Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gregersen Nils

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt hét eseményeit követően megígértük, hogy a héten ezzel a kastéllyal fogunk foglalkozni, így hát összeszedtük a fontosabb információkat. A kastély 2002-ben cserélt gazdát utoljára. VÉDETT MŰEMLÉK, éppen ezért 2015-ben, a Tatabányai Járási Hivatal kötelezte a tulajdonos céget a…..
Egy korábbi bejegyzésben, ahol részletesebben is beszámoltam a Villa Romana Baláca történetéről, ígértem, hogy amint lehetőségem nyílik eljutni Nemesvámosra, egy újabb posztban saját képekkel mutatom be a villagazdaságot. Június végén volt is alkalmam rá, a képekért kattintsatok a galériára! Nem…..
„Az emberiség megszokta a szegénységet s nem is tud másként; erőteljes egyéniségek aztán időnként megmagyarázzák neki, hogy időszerűen milyen célból szegény, s ezt legtöbbször hálásan el is hiszi; de ez aztán miden. Bölcselmi szempontból teljesen közönyös, hogy az emberek egy új termelési rend…..
A brit munkáspárti Momentum movement és a hazai, Bokros-féle piacpárti Modern Magyarország (MoMa) közt a Momentum Mozgalom (MoMo?) új utakat keres az eddig kihasználatlan nacionalizmus terén. Magyarország ismét felpezsdült, megint valami olyasmit érzékel, amit eddig sosem, de legalább is régen…..
Eszes Beáta írása Gyors körkép az idei októberi tüntetésekről. Idézetek és események következnek párba állítva. „Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a parlamenti ellenzék egységes fellépése révén az Országgyűlés mihamarabb változtasson a tisztességtelen és aránytalan választási…..
Gregersen Nils 2016.10.24 11:44:40
@a BircaHang Média szerk.: röviden marhaság. Hosszabban: oltári nagy marhaság amit írtál.
Gregersen Nils 2016.10.24 13:45:04
@a BircaHang Média szerk.: a marhaság az marhaság. A Sorosozás, norvégozás az a színvonal ahol már csak marhaság tud kisülni a dologból.
A tavaly nyáron bejelentett Nemzeti Várprogram 2015-2020 harmincegy magyarországi vár felújítását, illetve helyreállítását tartalmazza. A tervezet egyes elemeit térképre vittük, és az alábbi eredmény született. 2018-ig, három ütemben az alábbi várak felújítása kezdődhet meg: elsőként a diósgyőri,…..
Kép: Császi Ádám Viharsarok című filmjéből Vidéken nincsenek melegek. Vidéken agglegények és vénkisasszonyok vannak. “Szegény Pista nem talált lányt magának, pedig fiatal korába milyen szép szál legény volt! Úgyhogy most az anyjával meg a macskájával lakik.” “Az Erzsi meg a Juli mindig is nagy…..
Gregersen Nils 2016.07.24 13:04:35
@Nemfajtalan srác:
Kevered a pedofilekkel, azok többnyire rendes párkapcsolatban élő heterok. Vagy esetleg papok akik nagyon elítélik a "fajtalanokat...
Nyáron könnyű és olcsó egy kis házi kechup (pörköltalap) összeállítása. Minden van a zöldségesnél és nem kell személyi kölcsönt felvenni a Cofidis reklám-lányoktól, hogy a Készítsünk egy kis húsalávalót. Ősszel, télen és kora tavasszal azonban nagyon jól jön egy kis…..
Félnek és az utasokat is féltik a menekültjáratokon dolgozó jegyvizsgálók, ezért biztonsági őröket kér az érintett járatokra a Vasutasok Szakszervezete - közölte a szakszervezet szerdán az MTI-vel. A közleményben azt írták: a jegyvizsgálók tapasztalata szerint a…..
Gregersen Nils 2015.08.19 14:55:28
Kőkeményen belefogok állni a témába, ugyanis olyan mértékű értékítélet romlás történik, ami mellett már nem lehet szó nélkül elmenni. A nívó zuhan, egyesek értékítélete pedig a Mariana-árok legmélyebb fenekét súrolja alulról és orral... Olvasom a cikket, miszerint…..
Merjünk magas kerítést építeni! - adta ki az aktuális jelszót Orbán Viktor, és lelke rajta. A Szegedi Kattintós azonban hét önmagában is nyomós érvet sorakoztat fel amellett, hogy el a kezekkel a vaddisznók természetes élőhelyétől, ami történetesen a szerb-magyar határon…..
Gregersen Nils 2015.06.21 06:17:00
@a nagy hohoohooo: Eccerű, mélymagyaroktól meg kell kérdezni, hogy ő, úgy konkrétan mennyi plusz adóval kíván hozzá járulni a 20/?/ milliárdnyi kerítés építési és ismeretlen nagyságú fenntartási, őrzési költségekhez.
„A félművelt teológus: színtiszta eretnek.” Szalkay Balázs ferences szerzetes - 1438     1. Miről szól a vita? A napokban három írás is megjelent a feltétel nélküli alapjövedelem témájában a Dinamó Műhely blogján. Elsőként Braun Róberttől A Párbeszéd…..
Az egész ország nem érti, hogy miért csak tegnap, 17 nappal az ál-öncsőd után tartóztatták le Tarsoly Csabát. Azt még érteni véltük, hogy mi okból próbálta meg közben átadni a milliárdos cége vezetését egy senki által nem ismert, börtönviselt embernek, bizonyos Orgován…..
Gregersen Nils 2015.03.27 09:24:03
@zöldszamár: rendvédelmi nyugdíjasok, rokkant nyugdíjasok, magán nyugdíjpénztári tagok, tanárok, munkanélküliek, stb. Úgy együttvéve többszöröse az ország lakosságának....
Hatalmas vasbeton doboz emelkedik Berlin központjában az Altes Múzeummal szemben, a német főváros egyik legfrekventáltabb pontján. Nem egy itt hagyott világháborús bunker. Régi-új épület ez. Ha felépül, három oldalról pontosan úgy fog kinézni, mint a 17–19. század folyamán felépült egykori…..
Mostanság a jobbikék környékén valahogy nem egy lányregény az élet.Éltek bele a szép világukba, má alakzatba fővonúni se köllött mindennap, dűt a lé innen, onnan, a beígért két pofon is csak egy rég elfeledett vicc vót, amikor beütött a ménkü.Hámitlátnak a…..