Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prexton

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Batman v Superman: Dawn of Justice - Cross Fire címen, az alábbi borítóval jelenik meg februárban az USA-ban a film előzményeit taglaló, valószínűsíthetően színes és szagos, kétkötetes kiadvány, tengerentúli idő szerint pedig holnap, azaz hozzánk csütörtök hajnalban érkezik…..
Holnapután végre visszatér a mozikba a filmvászon két legőrültebb párosa, Harry (Jeff Daniels) és Lloyd (Jim Carrey), ismertebb nevükön Dumb és Dumber (vagy Dumber és Dumb - ki tudja?). A folytatáshoz a Farrelly-fivérek évekig gyűjtögették a poénokat, és az tuti, hogy alábbi - nálunk elsőként…..
prexton 2014.12.09 22:23:53
Az első két részt levezénylő James Wan átadta helyét eddigi alkotótársának, hogy az első epizód előtt játszódó harmadik felvonással már Leigh Whannell riogathassa a közönséget, amelyben Elise Rainier (Lin Shaye) segít egy tinilánynak (Stefanie Scott), akit kipécézett…..
Sokszor, sok helyen elhangzott már a rosszalló megjegyzés, hogy a DC és a Marvel részéről nagy hülyeség tévére pazarolni a szuperhősöket, hiszen a szűkre szabott költségvetések mellett úgysem kaphatják meg a nekik kijáró megvalósítást. Most nem mennék bele ezen kijelentés…..
Egy rejtélyes utasokkal teli gép landol New York legforgalmasabb repülőterén, mindössze négy túlélővel a fedélzetén. Hamarosan kiderül, hogy az utasokkal egy galandféreghez hasonló teremtmény által terjesztett kór végzett, de eddigre már tudomást szerzünk arról is, hogy az…..