Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isvean

0 bejegyzést írt és 294 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Entertainment Weekly mindig tudta, mitől döglik a légy. Ismerősek az aktuális szám borítóján ezek a bizalomgerjesztő arcok? Egyik kedvesebb, mint a másik. Quentin Tarantino készülő westernje, a Hateful Eight…..
isvean 2015.05.07 21:32:21
@REMY: erre írhatnám winston wolf klasszikus egysorosát, de nem teszem, mert ez egy kultúroldal, én meg nem bántom meg más érzelmeit.

azonban ez a plakát engem egy vándorcirkusz három bohócára emlékezetet előadás után/előtt. meglátjuk. remélem, QT olyan játszótéren/homokozóban próbálkozik, amiben a kezében lévő játékszerek nem válnak önmaguk karikatúrájává/paródiájává - mint megelőző kis matinéfilmjei.
Soderbergh az operatőr és a vágó, a rendezést a kezdő Gregory Jacobs jegyzi. Hajtás alatt előzetes, meg a maradék karakterplakát. Valakinek biztos tetszik. ..
A Paramount nem szívbajos, a T5 következő csoportképét simán SZÉTSPOILEROZZA a múltkori trailerben ellőtt fordulattal. A kármentés érdekében az egész plakátot lapozás utánra, egy…..
Ms. Howard a fél fogára se lenne elég ennek a kövidinkaszaurusznak. De azért biztosan megkóstolná és leöblítené egy jó fehérborral. ..
isvean 2015.04.17 22:15:06
A T5 új trailere megmutatja, ahogy a T-800 két generációja összecsap, illetve felfedi a sztori egy eddig nem ismert és fontos elemét: esélyes, hogy a SPOILERES csavar miatt többen fognak blaszfémiát sikítani, mint elégedetten csettinteni. Azt legalább már tudjuk, miért nyomják…..
Szerencsére nem kell estig várni az új előzetesre, ami láttán a kezdeti fanyalgást követően újra kezdhetünk bizakodni: A Hangya mégis az az eddigiektől eltérő stílusú szuperhősfilm lehet, amiben reménykedtünk? Egy kicsit több a duma, mint kéne, de akad bőven akció és…..
isvean 2015.04.13 20:40:53
@ocse1917: :o( semmilyen tutit nem mondtam meg. ahogy azt se, mi lehetne a jó neked. merthogy nem tudom. (de ha tutit akarsz, hát legyen: nézd meg a napoleon dynamite-ot. a világ egyik legjobb filmje)
a tahótlanító (hol voltam tahó, ill.: kit sértettem meg? na mindegy) gomb helyett pedig egyszerűbb lenne, ha közölnéd, húzzak a francba. próbáld ki. ne máshoz fuss segítségért.
Ugyanis kénytelenek vagyunk beszélni a múlt évezred elképesztő záróakkordjáról, David Fincher magnum opusáról, a filmről, amely meghatározta generációját. A Harcosok Klubja ugyanis 15 év és néhány hónap után visszatér a magyar mozikba, hogy megmutassa, hogy nem is olyan rég még volt vér a stúdiók…..
Megosztó. Nagyon szereted, nagyon utálod, vonogatod a vállad. Az már az első vélemények alapján is látszik, hogy a Csillagok között eme három hozzáállás gyakorlóit egyenlő arányban fogja képviseltetni - kb. úgy, mint utoljára a Prometheus. Az is kapott egy kibeszélő posztot,…..
isvean 2015.04.11 11:39:40
@eßemfaßom meg áll: meglepett, hogy "csak" 4 pont nem tetszett. kb 5 percenként van egy ostobaság, logikai bukfenc, közhelyes marhaság, sehova se futó szál, de mivel az egészet egy remek tézisekkel palástolják el - mert a többség úgysem érti, én sem - nem lehet azt mondani, hogy szar. meg különben is nolan. és ha nolan rendezte, akkor csak tökéletes lehet. omg. a lényeg: a tömegpszichózis bedarálta az értelmet, és megint győzött a jenki szív... blablabla...
