Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BNati

0 bejegyzést írt és 232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szép, kellemes fürdőszoba dupla értéket jelent: egyrészt sok időt töltünk itt, nem mindegy, milyen körülmények között és hangulatban, másrészt az ingatlan értékében is komoly differenciát jelenthet. Egy szép fürdőszoba rengeteget dob az otthonunkon. Íme, 4 pompás tipp,…..
 Az alfa generáció (2010 után születtek) már most, vagyis gyermekkorban ér el abba a korba, amikor minden valószínűség szerint találkozik a környezet-, és klímaváltozás egyre súlyosbodó problémáival, ami nagy hatással lehet gondolkodásukra, környezettel kapcsolatos hozzáállásukra.  Rengeteg hír jut…..
Nemrég káprázatos természeti csodát fedeztek fel Peru egyik magas hegyláncában: a Szivárvány-hegy az Andok 5000 méteres csúcsai között helyezkedik el, Cusco városától két-három órányi autóútra. A nehezen megközelíthető természeti jelenség a több millió éve lerakódott üledékrétegek színes sávjairól…..
Minél kisebb egy lakás, annál nagyobb feladat berendezni és dekorálni, hiszen a kicsi teret könnyen összenyomja, beszűkíti optikailag a sok bútor, nem beszélve a díszekről. Sőt, nem is kell soknak lennie a bútornak ahhoz, hogy hatalmasakat bakizzon az ember dizájnban, és a színek megválasztása sem…..
Sokszor az a legnehezebb, hogy összepárosítsuk a színeket egy helyiségen belül. Például ha van egy kedvenc színünk, vagy egy olyan árnyalat, amihez feltétlenül ragaszkodunk, vajon mit válasszunk hozzá, hogy a végeredmény csodálatos legyen? Mutatunk 9 olyan színkombinációt a fürdőszobába, amely…..
A 2020-as év nem csak a személyes gondolkodásmódunkat és hozzáállásunkat változtatta meg. Nem gondolnánk, de az idei év a divat, a szépségipar, a képzőművészetek és sok más egyéb terület alakulását is befolyásolta, nemcsak gazdasági vonatkozásban, de irányzatok és trendek vonalában is. Ezek a…..
Azt hiszem, erre vonatkozóan sokaknak lennének ötletei, illetve legfontosabbként – bízom benne – mindenki azt említené meg, hogy mindenekelőtt biztonságos. És ez így rendjén is van, a bababoltok korlátlan mennyiségben rendelkeznek olyan eszközökkel, amikkel még jobban óvni tudjuk a kicsiket minden…..
A szarvasmarhák által a légkörbe juttatott metán és szén-dioxid komolyan hozzájárul a globális klímaváltozáshoz. A tudósok azt javasolják, hogy szelektálnunk kellene a kevésbé „szeles” egyedekre, míg az agrárpolitikusok szerint a nemesítés helyett egyszerűbb megoldás, ha a vörös húsok…..
A komposztálás sok éve a kerti témák egyik legnépszerűbbike, hiszen abszolút zöld elképzelés, házilag is kivitelezhető, megoldást jelent többféle problémára, nem csoda hát, ha gyakran előkerül. A legtöbb leírás ugyanakkor jellemzően odáig jut, hogy taglalja az előnyeit, és próbálja rávenni a…..
A mikrozöldek otthoni termesztése hihetetlenül egyszerű - nem kell hozzá semmilyen speciális felszerelés, se kertészeti háttér. A friss mikrozöldek finomak salátákban, szendvicsekben és pácokban is. Csupán ki kell választanod azokat a mikrozöldeket, amiket a legjobban szeretsz és már indulhat is a…..
Brujo DOHÁNY 2021.01.22 08:24:56
A nikotinfüggők mekkája a metafizikusok valhallája a kormány aranybányája a trafikosok kenyere az érrendszer átka vagy a söröm kísérője. Aki kultiválja a pipát annak reggel muszáj, étkezés után kötelező és szex után mintha selyemágyba tenné az ember a farkát.   Még sok találó névvel lehetne…..
A D3-vitamin klinikai jelentőségéről számos betegség megelőzésében már több vonatkozásban írtunk honlapunkon. Jelen cikkünk aktualitását az adja, hogy világszerte koronavírus járvánnyal küzd az egészségügy, a világ legtöbb kormánya, tulajdonképpen az egész emberiség. Közismert az idősödő és idős…..
Ilona Nyeki Ez a színes halraj átúszik az óvodánk folyosóin Tengeri hajók.Az árbóc szívószálból van..
  A szolnoki Damjanich János Múzeum évek óta dolgozik együtt civil önkéntesekkel, akiknek egy jelentős csoportját a régészet és a múlt iránt - gyakran megszállottan - érdeklődő „fémkeresősök” alkotják. A régészeti osztály 2015 óta tart fent egy a kölcsönösség elvén alapuló régészeti programot,…..
Egy kedves hölgy - miután megnézte a legutóbbi vitaestünk élő közvetítését a FB-oldalunkon - az alábbi gondolatokat fogalmazta meg, ajánljuk szeretettel! Magamról annyit, hogy egyetemista vagyok, műszaki területen tanulok. Magam is bekapcsolódtam kutatási projektekbe, de még korán sem olyan…..
Home office Egyre többünk élete alakul úgy, hogy otthonról dolgozhatunk. Akár a hét egy-két napján használjuk csupán, akár a teljes munkaidőt töltjük itt, vagy épp a hobbink miatt válik szükségessé, mindenképp érdemes úgy kialakítani az otthoni irodánkat, hogy hosszútávon biztosítson egészséges,…..
Aligha ér minket meglepetés annak hallatán, hogy a Föld nem sokáig képes már eltartani minket, tekintve, hogy hamarosan tízmilliárd ember fog rajta élni. A táplálkozás terén számos kihívás előtt áll az emberiség, az éhezés ugyanis napjainkban is egy rendkívül jelentős probléma. Az óriási ökológiai…..
Sok probléma vezethető vissza oda, hogy Magyarország oktatási rendszere nehezen birkózik meg a családi hátrányok leküzdésével. A diákok tanulmányi eredményeit erősen befolyásolja a családi háttér, a család társadalmi-gazdasági, szociális helyzete. Számos országos és helyi program, pályázat, állami…..