Regisztráció Blogot indítok
Adatok
niccolo

0 bejegyzést írt és 984 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a bajnoki tabellát vezető Inter otthonába látogat, s mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy életben tarthassa a bajnoki álmokat. A két csapat között mindössze egyetlen pont a távolság, ám az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a végül a milánóiak győzelmét hozó Olasz…..
niccolo 2024.02.04 21:11:30
Nicolò Schira értesülései szerint a Juventus továbbra is serényen dolgozik a meglévő játékosok szerződéseinek a meghosszabbításán. A vezetőség számára az új év első hónapjainak legfontosabb feladata Federico Chiesa szerződésének a meghosszabbítása. A Juventus mindent megtesz a 2025-ös lejáratú…..
niccolo 2024.01.04 21:22:36
@Rocky80: köszönöm szépen, Keveset írok igaz ,csöndben követem a eseményeket,de itt vagyok! Forza Juventus.
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! A zebramezes játékosok a Frosinone elleni győzelemmel ajándékozták meg a csapat szurkolóit, s a sikerek nélküli szezonokat követően a megfiatalodott csapat versenyben lehet a…..
A Juventus folytatta kevéssé látványos, ám annál eredményesebb sorozatát a Fiorentina otthonában kiharcolt győzelemmel, s szombat este újabb három pontot gyűjthet a Cagliari elleni hazai bajnoki mérkőzésen. A szardíniai együttes ugyan csak a tizenhetedik, még bent maradást jelentő pozíciót foglalja…..
niccolo 2023.11.11 18:21:02
@The Professor: szép! Hol a tradíció?
Leonardo Bonucci nyilatkozatától hangos a mai sajtó, mivel a SportMediaset munkatársával beszélgető védő egyértelműen kijelentette, hogy hamis kijelentések láttak napvilágot vele kapcsolatban, és ő mindenképpen maradni szeretett volna, de ezt nem tették lehetővé számára, sőt, teljesen…..
Wojciech Szczęsny a TVP Sport számára adott interjút, s ebben beszélt az idei év kihívásairól, illetve a szaúdi csábítás is felmerült. „A keddet és szerdát idén is BL-meccsekkel tölthetem, de már csak a televízió előtt. Idén eltiltottak a kupaszerepléstől, és nem fogok emiatt valamilyen harcba…..
niccolo 2023.08.19 00:21:57
@JuveMI: ,,emberben soha rosszabbat" de sportembernek nulla,az orosz válogatott ellen nem akart játszani!
A Juventus vezérigazgatója, Maurizio Scanavino a Sky Sport Italia munkatársának adott hosszabb interjút, amely során szó esett a klub és a csapatot irányító Massimiliano Allegri helyzetéről is. "Allegri soha sem volt téma. Teljes az egyetértés a jövővel kapcsolatos forgatókönyvek tekintetében,…..
niccolo 2023.06.08 21:53:29
@Padovano: vagy másnap délután a Népsportból!
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
niccolo 2023.05.18 22:34:14
A Juventus a válogatott szünet előtt még egy utolsó komoly megmérettetésen kell bizonyítson, hiszen a tabella második helyezettjéhez látogat az Öreg Hölgy. Novemberben Torinóban sikerült megverni a nerazzurro csapatot, ám ez a mérkőzés keményebb dió lehet, mivel a Juventusnál ismét kisebb sérülések…..
niccolo 2023.03.19 23:20:24
@babo0410: milyen 1 pont van meg???
A Juventus egyik nyári igazolása Paul Pogba volt, aki a Manchester United csapatától tért vissza Torinóba, azonban azóta sérülés hátráltatja, s egyetlen percet sem töltött még a pályán, ami komoly probléma a klub számára, különös tekintettel arra, hogy a francai középpályás milyen magas bérezést…..
niccolo 2023.02.12 21:01:36
A téli időszakban megrendezésre kerülő katari világbajnokság után folytatódik az olasz bajnokság, s a Juventus a Cremonese otthonába látogatva kezdi a 2023-as esztendőt. Massimiliano Allegri keretébe, Ángel Di María kivételével, bekerültek a világbajnokságról visszatérő játékosok, s a hosszú…..
niccolo 2023.01.04 21:54:12
@Dani1204: a 20 csapatból,4 csapat rúgott többet mint a Juventus. Messze nem mi rugtuk a legkevesebb gólt.
A Juventus szerda este a Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében, azonban a zebramezesek előbb még a Salernitana együttese ellen lépnek fel vasárnap az olasz bajnokság hatodik fordulójában. Massimiliani Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa, Paul Pogba,…..
A Sassuolo elleni magabiztos győzelemmel a Juventus nagyszerűen kezdte a bajnoki szezont, ám a Sampdoria, majd az AS Roma elleni döntetlenekkel a zebramezesek már négy pontot elhullajtottak, így a negyedik fordulóban, mikor a Spezia csapata látogat Torinóba, kötelező begyűjteniük a győzelmet és mind…..
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
niccolo 2022.08.27 18:29:47
@The king of alibis: ugrik a lemez!
