Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tkarcsi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3 perc alatt 90-94%-os valószínűséggel meg tudja jósolni egy kapcsolat jövőjét John Gottman, a University of Washington kutatója. A The Gottman Institute  vezetője hosszú évtizedek óta párkapcsolatokat, házasságokat tanulmányoz. Többezer emberpár (egymással folytatott interakciói közben mutatott)…..
Nem a mi tisztünk megbocsátani annak, aki nem ellenünk vétett. Nem veheti meg senki a megbocsátást olimpiai aranyakkal, nagyemberséggel. Legfeljebb a félrenézést. A Kiss László-történetben talán ez a legfájóbb. Fájó, mert egy félrenézésre, hazugságra épült nagyszerű karrier omlott a porba. Pedig…..
Van olyan, hogy egy randi kimenetele már a hely kiválasztásakor borítékolható. Hiszen van olyan hely, ahol egymásra tudtok hangolódni és van, ahol nem. Persze embere válogatja, hogy kinek mi jön be, de a többségnek ezeket a helyeket nemcsak az első, hanem akár azt követő néhány randi alkalmával is…..
Szerző: Georges L'Auné „Íme, újjáteremtek mindent!” (Jel 21:6) A reformáció a XVI. század vallási mozgalma, amely az ecclesia catholica (tehát a római katolikus egyház) egyházszervezetének éles bírálatát, és a reformátorok által megjelölt „hibák” haladéktalan…..
Kinyik Anita Az ún. értelmiségi fiatal e hétvégén az Urániában újfent megbizonyosodhatott afelől, hogy tanulmányai – lett légyen az bölcsész, műszaki, orvosi –, csak a 0. szintet jelenthetik emberségében. Hogy hiába bújt éveken át vaskos köteteket, okoskodott…..
Vasárnap a Fidesz - az elnyert pozíciókat tekintve - akkora győzelmet fog aratni az önkormányzati választáson, amire nem csupán az 1990 utáni Magyarországon, de az 1945 utáni Nyugat-Európában sem nagyon találunk példát.  Nem lesz olyan eleme a választási rendszernek, ami ne…..
A 9-es busz egyik Kőbányai úti megállója szabadtéri múzeum is egyben. Itt látható ugyanis a vélhetőleg legrégebbi, még eredeti helyén található plakát. Régóta figyelem ezt a hirdetést, amely a Best magazin egy 2003 novemberi számát reklámozza még most, 2010 márciusában is.…..
tkarcsi 2010.03.03 00:23:36
@Avatar: Ez jó ötlet volt! Megvan! Úgy nézem, Logodi u. 72.-nek (Korlát és Körmöci között) a bal sarka. Csak nem tudom belinkelni. A felirat nem igazán kivehető a képen. A balszélső (:)) plakát legnagyobb betűi: "Hirdetmény 1976. június 15. napjára tűzte ki"
tkarcsi 2010.03.03 21:09:10
@Avatar: Igen, ez az. Tényleg jó lenne egy normális kép...