Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futamama

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon kedves olvasóm egyik nap azzal keresett meg, hogy egy kerekasztal beszélgetést szervezne, ahova specialty kávézók tulajdonosait hívná meg, és lennék-e a moderátor. Elsőre kicsit hitetlenkedve fogadtam a felkérést, de aztán egy személyes találkozó és némi közös tervezés meggyőzött,  hogy…..
Kávézó blog A Kávé napja 2019 2019.09.29 15:46:24
A blog abban a szerencsés helyzetben volt, hogy a februári esemény után ismét meghívást kapott a Kávé Napja rendezvényre (ezúton is köszönet a szervezőknek!), ami ezúttal az Akváriumban került megtartásra. Februárhoz képest körülbelül harmadakkora helyszínen harmadannyi kiállító vett részt. Mivel ez…..
futamama 2019.10.15 05:09:21
@k.oszto: akkor ezen nagyon részt kellett volna vennem. Köszönöm a választ, és igen a FB oldalas is követem. Sok követőt, mert kedvelem az írásaid nagyon!
Van egy alapvetés, miszerint kisgyerekkel és/vagy kölyökállattal mindent el lehet adni. Még egy tök feleslegesen háromórásra elhúzott, tehetségkutatónak álcázott negédes cukiskodást is, amiben sajnos a műsor készítői csak egy dolgot felejtettek el: a Kismenőknek a gyerekekről kellene szólnia, nem a…..
futamama 2016.04.10 13:36:04