Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandeenator

0 bejegyzést írt és 378 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reckl Amál blogja Sajnálni kéne? 2010.01.29 14:00:00
Pár napja a híradók közepesen fontos hírként számolnak be egy illegális pornóforgatás körüli botrányról.Az újpesti házban olyan embereket is szado-mazóra kényszerítettek, akik azt nem akarták.Először azt hihette az ember, az egész pornózás a jelenlevő hölgyek akarata…..
bandeenator 2010.01.29 17:28:01
@lúzer_: és a jelek szerint nemcsak összehozni lehet, hanem azt is megtehetik, hogy a szerződő félnek nem adnak belőle példányt!
bandeenator 2010.01.29 17:44:00
@Lili Marleen: a témakört sejtem. A brutális verést, vagy az összes többit nyilvánvalóan nem. Épeszű ember nem vereti meg magát, és azt sem veszi jó néven ha elrabolják és vagy futtatják. A nő bedőlt egy átverésnek. Azért a száz-kétszázezer forint nem milliós tétel.
bandeenator 2010.01.29 18:03:35
@stagolee: tán irigyled tőle? Neki legalább van:D

@Theodoro: nem azzal van a baj. Örülök, hogy a bejáratott naponta címlapos blogok mellett más is kiekrül. Csak nem ezzel a poszttal tettem volna ki! És hangsúlyozottan nem értek egyet, mert aki akarja, a jó blogokat akkor is megjegyzi, ha csak életében kétszer látja.

@Aziz: eddig nem került napvilágra, de lehet, hogy férfiakat is bántalmaztak. Ez nem egy olyan egyszerű eset, hogy Adidasnak hittem és közben gagyi kínai. Ez kicsit komolyabb...

A szexmentes erotikus munka, amely akár aktfotó is lehet, abból kiderül, hogy brutálisan megvertek? Nem. Pesti volt a nő? Nem tudjuk. Bolti kisegítőként eltart hét gyereket? Még egyet is nehezen. Miért van ennyi gyereke? Mi közünk hozzá? Hány évesek? Nem tudjuk.
Te komolyan elhuszed, hogy kifizették? Hiszen fogva tartották!
Filmdroid Fehér tenyér 2010.01.27 07:30:00
Nem hiszem, hogy bármi hitelesebb lehetne egy valóban megélt történetnél. Hajdu Szabolcs filmje egy tornászról szól, s jócskán merít valós eseményekből. Ugyan nem  lehet mindenki sportoló, a történet mégis úgy szól, hogy a magunkénak tudhatjuk. Hőse a gyerek, aki nem…..
-Így emlékszik vissza olvasónk a 23E buszon történtekre. Erika hétfőn reggel a munkahelyére utazott az említett busszal, aminek kereke a szétdurrant. „Megbillent a busz, de nem állt meg, halad tovább, azt sem tudtuk mi történt. A Lágymányosi hídnál le kellett szállni, akkor…..
bandeenator 2010.01.27 13:20:00
@A kacagó ember: ne feledd, a Volán használt gumikat akar venni, holott évek óta nem kényszerült erre! Jurtás nevű trolivezető törzskommentelő egyszer beküldött egy olyan képet, amin tükörsima trolibuszkerekek voltak. Vajon ezt is túlreagáljuk?

@zsoca27újra: és ha azt is közöljük, h tükörsima, újrafutózott gumi, azt is túlzásnak tartanád? Az egy dolog, hogy defekt, busszal, személyautóval egyaránt megesik, de ez a BKV. Itt az a furcsa, ha nem kap korábban defektet...
Amikor már végképp azt hittük, hogy a színes comic sansszal írt, és térhatásúnak gondolt, hullámzó effekttel megbolondított címsorral bíró szörnyszülöttek végképp a társasházak faliújságjaira és külvárosi turkálók kirakataiba lettek száműzve, íme egy gyomros…..
bandeenator 2010.01.26 17:31:07
@mavo: én még jobbos szájából nem hallottam h ocsmány a plakát. Viszont a 2006-os roszabbul élünk posztert a jobboldali szavazók is egyöntetűen fikázták. Tényleg szar volt. Ennyit arról, ki milyen oldali és ízlésű.