A Halálos iramban 7. nem aprózta el: egyetlen hétvégén hozott annyit, mint a maga idejében bombasikernek kikiáltott legelső rész összesen. > új filmekHa mindenféleképpen az előző felülmúlását várják egy filmszéria új részétől, és az az előző amúgy csaknem 100…..
isvean 2015.04.05 22:01:40
@totorohun: van tippem, de nem kockáztatok ezen az oldalon. viszont van ennél furább és féktelebb, ráadásul ebben még autók sincsenek:
www.boxofficemojo.com/movies/?id=jimbrooks10.htm
A premierekkel zsúfolt utolsó márciusi hétvége szolgált néhány érdekes fejleménnyel: a négyesfogatból a Bérhaverok című vígjáték emelkedett ki győztesen, de csak a harmadik helyre volt elég egyébként korrekt nézettsége. Eközben A szomszéd fiút lényegében annyian nézték…..
isvean 2015.03.30 22:55:59
@desmondwallace: mennyi is az annyi?
balaton method mennyit hozott?
- SPOILERES! - Alexandria, te csodás! Folyóvíz a csapban, közvilágítás az utcákon, kutyákat sétáltató gyerekek a járdán: mintha az apokalipszis meg se történt volna. Egy röpke pillanatig úgy is tűnt, hogy Rick és családja is el tudja ezt hitetni magával, hisz embereink…..
isvean 2015.03.30 22:54:13
aeon flux empire awards 2015 2015.03.29 21:15:00
Mint minden évben, a britek legnagyobb filmmagazinja idén is mindentől és mindenkitől tisztes távolban tartotta meg saját kis díjátadó ceremóniáját, melynek nyerteseit most is az olvasótábor szavazta meg. Íme a nyertesek... Legjobb film: InterstellarLegjobb brit film: Kingsman -…..
Német törpök, zenélő magyarok, felbérelt cimborák, menekülő lövészek, csábító szomszédnénik, landoló ufók. Heti bemutatók...
aeon flux korhatáros, de minek? 2015.03.13 23:10:00
Westend. Péntek este 8 óra. Mindjárt kezdetét veszi az Éjszakai hajsza című Liam Neeson-film, amelyben nagyon sok embert lőnek fejbe, szúrnak le, vernek agyon. És közben a szájukra sem vigyáznak. Teljesen jogos a 16-os karika.  De minek? A mellettem lévő sorban jómódú família,…..
A Warner Bros. Television közzétette Superman unokahúgáról az első hivatalos fotókat, egy portrét és egy egész alakosat. Mindkettő kattintásra nő, a másodikat a lapozást követően láthatjátok. Melissa Benoist (Whiplash) ezt a rucit fogja Kara Zor-Elként (földi nevén Kara…..
isvean 2015.03.07 21:31:48
@Marci9595: jó kérdés. sztem olyan áramvonalasan tudnak ezek repülni, hogy biztos nem éri szél. vagyis ő is meg a MAN is biztos zénon paradoxonával repül, vagyis nem repül, mert áll, mikor repül, vagyis... öööö... ostoba, és nonszensz, ez a lényeg :D
megjegyzem: catwoman ruháját semmi nem überelheti :o)
Korábban azt nyilatkozta, hogy az Alejandro G. Inarrituval közös mozija (The Revenant) után visszavonul egy időre, hogy teljes idejét környezetvédelmi munkásságának szentelje, de úgy tűnik, meggondolta magát. Nem is csoda, Daniel Keyes hosszú évek óta megfilmesítésre váró…..
A Pannonia Entertainment jóvoltából, március 12-től a mi generációnk is a mozivászon előtt ülve élvezheti Stanley Kubrick időtlen klasszikusának, a 2001: Űrodüsszeiának digitálisan felújított változatát. Ha szerencséd van, neked még addig sem kell várnod. Nincs más dolgod,…..
isvean 2015.02.25 19:30:27
@Baldan8: én nem is játszhatok, mert nincs facebook-om :o))
Ma éjszaka egy három hónapos (tor)túra végére rakunk pontot, átadják az Oscar-díjakat. Aki figyelemmel kísérte a díjszezon alakulását (aki nem, annak kötelező olvasmány: a kritikusok díjai, a szakszervezetek díjai, BAFTA, Golden Globe, Independent Spirit Awards), az pontosan…..
isvean 2015.02.23 20:54:35
@WiteNoir: én szeretem a whiplasht, és ajánlom bátran is, de amióta olyan olvasok, hogy... szóval na. egy fokozatot visszavettem a hájpolásból. ellenben a birdman... hmmm... az a film egy kisebb csoda...
