Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márton Gulyás

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy Esterházy Péter halandó, azt nekem még szoknom kell. A gyönyörű fehér lobonca alapján ugyanis ez számomra (úgyis mint: az én részemre, az ön számára, etc.) mindig is elképzelhetetlen volt. Gyenge a képzelőerőm...
Különös egybeesés, hogy míg kerítések építése ellen küzdünk az ország határain, aközben úgy érezzük, Budapest szívében kerítések teremtik meg szabadságunk kereteit. Bár a Kettős Mérce is számos írást közölt a kerítésépítés ellen, de ugyanitt jelent meg Pap…..
25 évvel ezelőtt Chicagóban egy fiatal egyetemista fiú randira hívott egy fiatal egyetemista lányt. Mindketten feketék. Moziba mentek, ahol egy fiatal rendező legújabb, harmadik nagyjátékfilmjét vetítették. A film egyszerre volt megrázó és felvillanyozó mindkettejük számára: a…..
A múlt hét híradásai után fontosnak tartjuk, hogy összegyűjtve is bemutassuk, korábban milyen tüntetések, demonstrációk valósultak meg a Humán Platform részfinanszírozásával. Az alábbi posztban ezeket gyűjtjük össze. A pályázat egészéről itt találhatnak összefoglaló…..
Márton Gulyás 2014.07.01 11:44:27
A Krétakör Alapítvány nem működik együtt a KEHI törvénytelen vizsgálatában, erről Gulyás Márton ügyvezető telefonon tájékoztatta a Hivatal kapcsolattartásra kijelölt munkatársát.  A mai napon számos civil szervezet, köztük a Krétakör Alapítvány is, ajánlott levelet…..
Márton Gulyás 2014.06.23 21:35:24
Megkeresztelt agnosztikus vagyok. Mély ellenszenv és elutasítás van bennem a magyarországi nagy keresztény egyházakkal, azon belül is leginkább a katolikus és a református leányvállalatokkal szemben. Érthetetlennek tartom a gyermekszegénységgel, a lakásszegénységgel, és úgy…..
Fasiszta politikust bukóban látni jó érzés. Pláne, ha épp olyan kérdésben lepleződik le, amire egyébként szakmányban szokása a mellét verni két ököllel. Komikus volt Jörg Haider homoszexuálitásának, és Stefan Petzner párttársához fűződő intim viszonyának napfényre…..