Ez egy információdömping, amit hirdetésben soha nem olvasnék végig ilyen hosszan, az meg egy jövőbe tekintő valami, pont olyan szavakkal, kifejezésekkel, amire válság közepette vágysz vagy szeretnél látni/hallani.

Az, hogy ocsmány, az ízlés dolga. Lehet személyeskedni, h ennyit rólam, de nem éri meg. Próbálj meg televíziót eladni ezzel a plakáttal és a Fideszével. Hiába ronda, szerintem egy laikus fogyasztót előbb megnyer. (TV eladás esetén biztosan)
bandeenator 2010.01.26 18:20:08
@mavo: még nem hallottam. Szerinted ezt azt jelenti nem is fogom?

Hol mondtam, hogy a környezetem a szignifikáns minta? Közöltem veled általad reprezentatívnak mondott kutatást, hogy x emberből y mondta? 2006-ban sokat hallottam, most nem hallottam. MÉG. Majd ha vmi pontatlanságot találok leírni, kioktathatsz. Addig nem.

Amúgy a közegem teljesen más, mint négy éve volt.
Mire jó a régi videókazetta, ha a videó már tönkrement. Kidobni ugye nem fogjuk, ez egyértelmű. Tarthatjuk a polcon, vagy egy dobozban a szekrény mélyén, esetleg a pincében egy sötét sarokban. Mennyivel jobb felhasználási módja azonban, ha kedvenc filmjeink szem előtt lennének és…..
bandeenator 2010.01.20 13:11:07
@agyvihar: ha körbekérdezel ismerőseid körében, kinek van asztali DVD írója, azt össze tudod kötni a videomagnóval. Én pedig nem fogok fizetni: vagy elvégzem magam, vagy pedig nézem a VHS-eket, elvégre van 2 sima és egy DVD-s videónk:D (7-5-2 évesek)

@redrick: veszel egy DVD lejátszót, egyszer csak fogja, nem olvassa a lemezt. Vagy megsérül a DVD-d. A büdös életben nem nézed meg, se csíkokkal se szar hanggal, se fekete-fehérben. Egy VHS szalagnál még ha szar minőségben is, de megnézted.

Ha jó DVD lejátszót veszel, az annyiba kerül mint egy Hifi stereo videomagnó. Utóbbinak megvan ama előnyős tulajdonsága, hogy felvesz. Amit sztem érdemes venni az vagy DVD-video kombo vagy merevlemezes asztali DVD író.
bandeenator 2010.01.20 13:59:19
@agyvihar: komolyan csodálkozom ezen, nekünk működnek a videók, az egyiket most kellett megcsináltani, mert nem akarta bevenni a kazettát :D

Aztán az is meglep, hogy audiokazettával is egyre kevesebbet lehet találkozni. Nekem, mint rádió-és magnógyűjtőnek természetesen van belőle (kb. 260db, VHS pedig 150)

@pfekete101: használom is:D Pusztán azért nem fogom kidobni, mert nem korszerű. Ha nem lesz alketrész, és nem lesz aki javítsa, akkor majd eladom gyűjtőknek. De az nem most lesz.

Ha bármilyen okból szemcsés a kábelTV, akkor a DVD író is rossz felvételt készít.
Zsolt a sztrájk alatt „igazi BKV-s” buszvezetővel találkozott. Olvasónk megkérte a 161-es busz vezetőjét, hogy ha úgyis a garázsba megy, legyen olyan kedves, és vigye el őt is valameddig, hogy ne kelljen annyit sétálni. A buszosnak nem tetszett a kérés, felszólította az…..
bandeenator 2010.01.19 10:18:38
@mintolyan: otthon a gép előtt megtehetik, nincs műveltségi cenzus, bár nem ártana.