Paul Pogba ma reggel a J Medical intézményében látogatott, hogy leigazolása előtt az egészégügyi szakemberek felmérjék az állapotát. A 29 éves francia tegnap este érkezett Torinóba, miután az elmúlt hat évet a Manchesternél töltötte. A Juventus 2016-ban rekordösszegért értékesítette a francia…..
niccolo 2022.07.09 13:45:52
niccolo 2022.07.10 02:19:54
@Ze Roberto: mit bizonyított Pogba? Nálunk jó volt,de az Unitedben semmit sem bizonyított.
A Juventus az idei szezon utolsó hazai meccsét játszotta hétfő este, s ez a meccs búcsút jelentett Giorgio Chiellini és Paulo Dybala számára. „Csodálatos este volt, érzésekkel telített, ez Paulo Dybala és Giorgio Chiellini estéje volt.” - értékelt a mester a Sky Sport Italia számára a mérkőzés…..
niccolo 2022.05.17 08:33:29
@Dzsákkeríni: És jöhetnél Te edzőnek a fotelból a Juventushoz,persze csak a gombfocicsapathoz.
niccolo 2022.05.17 18:24:56
@Dzsákkeríni: Trapattoni és Lippi is végzett 6.-7.helyen ugyan azokkal a bajnok játékosokkal.Mégse örültem mikor távoztak a csapattól.
Fabio Capello a Sky műsorában értékelte az olasz futball aktuális helyzetét, és egyúttal kiutat is mutatott a hullámvölgyből. „A futballunk Pep Guardiola 15 évvel ezelőtti futballját idézi, tele apró oldalpasszokkal, nincs vertikális játék, a fizikai jelenlét kismértékű, a játékosok kerülik az egy…..
A Juventus kedd este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében folytatja európai szereplését, a zebramezes csapat a Villarreal otthonából próbál majd kedvező eredménnyel visszatérni a torinói visszavágó előtt. "Ötven-ötven százalék esélyünk van arra, hogy továbbjussunk a következő körbe. A továbbjutás a…..
A januári érkezők,  Denis Zakaria és Dušan Vlahović lendületet és újult lelkesedést adtak a Juventusnak, s a zebramezes csapat azóta fontos győzelmet aratott a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen. valamint a Sassuolo ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjében. A tabella jelenlegi állása szerint a…..
niccolo 2022.02.13 20:38:41
@The king of alibis: Rugani??vicces vagy.
Ahogyan az várható volt, a Juventus hivatalosan bejelentette, hogy eladta uruguayi középpályását, Rodrigo Bentancurt a Tottenham Hotspur csapatának, míg az angol fél közleményéből az is kiderül, hogy a játékos 2026-ig kötelezte el magát új munkaadójánál. "A Juventus Football Club bejelenti, hogy…..
niccolo 2022.01.31 21:29:07
@Juventino86: akkor,sok játékost nem láttál ,ha Bentancur volt a legborzalmasabb.
Ma lezárulhat Dušan Vlahović klubváltásnak ügye, a koronavírus-tesztje negatív eredményt adott, így a szerb támadó elindulhatott Torinó felé, hogy teljesítse az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokat. Vlahović, aki ma ünnepli huszonkettedik születésnapját, a hírek szerint mintegy 75 millió euro…..
niccolo 2022.01.28 14:55:30
A téli mercato egyik legnagyobb meglepetése és váltása a téma a legtöbb olasz napilapban, Dušan Vlahović kapcsán számos nyilatkozat és hír jelenik meg a napokban, az alábbiakban pedig szemezgetünk párat. Fabio Capello a Corriere dello Sport munkatársának nyilatkozott a szerb csatár torinói…..
niccolo 2022.01.27 21:36:41
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! Szeretett csapatunk aligha történetének legdicsőségesebb szezonját futja éppen, hiszen egyelőre a zebramezesek legfőbb célja az lehet, hogy bebiztosítsák helyüket a bajnokság…..
A Juventus előtt adott a lehetőség, hogy győzelemmel és három ponttal búcsúztassa az óévet, s az így nyert lendülettel készülhessen a kemény ütközetekkel közelgő januárra, hiszen ma este a kiesőzónából egyelőre szabadulni nem tudó Cagliari csapata látogat Torinóba. Massimiliano Allegri pontosan…..
niccolo 2021.12.21 22:46:12
@Del Pybala: attól hogy van egy-két hozzászóásod itt,még nem vagy kiváló Juventus szurkoló!
niccolo 2021.12.21 23:39:06
@Del Pybala: lásd, Berna hozzászólásod.
A Venezia otthonában elszenvedett, nehezen elfogadható döntetlent követően a Juventus a bajnokság középmezőnyébe tartozó Bologna vendégeként lép majd pályára a javítás és a három bajnoki pont reményében. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányzik majd Aaron Ramsey, Federico Chiesa, Paulo…..
niccolo 2021.12.18 17:43:26
@Apuleius: nem úgy ,az ellenfél részéről!