Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omg_wtf (törölt)

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferenc pápa a Twitteren üzent hadat a szíriai kormánynak.     "A lehető leghatározottabban elítélem a vegyi fegyverek használatát."   Egy kis isteni sugallat a szíriai beavatkozást ellenző közvéleménynek.   Zerohedge nyomán     ..
A „csináld magad” projektek megosztására létrehozott közösségi oldal, az Instructables egyik felhasználója, Aleksei Sebastiani világító diódákkal (LED-ekkel) felszerelt csokornyakkendőt nyomtatott egy Solidoodle 2 géppel. Csokornyakkendőt már előtte is printeltek, csakhogy…..
omg_wtf (törölt) 2013.08.23 16:32:14
A szuperhősök köré már a 20.század közepe felé egy egész szubkultúra épült amit az utóbbi 10 évben a filmipar nagy erőfeszítéssel próbált új életre kelteni a nagy költségvetésű és változatos minőségű szuperhősfilmekkel. Elég csak a Nolan-féle Batman trilógiára,…..
Amikor a hatalom odaédesgeti magához a művészeket, az mindig gyomorforgató, de amikor olyan embereket akar bevonzani a bűvkörébe, akik nem a saját hazájukban lettek világhírűek, akkor az ráadásul még szánalmas is. De mégis mit lehetne mondani egy olyan vacsora meghívásra, amit…..
Lopással vádolják az Attractiont, harsogja a mai Bors, bár ebbe nem köthetünk nagyon bele, hiszen mi is minden nap írunk a Britain's Got Talent győzteseiről. A bulvárlap azonban egy összeállítást is közöl, miszerint a brit tehetségkutatóban látott, könnyfakasztó…..
Varacsk Mitől gazdag Svájc? 2010.05.14 17:51:00
Gondolkoztatok már valaha azon, hogy mitől megy Svájcnak olyan jól? Egy ismerősöm mesélte:  Svájcba emigrált magyar tanárnő fia szájából hallottam, hogy amikor a mamát befogadta a helyi iskola, azzal tüntette ki az igazgató, hogy ő intézhette az iskola számára szükséges…..
Jó hírünk van a stílusos képekkel illusztrált emberevés és Mads Mikkelsen rajongóinak: az NBC hosszas tépelődés után csak kért egy második évadot is a Hannibal című sorozatból, amiben a dán színész alakítja Lecter doctort, a kannibál pszichiátert. Ez volt az utolsó olyan…..
omg_wtf (törölt) 2013.06.02 12:16:55
2014 májusában egy csonka évaddal, azaz 24 helyett csak 12 új epizóddal tér vissza a képernyőkre a terroristákat reggeliző Jack Bauer, Kiefer Sutherland színészi pályafutásának legemlékezetesebb karaktere. A Fox a 24: Live Another Day címet adta az új évadnak, írja a Daily…..
omg_wtf (törölt) 2013.05.14 13:49:14
Egy 7 éves pekingi kislányt fertőzött meg a H7N9 madárinfluenza vírus, mely az első ilyen eset a kínai fővárosban, jelentették szombaton a hatóságok. Az esetet a Kínai Fertőzés Ellenörző és Megelőző Központ (Chinese Center for Disease Control and Prevention) is igazolta…..
omg_wtf (törölt) 2013.04.13 17:10:07
Orbán Viktor – és a Fidesz vezető politikusai – jelentős foglalkoztatás növekedést, valamint javuló gazdasági teljesítményt várnak a munkahelyvédelmi akciótervtől. Ez nem lesz egyszerű. Mi is úgy gondoljuk, hogy már a program megvalósulása is kétséges. Azok után…..
omg_wtf (törölt) 2012.07.26 14:29:40
@Szevasztok:
ja, bocsi. majd elfelejtettem...
mindegyik orszag hulye volt, de Magyarorszag mindent faszan fog csinalni.
Ha valaki még nem értesült volna róla: az IMF-küldöttség megállapodás nélkül fog hazautazni júliusban. Augusztusban is. Meg ősszel is és jövőre is. Ha visszajönnek egyáltalán. Nem olvasnak maguk újságot, elemzőkéim? Csak írnak? Sajnos, még mindig sokan vannak, akik nem…..
Kiderült, hogy felesleges nyelvet tanulni! ..
omg_wtf (törölt) 2012.07.12 01:35:02
Gabriela Cedillo a Transformer 3 forgatásán dolgozott éppen, egészen pontosan egy autót vezetett, ami a háttérben suhant el, és soha a büdös életbe' nem emlékeznénk rá, de szerencsétlenségére balesetet szenvedett, amikor az egyik autó elszabadult és belecsapódott az övébe.…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Szánalmas állásajánlatok „rovatotokba” ajánlanám a következő álláshirdetést, amin pár hete akadt meg a szemem. Korábban már olvastam párszor, hogy az érettségi helyét lassan átveszi a diploma, ami elég szomorú. Szerény véleményem…..
Subba A nap képe 2012.04.23 09:27:00
Dániá? Laza!                  /thx adi/..
omg_wtf (törölt) 2012.04.23 12:18:17
Nívó Legyünk már bóvli végre! 2011.10.28 09:09:00
Tudom, kicsit erősen hangzik a cím, de lenne egy nagy előnye a bóvli kategóriának: végre a piac rádöbbentené a kormányt, hogy ez így nem mehet tovább! Ha már az elmúlt 20 évben nem sikerült... Elég jó esélyünk van erre: a legutóbbi állampapír-aukció csúfos bukás lett, és…..
Kisgránátos Előrebocsájtom ez lesz az a posztom, ami után nem marad magyar politikai közösség, aki nem akarná anyámat ténylegesen prostitúcióra kötelezni, verbálisan.   Szerintem a Magyar Gárda felesleges dolog, és bár láttam, hogy nem haszontalan, de nem ebben a…..
Komolyan mondom egy vicc ez a Magyarország... Csak összehasonlítás szintjén, én kereskedelemben dolgoztam 2 évig értékesítési vezetőként, és akkor sem kerestem annyit, mint most Ausztriában, utolsó szartúró segédmunkásként. Egy vicc Magyarország Igen kérem, az a nagy helyzet,…..
Régen volt távkapcsolatos posztunk, úgyhogy fogadjátok izzadó homlokkal a következő adagot, melyben újra nemzetközi vizekre hajózunk. Amikor a lány először pillantja meg barátnője olasz pasiját, még semmi komolyat nem tervez vele. Csak egy kis önfeledt csevely kell, és megnyílnak…..
  Szegények, meg gazdagok – róluk beszéltek a legtöbbet idén a Parlamentben, ha épp nem a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről és annak építéséről folyt a vita. Érthető: az irredenta kocsmapolitizálás legitim pártja annyira sarokba szorította a haladár erőket, hogy…..
Subba Semmi se változott 2010.06.16 21:46:00
Az Apple fanatikusoknál csak az Apple gyűlölőket röhögöm ki jobban, így van ez a következő termékkel is. Kit érdekel, hogy itt a Starbucks és egy páran hisznek abban a rohadt papírpohárban? VIA  ..
omg_wtf (törölt) 2010.06.16 22:27:03
Sárdobáló ANTI-HUNGARY 2010.05.20 11:00:00
Mint minden rendes egyetemista a vizsgaidőszakban, így én is facebookozással töltöttem a mai estém. Az oldal pedig, amibe most belebotlottam egy magyar csoport, akik arra bíztatnak, hogy jelentsük a Facebook adminisztrátorainak azt a szlovák oldalt, ami a magyarellenességre…..