@Atro: amit szabad Jupiternek nem szabad a kisökörnek? Jól értem, hogy ha vezetőség lop az oké, elfogadott de legalábbis megszokott, de a dolgozóktól bármit el lehet venni? Nekik, akik HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPON IS dolgoznak, nem jár??

@schdl: megmondom mi van magáncégnél. Kulturált, drága, a járművezető vasárnap és ünnepnapon úgyszintén dolgozik, baromi kevés pénzért. Ha "magándolgot" akarsz látni: Tesco. Be kell menni vasárnap, és jóformán minimálbért kapsz.

@Peti817172M: lehet, hogy elavult és naiv technika, de megkérdezi. Ha nem akar üvöltözni, felszáll az első ajtón és úgy teszi fel a kérdést. És ha nem kap kulturált választ, akkor rendszámot felír, esetleg megemlíti, hogy tudja van ez a blog, oda is szívesen kiteszem. (Utóbbi mondatnál szívesen megnézném a reakcióját:D)

@HerrDoom: pont hogy nem. Előtte valaki más tette meg, "ez" meg kiélte az utason. Talán erre is mondható ama bölcs mondás, mely szerint az élet igazságtalan.
bandeenator 2010.01.20 12:46:55
@bgabor86: ez igaz. Az alvállalkozóra pedig fokozottan igaz, hogy ne alázza meg az utast, mert ha sok a panasz, nyugodtan lehet(ne) szerződést bontani. Nem így beszélünk sem 300 Ft-ért, sem 3700-ért, sem pedig 9400-ért.

@Fritzii: villamosoknál úgy látom, működik, a járművezetpk be is mondják, hogy csak eddig, innen pedig a ... vonalán. Busznál ilyet ritkán látok. Mindenesetre nem így beszélünkaz utassal, ha bunkó is, meg kell tanulni normálisan hárítani.
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
bandeenator 2010.01.07 18:27:06
@ergerberger: te mit teszel a társadalomért?

Várj, elárulom.

1. leköcsögözöd a rokkantakat
2. személyeskedsz.

A listát folytasd te, kíváncsi vagyok mit teszel, ha ekkora mellénnyel szidod a mozgáskorlátozottakat.
bandeenator 2010.01.07 18:36:12
@ergerberger: mások valaga helyett inkább arra válaszolj, amit kérdeztem tőled!!!
bandeenator 2010.01.07 18:49:42
@schdl: igaz. Bocsánat, közel kétszázat olvastam végig, mielőtt billentyűzetet ragadtam.

@ergerberger: látom rohadtul nem áll szándékodban válaszolni, segítek, íme a kérdés!

te mit teszel a társadalomért?

Várj, elárulom.

1. leköcsögözöd a rokkantakat
2. személyeskedsz.
3. belepofázol mások vitájába

A listát folytasd te, kíváncsi vagyok mit teszel, ha ekkora mellénnyel szidod a mozgáskorlátozottakat.

Hajrá, várom a válaszokat! Vagy seggfejezzelek le, úgy jobban megérted?
Olvasónk éjszakai buszon szeretett volna jegyet venni, mivel a Ferenciek terén lévő jegyautomata -ahogy azt megszokhattuk- nem üzemelt. A biztonság esetére nyugtát is szeretett volna kérni a jegyről (ki tudja, lehet hamis), de helyette minősíthetetlen hangnemet és ordibálást kapott:…..
bandeenator 2009.09.15 19:17:06
@Torreador: te felfogod végre agyilag, hogy nyugtát kérni JOGOS?
Vagy a piacon pofánveresselek valakivel ha nyugtát kérnél?

(Csak neked, csak most): te meg mi a faszér' nem tudnál annyit mondani ilyen helyzetben, hogy "nézze hölgyem, nálunk nincsen nyugtatömb. Csak jegyet kapunk h adjuk el 400-ért, sajnos csak az Akácfában kérhet nyugtát." Ennyi. 1 bővített mondat, és a kedves utas tudomásul veszi h a BKV-ról van szó...

