Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matrim Cauthon

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sikerült egy epizódba sűríteniük mindazt, amit nem szeretek a Kaliforgiában." - írtam twitteren, miután megnéztem a részt.  Ripacskodás, flashbackek, kocsmafilozofálás, szerecsenmosdatás, Karen és Becca az egészségesnél  nagyobb mennyiségben (ami közelít a nullához) -…..
Matrim Cauthon 2014.06.10 16:10:23
@doggfather: Úgy pörgettem, hogy láttam merre játszódtak a dolgok és pár mondatot vártam, hogy elkapjam a témát (tudom, ebből még nem tudhatom az egész jelenetet), de sajnos ezek a visszaemlékezések semmit se adnak már a sorozathoz (nekem).
Hankről tudjuk rég, hogy a sok csetlés-botlás mellett jó ember, aki bánja a múltban elkövetett hibáit. Karenért való aggódása számomra a jelen időben is teljesen átjött és hiteles volt, nem kellett hozzá az a plusz pár régi jelenet, ahol a sokat ismételt se veled se nélküled szituációk egyikét láthattuk.

Amúgy egyáltalán nem vagyok a happy endek ősellensége, ha azt látnám, hogy működne Hank és Karen kapcsolata szurkolnék nekik, de nem így van, legalábbis szerintem. (És ettől függetlenül még simán lehetne boldog vége a sorozatnak Karen és Hank (újboli) összejövetele nélkül is.)