uram azért a kegyelemért, ami eddig hordozott bennünket. Köszönjük, hogy csak kegyelmed által vagyunk, akik vagyunk. Kérünk, hogy hadd áradjon sokkal teljesebben életünkbe ez a szeretet, hogy átformálhass. Hadd tudjunk engedni ennek a szeretetnek. Ámen(T.L.)Istenem! Mekkora…..
2012.03.20   ÉGI ÜZENETEK                Szűzanya: Elégtételi szenvedés Drága Engesztelő Gyermekeim, ne féljetek, Én vagyok Mennyei Édesanyátok, és eszközömön keresztül szólok hozzátok. A múltkor a szentgyónással kapcsolatban már beszéltünk az elégtételről. Mielőtt még ezt a témát kifejtem,…..
1994. március 20.   MARADJATOK MEG KICSINEK, NAGYON KICSINEK!   Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj! Köszöntelek testvérem, a mindörökké élő Atya Isten, az örök Ige, a megváltó Isten egyszülöttje, Jézus…..
Szűz Mária: Imádkozzatok XVI. Benedek pápáért, akit az a veszély fenyeget, hogy száműznek Rómából 2012. március 20. kedd, 20.30 Gyermekem, csend van, mint a vihar előtti csend, mivel a Katolikus Egyház hamarosan válságba kerül majd. Hívom valamennyi gyermekemet az egész világon, hogy…..
Esztergom-Vác 2019.03.20 01:17:00
Hadd adjunk hálát Uram azért a kegyelemért, ami eddig hordozott bennünket. Köszönjük, hogy csak kegyelmed által vagyunk, akik vagyunk. Kérünk, hogy hadd áradjon sokkal teljesebben életünkbe ez a szeretet, hogy átformálhass. Hadd tudjunk engedni ennek a szeretetnek. Ámen(T.L.)Istenem! Mekkora…..
A felajánlás előzménye 2017. december elején láttam, hogy a Sátán megjelent a Szent Korona előtt és arra törekedett, hogy a koronát megsemmisítse, hiszen a vereségét okozza. Ahogyan a Sátán megközelítette a koronát azonnal kővé dermedt, mert nincs ereje fölötte. A Mennyei Atya hangját…..
2018. március 20. Itthon az Úr Jézus…   „Drága gyermekeim! Készüljetek föl egy hatalmas üldözésre! Készítsetek magatoknak rejteket, és a rejtekben mindazt, amire szükségetek lesz a Szentmise bemutatásához, mert Én hamarosan nem leszek köztetek a hivatalos Egyházban. Mint ahogy a világban az igaz…..
2017. március 20. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Tisztítsátok meg a lelketeket még a legkisebb gyarlóságoktól is a bűnbánatban szentségében! Azt akarom, hogy minden szempontból méltókká váljatok fogadásomra! A lelketeket Én magam tisztítom meg a Szentáldozásban minden…..
2013. március 20. délután itthon az Úr Jézus: „Nyisd ki a Szentírást!” Mt. 16,3. „…az idők jeleit nem tudjátok felismerni?”   Jézus: „Szánalmas ez a nép, mert az idők jeleit nem ismeri fel. Pedig most dúl a legnagyobb harc ellenfelem és követőim között. A sátán már évtizedek óta befészkelte…..
Szentháromságos élet Kedveseim, készítsétek lelketeket a szentháromságos életre! Mindig tartsátok tisztán lelketeket úgy, hogy éberen őrködjetek felette és ne engedjétek, hogy a kísértő megzavarjon titeket! Ha meghozzátok a mindennapi áldozataitokat és azokat felajánljátok, akkor nagy biztonságban…..
Kadarkút-Siófok 2019.03.19 03:53:00
Életem adója vagy Uram... Add, hogy létem ajándék lehessen környezetemnek! ÁmenIstenem! Mennyi hamis váradalom tud bennem lenni. Valaki boldoggá tehetne már – gondolom időnként és várom ezt a házastársamtól, a gyermekemtől, barátomtól, hívő, lelki társaktól. De egymásban…..
2013. március 19. Mennyei Atya: Az alázatosság a mindennapi életben Mennyei Atya: Drága, Engesztelő Gyermekeim! Ne féljetek, Én vagyok Mennyei Atyátok és ma Én tanítalak benneteket. Az alázatosságról lesz szó, az erények erényéről, mely az életszentség alapköve. Csak az…..