Most nem azért, de ha te az én blogomra ilyeneket írnál, mint az előző 3 hozzászólásod, moderálnálak. A véleményszabadság nem jár mások szándékos sértegetésével. Javaslom, utazz a 99-es buszon, és szóljál be valakinek!
Repes a kitinpáncélunk: a magyar fogyasztók veszélyeztetett kisebbségi csoportjai közül a városi gyalogosok végre abbhagyták a punnyadást, és akcióba lépnek. Pompás nevű szervezetük, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja szerdán délután hatkor a Budaörsi úton…..
"Most kaptam ezt a kedves kérést bemutató képet a Vértes Volánnal járó ismerősömtől. Vajon mit mondhat a diszpécser - akinek a telefonszáma ott van a kép tetején - a témáról? Remélem nektek is szellemes perceket szereztem! ;)" - írta Bozsi, mi meg nagy bátran…..
Legalábbis nálam a nagy februári gmail-halál tüneteit produkálja egy jó ideje... Akkor, ha jól emlékszem, fél napig elérhetetlen volt a szolgáltatás, most kb fél órája nem megy. Hír meg róla sehol - ezúttal a sorry.google.com oldalon is a sima kereső jön be, nem pedig a cég…..
-Kérdi olvasónk. Persze ne általánosítsunk, tudjuk nagyon jól, hogy a többség rendesen, tisztességesen dolgozik, de lássuk be, vannak akik zsebre dolgoznak, és lopnak. A cégtől, az utasoktól, mindenkitől. Olvasónk két ilyen kalauzzal is találkozott: Kedves MÁV-figyelő!…..
bandeenator 2009.08.23 18:11:14
@siófoki35: na ez valóban nagy baj!


@Mister67: addig amíg a buszsofőr/kalauz alig nettó 100ért hétvégén és ünnepnapon is dolgozik azért h hazajuss, addig megéri! Amint nettó 200 at keresnek, repüljön aki zsebre dolgozik.

A vezérigazgató nem visz engem haza. A politikus sem vezet karácsonykor. Ellenben egy sofőr meg egy kaller akkor is dolgozik, kevés pénzért. Ezért nem sajnálom ha minden x-edik utazást közvetlenül neki fizet ki valaki.
-Mondta olvasónknak az egyik mozgólépcsőnél álló biztonsági őr. Az utas jegyet akart venni, de nem tudott, ezért a jegyeket és bérleteket ellenőrző őr azt tanácsolta nekik, hogy blicceljenek nyugodtan. Olvasónk nem érti, hogy miért állnak őrök a metrónál, ha leengedik a…..
bandeenator 2009.08.23 17:54:28
@Comotio: tudtommal az hatkor nyit.

Ha az őrök valamelyike felváltja a pénzt - tekintettel a korai időpontra és a jegyváltási szándékra, akkor nem születik meg a poszt.

És még valami: az őrök is tudhatják, h mikor nyit az újságos, ha már nem első nap vannak ott. Ha nem tudják, javasolniuk kéne az utasnak ,h nézze meg. Ha nincs, felváltjuk a pénzt. Ennyi. Kis segítőkészség kéne, elvégre szolgáltatásról beszélünk.
Szabolcs szerencsére igazi öntudatos strandoló, aki előtt a Homár nyilvánosan meglengeti médiamunkásbőr süvegét, amiért nem hagyta annyiban, hogy a Dagályon olyan hangosan bömböltetik az elviselhetetlen zenét és reklámokat, hogy a szomszédja szavát sem értette már, nem…..
bandeenator 2009.08.14 16:50:57
@OoVICoO: ezt némely üzletben is megkapod. Na, én kifordulok az olyan üzletekből, ahol rádió1 és társai üvöltenek nagy hangerőn.

