Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KBA_86

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti cikk:Bethany Webster: Why it's crucial for Women to Heal the Mother WoundWebcím: http://womboflight.com/2014/01/18/why-its-crucial-for-women-to-heal-the-mother-wound/Fordította: spreadthelight Ha szeretnél értesülni az új írásokról, kövesd az inspirát a…..
KBA_86 2014.07.26 10:57:33
@macs81: Jajjj, nagyon nehéz lehet neked is. :( Gyakorlatilag a sok lelki sérülés az életünk minden területére kihat. Őröl, gyötör, kínoz...de még akkor is mikor ők már nem is résztvevői életünknek. Sokáig nem mertem az saját életemet a kezembe venni, meghozni azokat a döntéseket amikre vágytam. Most viszont, hogy őt kizártam és megléptem pár fontos dolgot a jövőm érdekében, amiről tudom hogy neki mások a felém támasztott elvárásai, úgy érzem szabadabb lettem. Bár még nyilván így sem teljesen, mert még mindig teleszövik a hétköznapjaimat a vele kapcsolatos érzések és gondolatok. De ez az írás most sokat segìt nekem magam elfogadásában. Először érzem azt, hogy sikerülhet ezt lezárni magamban. Ez nekem nagyon fontos, mert ha lesznek gyermekeim, akkor ezt a "családi fájdalmat" semmiképp sem szeretném továbbörökíteni. A mi családunkban még azt is láttam, hogy anyám nagyanyám miatt mennyit szenvedett. Anyám álmában sokszor sírt olyan időszakokban mikor nagyanyám idegileg és érzelmileg kicsinálta őt. Aztán ez velem is megtörtént. És a legbosszantóbb, hogy anyám ugyan azt csinálja velem mint az ő anyja vele. Katasztrófa! De megakarom szakítani ezt a folyamatot. Nem mehet ez így tovább. Nem lehet még egy következő generáció, akinek ezt át kell élnie. Egyszerűen nem és nem! Addig nincs babò míg be nem gyógyíton ezt a sebet a lelkemen!!!!
14:15 Várom Istvánt, hogy megérkezzen a munkából, aztán gondolom cuccolunk a Touranba és GOOOOO. Erzsóhoz való költözés....nem szépítem: KÉNYSZERHELYZET. Anyagilag vállalhatnánk egy albérletet, de onnan a büdös életből nem szabadulnánk ki, a tartozásainkat (1.5 millió…..