Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ms Zsófi

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
S mit gondtalan utazot a végtelen felé, útját keresve, melyről letért. Letért, mert hinni nem akart a szépben és a végtelenben. Így a végtelen találta meg apró lényként. Apró lény, mely más töröl fakad. Szeretetben született, melynek oly szépnek kéne lenni-e, mint a szerelemnek. S e változás…..
Levelek, melyeket senki sem olvas. Nem olvassátok, mert nem érdekel Titeket, mi van Velem. Mi van Bennem. Megvetve néztek Rám, nem értve tetteimet. Tudom nem is akarjátok.    ..
Egy nap mikor felébred. Rájön mit vesztett el. A sok játék bizonytalanság mit szült. Mit eredményezett. A szüntelen keresés várakozás, láthatatlanság, hová vezetett. Lehet-e még szép, boldog, csintalan, bátor. Bátor ki a legszebb szerelmet kaphatja? Szerelem, ami…..
levelek tollakból mit olvasol ? 2015.01.30 18:21:44
S ki vagy Te, kit nem ismerek, nem látok, csak hallok. Nem látok, mert láthatatlan. Érzék mely kísért. Kísért szüntelen. Mikor foglak észrevenni, ha még egyáltalán akarod. Akarod-e hogy lássalak? Akarod-e érezni? Akarod-e birtokolni?..
levelek tollakból mit olvasol Űr 2015.01.15 22:14:29
S majd kibaszott nagy űr marad a lelkedben, melyet nem tudod ki, mikor fogja újra megtölteni. A veszteség érzése hatalmába kerít, mert tudod, hogy valami véget ért. Véget ért, ami fáj, amivel nem tudsz mit kezdeni. Tán egy nap valami új kezdődik. Mikor lelked…..
levelek tollakból mit olvasol 2015.01.10 11:26:53
..
Álmodtam egy világot, melyben Te voltál a párom. Szebb minden csillagnál. Csillagod ott van, ott ragyog. Nézem, nézem, de nem találom. Valahol valami elveszett. Elveszett, de megtalálom. Megtalálom Önmagam. Magam, mely élettel tölt el. Élet, mely oly csodássá…..
Ez az év is eltelt merengve, mi lehetett. Lehetett volna. Ha az a volna ott nem volna. Minden szebb volna. Mit kérsz, nem tudom megadni, vagy inkább csak félek adni...
Hópihe mely megérintett oly közel esett melyet Téged is érintett. Közelséged felemelt, mely lázba vitt. Lázba mit Neked szeretnék adni.  ..
levelek tollakból mit olvasol 2014.12.26 18:28:46
Csöppnyi lány szívében ott ég a vágy szivében a vágy, mi rátalált. Gyűrű csillan kis kezén Szívem szakad öröm e day.  ..
Élem álmom mely Rólad szól Ébredj, ébredj és láss láss csodát, mely e világnak szól Ne legyen több mese, valóság legyen melyben Te és Én vagyok   ..
..
Ms Zsófi 2014.08.17 10:28:33
@Eszó: Szerettük volna, ha Janka cicánk is szerepel a meghívón. Zöld béka az étterem miatt, és ahogy a cica elkapja a bikát, úgy lest a mi fejünk is bekötve... :D vagy valami ilyesmi
..
Ms Zsófi 2014.08.17 10:26:28
A képen ceremóniamesterünk, Sigmond Árpi látható barátnőjével Mónival. Igen, igen ő fog segíteni nekünk és nektek is, ha baj van. Ő lesz az est karmestere :) Ha már most akad olyan kérdés, amit nekünk nem szeretnétek feltenni, akkor neki feltehetitek. Ezen a címen:…..
Köszönet érte Vikinek és Jutkának :)   ..
Zsófi-Balázs esküvő .. 2014.06.08 12:51:31
egy újabb szakaszhoz értünk:) szépen, lassan megérkeznek Hozzátok a meghívók :)..