Egy remek trükk a strandrádióra:

szigszalag megfog. Levesz, majd arrébb ragaszt. Maradék ragacsot h ne látszódjék, nedves zsebkendővel, szalvétával/ronggyal,/szivaccsal vagy egyszerűen körömmel eltüntet. Ennyi.
Ha kérdezik, miért nem üvölt? Mert erre a hangerőre van beállítva. Vagy: kontakthibás a potméter.
bandeenator 2009.08.14 16:53:40
@phaszfej: ennek akkor lenne igazán értelme, ha karszalaggal elhagyhatnád a fürdő területét. Magyarán kimehetnél a közeli boltba kajáért és bevihetnéd. Így ki-be járkálhat aki akar, mert érvényes a karszalagja.

Ja, az a szar amúgy vízálló. A Múzeumok Éjszakáján kapott karszalagban 1 hétig zuhanyoztam. Majd meguntam és levettem. Még bírta.
A tipikus "mindenki tudja, hogy így van"-téma a vidéki buszsofőrök feketejegy-biznisze, bizonyítani nehéz, a jelenségről ugyanakkor sokan beszámoltak már, ezúttal Tilosaz Á. Hanga panaszolja be az érdi buszvezetőket. Helyi olvasóink egyetértő vagy cáfoló leveleit…..
bandeenator 2009.08.11 15:10:43
@lifelike: ennél szemetebb banda nincs. Csak jobb lehet. Ha pedig senki nem hiszi, h rendet lehet tenni, akkor az ország helyét be lehet hinteni sóval. Tehát maradok az előbbinél. Ennél CSAK jobb lehet.
bandeenator 2009.08.11 15:20:37
@lifelike: ha így gondolod, marasztald a jelenlegi garnitúrát...

@egy hang a hátsó sorból: a nagyok nem szorulnak rá.
Úgy kéne működjön az ország, hogy hal legyen és halászni lehessen, azaz senki ne kényszerüljön lopásra, és aki megteszi, hát megfelelően szankcionálják.
bandeenator 2009.08.11 15:39:55
@lifelike: mennék, csak még nem lehet:D

Nem egyik napról a másikra lesz itt rend. De marasztald csak kedvenceidet nyugodtan. Szabad.
Olvasónk egy kicsit régebbi történeteit osztja meg velünk alant. Két utazása során kétszer is problémája akadt az InterCity-n utastársaival. Budapestre jövet egy részeg utas koszolta össze az ülést ruházatával, a padlót pedig a kiöntött sörrel, visszafele pedig két nő…..
Olvasónk vasárnap Szeged és Budapest között közlekedett IC-vel. A kocsiban ahol ült, nem működött a klíma, az utasok izzadtak, mint a ló. Egy kalauz hölgy sietett a segítségükre, aki először ablakot nyitott, majd minden –a kocsiban ülő- utasnak keresett helyet az első…..
bandeenator 2009.08.06 10:16:49
@Ákibard!: talán próbáltad? Minek írná le ha nem igaz?
Ha kikerül a címlapra, sokkal nagyobb elismerés ha itt olvashatja, h jófej volt, mert nem vagy nehezen beazonosítható és büntetés sem jár érte.
Olvasónk a Déli pályaudvaron érdekes eseménynek volt szemtanúja. Az egyik takarító egy gyanúsan barna WC-kefét abban az ivókútban mosott tisztára, melyből az utasok (így én is) inni szoktunk. Nincs külön hely erre? Vagy csak lusta volt elsétálni odáig? Kedves MÁV-figyelő!…..
bandeenator 2009.07.31 11:22:59
@fakof: kezet mosnál abban a csapban, és még innál is. Fertőzöttebb leszel mint annak előtte, noha tisztálkodni akartál...
bandeenator 2009.07.31 11:24:15
@BKV figyelő: melyik :D?
Tényleg láttam kiragasztva h ne igyál onnan. Ha nem idevaló, moderáld, úgy legalább tudom melyik az :D
8ker Lakcím nélküli 2009.07.28 13:32:00
 Néhány napja hete vettem észre, hogy a Körút Baross utcai részén két bevásárlókocsiban rengeteg cuccal egy fedél nélküli él. A nonstop bolt mellett , a görög kajálda lépcsőjén ülve tengeti napját. Le is fotóztam, előre dörzsölve kezem, milyen jó kis fricska lesz ez a közteresek munkájáról, ismét -…..
Hófrász után itt a hőfrász? Déltől este hétig legfeljebb 80-nal haladhatnak a vonatok az egész országban. A nagy melegre való tekintettel döntött így Szamos Alfonz, nyugdíjazás előtt álló pályavasúti főigazgató. Az eleve kisebb sebességű (40-80 km/h közötti legnagyobb…..
Rájöttem! Fanszőrzet 2009.07.14 10:11:00
A teremtés óta lényegi különbség férfi és nő között, hogy a férfi teste szőrös, a nő pedig szőrtelen. Ezért is tűnik helyénvalónak, hogy a nők alkalmanként megszabadulnak oda nem illő szőrzetüktől és így teszik még kelendőbbé, még kívánatosabbá magukat. Sajnos…..
bandeenator 2009.07.14 12:20:45
@Sátán meg a Jocó: ez tetszik :D Jól mondtad!

