Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gpz900

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hűtés fontos, nemcsak a kedélyeknél, hanem a motorolajnál is. Ha túlhevül, akkor bús lesz, nem fogja tudni rendesen ellátni a feladatát, márpedig a kenés különösen fontos dolog, ha a motor torkaszakadtából üvölt nyolcezren. Az AE86 rendelkezik ugyan gyárilag olajhűtővel, de sajnos szegény eléggé…..
December 24-én általában az angyalok járnak köztünk, de 69 évvel ezelőtt a földre pottyant egy bizonyos Ian Fraser Kilmister is. A szép arcúnak bajosan nevezhető angol fiatalember aztán Lemmy néven hódítja majd meg a világot, és umlautot tesz a rock'n roll zenekara nevébe, hogy…..
Biztos van, aki nem látta a Top Gun című filmet. Ez az a mozi, amiben az ifjú Tom Cruise egy szörnyen menő haditengerészeti pilótát alakít (naná, minden haditengerészeti pilóta, aki F-14 Tomcatet repült, szörnyen menő volt, menőbb, mint Mr. Cruise valaha is volt, de ez…..
gpz900 2015.01.15 08:46:56
@streetsta: Küldj egy email címet és küldök pár fotót.
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
gpz900 2015.01.09 13:35:12
@Tóth Ottó2:
Sziasztok, a KRESZ szerint az elsőbbséggel rendelkező jármű vezetője is köteles megtenni ami az adott szituációban elvárható, ha ez fékezésben nyilvánul meg, akkor normál lassító fékezésnek megfelelő lassulás elvárható tőle. Amennyiben ezt nem teszi meg akkor közre hat a baleset bekövetkezésben. Ha sebességet lépi túl egy elsőbbségi helyzetben és pl a 50 elkerülhető lett volna azonos észlelési ponthoz viszonyítva akkor a 80 haladó a hunyó , de a közrehatás ebben az esetben is realizálható. Tehát ne általánosítsunk, hogy a védett úton haladónak semmi dolga nincs egy zavarás esetén, főleg ha a cselekvés helytelen megválasztása, veszélyhelyzetet okoz. Ugyan ez igaz a sebességtúllépés esetében is. Nem mehetsz 80 -nal büntetlenül(egy esetleges ütközés esetén a közrehatás megállapításra számíthatsz), olyan kereszteződésben ahol 50 megengedett.
A motorokról és a motorozásról nem könnyű érdekes filmet készíteni, éppen ezért talán kevesen is próbálkoznak vele. A témában mérföldkőnek számít az On Any Sunday, vagyis a Bármely vasárnapon, amelynek folytatását éppen idén ősszel mutatták be az Egyesült Államokban.…..
gpz900 2014.11.24 18:22:20
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..