Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lowoa

4657 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Német és norvég kutatók is arra a következtetésre jutottak, hogy van összefüggés az AstraZenecával való oltás és a trombózisos esetek közt – írja a TrialSiteNews. A német Institut für Transfusionsmedizin und Immunologie (ITI) nevű tudományos intézmény kutatói a New England Journal of Medicine…..
SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget. A gyermekek…..
Egy 46 éves belga férfi, aki már egy éve nőnek öltözik, és elkezdte magát "Eefje" Spreuters néven szólítani, úgy tesz, mintha egy női zárdába akarna "belépni".Ez az állítás nem volt elég nevetséges ahhoz, hogy a belga állami televízió (Vrt.be) ne "tudósítson" róla.A Vrt.be nyáladzva árulta el…..
A bécsi Szent István-székesegyház déli tornyán húsvét óta látható egy neoncsöves létra, amelyet "Mennyei létra" néven mutatnak be.Húsvét és május között ez lesz a bécsi érsekség legújabb mutatványa. A toronylétrának a székesegyház belsejében egy oldalkápolnában van egy ugyan olyan, így az az illúzió…..
Egy technika mindig semleges. Attól függ hogyan és mire alkalmazzák.Azonban félelmetes belegondolni, kik, és milyen beteg "emberek" akik ezt fejlesztik,ÉS azok a technokraták,akinek ezzel korlátlan hatalom kerül a kezükbe az emberek felett. Forrás: bitchute.com..
Az emberiség teljes kihalása közel van Az igazság felfogása a hitből nyilvánul meg A Monarchia a Mélyállam komposztjának része Biológiai időzített bombák járása körülöttünk A PCR-teszt Covid-tamponnal fertőz Az átmenet folyamata Ahogyan az őrült álmot sem kérdőjelezik meg, egyesek soha…..
Ez is megtörtént, kár tagadni. A polgármestereknek azt üzenem, már késő állítani fénykeresztet, meg fogják mutatni az angyalok, hogy hová nem állítottak, legalább egy orgonabokrot tegyenek oda, elismerve felelőtlen gondolkodásukat. Tehát felhívóm minden olyan ember figyelmét, aki felvette…..
2021. április 1 - 2019. november 1-jén az Autizmus kora  című kiváló kiadvány  a következőket közölte : Éppen az elmúlt hetekben nyilvánosság nélkül  az Európai Bizottság közzétett egy dokumentumot, amelynek célja, hogy 2022-ig oltóanyag-azonosítót csatoljanak az európai útlevélhez  (kiemelés…..
Anzix Nincs vakcina, nincs gyónás 2021.03.29 21:04:00
  A New York-i Legdrágább Vér templomban a gyónás csak "az oltottaknak" szól.Az egyházközség a ChurchOfThePreciousBlood.org oldalon megismétli, hogy "csak a beoltottak" jöhetnek gyónni, "hogy megvédjék magukat, és ami még fontosabb, hogy megvédjenek másokat, ha tünetmentesek és fertőzőek".A…..
2020-ban, a Szűzanya Szeplőtelen Fogantatásának ünnepén Franciscus aláírással megjelent a Patris Corde kezdetű levél, annak évfordulójára emlékezve, hogy Szent Józsefet 150 éve nyilvánították az egyetemes egyház védőszentjévé.Azóta úgy hivatkoznak erre a dokumentumra, mint amelyben a pápa…..
Hány "konteó" lett valóság az elmúlt 1 évben? Hánynak kell még, hogy felébredjenek az emberek? Csak a kovidióták mennek orvoshoz bár semmi bajuk, hogy elmagyarázzák nekik, hogy bajuk van. Illetve csak kovidióták oltatják be magukat egy experimentális MRNA vakcinával, ami nincs tesztelve, és…..
Franz-Josef Overbeck esseni püspök (Németország) március 19-i pásztorlevelében "a homoszexualitás komoly és mélyen elismerő újraértékelésére" szólított fel.A homoszexualitás természetjogi alapon történő (igaz) magisztériumi értékelésének puszta megismétlése Overbeck szerint "már nem érthető vagy…..
Elmebaj a köbön: férfi nyerte a Miss Silver State USA (Nevada-ban) szépségversenyt. Amivel nem is lenne semmi baj, ha esetleg ez egy férfi szépségverseny lenne, de nem az. A férfi aki nyerte a női szépség versenyt, nőnek gondolja magát... A férfi (Kataluna Enriquez), ezt a győzelmet a "nőiség…..
Egy kutató évekkel ezelőtt megjósolt mindent ami most történik   Forrás: brandnewtube.com..
Beadás helye: Nemzetközi Büntetőjogi Bíróság Ügyészi Kommunikációs Hivatal 19519 2500 Postafiók CM Hága Hollandia Email: otp.informationdesk@icc-cpi.int   Benyújtva a Nemzetközi Büntetőjogi Bíróságra (Római szerződés 15.1 és 53. Cikk.)   AZ EMBERISÉG ELLEN ELKÖVETETT BŰNTETTEK ÜGYÉBEN A…..
Öld meg a betegeket a lélegeztetőgéppel és kreálj egy újabb hullámot A kormány: "Itt az új hullám, rengeteg ember került lélegeztetőgépre". A valóság: Nincs SEMMILYEN járvány, MOST a lélegeztetőgépekkel öljük meg az embereket! Barotrauma: a légnyomás hirtelen csökkenése vagy növekedése által…..
  Hamispróféta államtitkársága egy március 12-i rendelettel megtiltotta a Szent Péter-bazilika összes magánmiséjét, amelyet a Rorate-Caeli.Blogspot.com oldalon is közzétettek.A Szent Péter-bazilikában tartott összes misének új rítusú koncelebrációknak kell lennie, amelyeket "olvasók" és "énekesek"…..
  Évtizedek óta tartó vita rendeződött.A malajziai legfelsőbb bíróság engedélyezte az "Allah" használatát a keresztények számára, hogy azonosítsák Istent imákban, szövegekben és vallási gyakorlatban - írja az AsiaNews.com (március 10).Eddig a kormány az iszlám pártjára állt, amely érvényben…..
  Dermot Farrell dublini érsek március 5-i nyilatkozatában elrendelte a papokat és a plébániákat, hogy "ne engedjenek a kéréseknek, hogy a szentmise előtt vagy után, az templomokban vagy azokon kívül szentáldozást adjanak".A keresztséget csak halálveszélyben lehet ünnepelni. Írországban…..
Az amerikai katolikusok katolikus falut építenek, amelynek központjában egy iskola, egy lelkigyakorlati központ, házak, kertek, szabad terek és egy templom található.A projekt 22 millió dollárba kerül, és a kelet-texasi Tyler területén található. II. János Pál Veritatis Splendor erkölcsi enciklikája…..
Ez az alapos dokumentumfilm betekintést nyújt Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum ajánlatára, a bolygó teljes irányításáról. George Orwell 1984-es könyvéből az „örökké az arcodon taposó bakancs” hűvös vonala   nagyon közel áll a végső teljesüléshez. Látja, azok az emberek, akik bátran…..
A negyedik forduló, negyedik ipari forradalom, a negyedik birodalom Ne tévedjen el: Hatalmas változás vár ránk a harmadik évezred harmadik évtizedében, függetlenül attól, hogy milyen jóslatok válnak valóra vagy sem. COVID-19 MŰVELET Mi sem bizonyítja jobban az elkerülhetetlen „hatalmas…..