@the dragon: engem zavar a nagy hónaljkutya, úgyhogy szíves engedelmeddel ezt havonta meglépem, karbantartásra az ollót használom.

Asszem mifelénk a büdös (értsd férfias testszaggal bíró) egyéneket elkerülik. Az izzadságszag nem férfias hanem büdös. A lábad közét pedig a zuhanyozás alkalmával mosni kell.
Volt akinek kénytelen voltam felhívni a figyelmét arra, hogy legyen kedves lefürödni...
bandeenator 2009.07.14 12:30:26
@Herr Flick: frappáns, találó, igaz :)

@vectraboy: hallottál olyanról aki
1. szeret tömegközlekedni?
2. nincs pénze autóra?
3. nem lehet jogosítványa? (pl fél szemre nem lát)

Nem érdemlem, fürödjenek le ők is!
A lenti levél jó példa arra, hogy időnként mekkora fejetlenség van a MÁV-nál. Múlthét pénteken a Déliből azért indult később az egyik vonat, mert a kalauz nem érkezett meg időben. Az utasnak mindig azt mondják, hogy menjen ki időben a vonathoz, tervezze úgy az útját, hogy…..
bandeenator 2009.07.09 00:30:14
@mozdonyos józsi: A mezei utast nem érdekli, miért késett, ha nem érkezik időben, legyen helyettes!

Természetesen ha valaki azt mondja h BKV miatt késett, megértem. De akkor is az van h ha bármi okból nem tud megjelenni a kalauz, muszáj lenne helyettesítésről gondoskodni.

Nem téged sértegetünk, az átlagfogyasztó nem láthat be minden mögé. Nyilván van amit elnézünk és van amit kevésbé.
Olvasónk azt tapasztalja, hogy a 120a vonalon közlekedő vonatokon néhány állandó utas kaszinót csinál a vonat első kocsijából. Kártyáznak, hangoskodnak, dohányoznak (pedig nem lehet), sőt, még alkoholt is árusítanak. A minap egy anyukát zavartak ki a kocsiból mondván, hogy az…..
Pompás mikrotörténet következik itt, mélyebb következtetés nem vonható le belőle, nem érint tömegeket, durva átverés sincs benne, gonosz monopólium még kevésbé, viszont megismerhetünk egy olyan tudatos fogyasztót, amilyenek még mi sem vagyunk. Henci az az ember, aki az utcán…..
Most fordult ki a falat a számból, pedig az egyik kedvenc termékemről van szó: a finom narancsos étcsokival bevont puffasztott rizsszeletről (a DM bioterméke). Amit ugyebár fog az ember, és általában a csokival bevont oldalával felfelé a szájához emel - majd beleharap. Ma azonban…..