Fiúkra és férfiakra pusztulást hozó nőszemélyek, titkos légyottoknak helyt adó lakosztályok, fegyvert ropogtató Bradley Cooper és nekivágó Reese Witherspoon. Heti bemutatók. Amerikai mesterlövész (American Sniper). Lőni vagy nem lőni, az nem kérdés: Clint Eastwood…..
isvean 2015.02.19 20:59:27
@E900: annyi jót írtak róla 24 óra alatt oldalak, hogy... hm.. wes anderson-kis pesti szürreál mese, szóval eddig azt mondom, lehet, a szabadesés után újra befizetek egy magyar filmre. ám azért egy AE csillagozásra kíváncsi lennék...
Nagyon nagy a mozgolódás a közelgő X-Men körül. A tegnapi látványterv után ma egy rég látott karakter talált gazdára, és Bryan Singer további meglepetéseket is ígért közösségi oldalán. Egyelőre azonban maradjunk a régi-új ismerősnél, aki az X2 óta nem tűnt fel az X-Men…..
Lehet csűrni-csavarni, lehet a kedvező körülményekkel jönni, de nincs mese: A szürke ötven árnyalata minden idők legnagyobb nyitóhétvégéjét villantotta Magyarországon, megdöntve egy csaknem tíz éves rekordot. És ezzel nincs vége: SpongyaBob és a Kingsman ügynökei is nagyban…..
isvean 2015.02.16 21:34:26
@Flecherlynd: Teremtőm...
Nem tudom, Charlie Hunnam megbánta-e, hogy végül nem ő bújt Mr. Grey bőrébe, de az biztos, hogy én sokkal jobban örülök, hogy Guillermo del Toro eddig igen szerény promóciós anyaggal eleresztett gótikus kísértetház-históriájában láthatom viszont, még ha első ránézésre fura…..
isvean 2015.02.14 12:33:35
@Kovács Erzsébet: deodato vagy fulci életműve csak rád vár
Tegnap este 8-tól már látható volt a hazai vásznakon –szám szerint 53-on– A szürke ötven árnyalata, és ahogy azt sejteni lehetett, a siker kirobbanó. Már elővételben 50 ezer jegy kelt el rá hazánkban, a tegnapi napon pedig a meghirdetett előadások mellé jó pár, köztük…..
isvean 2015.02.12 20:53:00
@Kovács Erzsébet: igen, ezért szeretik jobban a női nézők a pszicho-thrillereket, mint a láncfűrészes trancsírokat.
így nézve igen, ez az 50 semmi tényleg egy csajfilm :o) már csak azt nem értem, miért kerülöd, mint ork a gondolatot
isvean 2015.02.12 21:27:01
@Kovács Erzsébet: ezt a finchernek kellett volna rendeznie...nála jobban senki nem ismeri, tudja bemutatni a férfiak szopatását, a nők erejét, és a sado-mazoban rejlő izgalmakat :o)))
isvean 2015.02.12 21:31:23
@Kovács Erzsébet: van alienünk, mint állat, de én a nimfomániást, borgmant, melankóliát ajánlom. és viszik is, hála a sok beteg nyugati perverz művésznek és a sok impotens férjnek :D - és remélem, a lavina is lesz, mert ahhoz ajándék cumit is adok majd.
ha valami kóma utáni ébredésből valami oknál fogva az alient keresnék, hát... hopp! pont nincs bent egy sem a négyből (a prométheus nekem nem alien) :o) me aztá miért is keresnék? ja, értem, most fog jönni, hogy az pasifilm. hát nem. a feministák istennője ripley és az is marad.
Mily meglepő, a magyarok igent mondtak Wachowskiékra: a Jupiter felemelkedése tisztességes nézőszámot kanyarítva nyitott az első helyen. A második legnézettebb opció a Csingiling és a Soharém legendája volt, vagyis a Disney tündérkéje továbbra is a gyerekek nagy kedvence. Ahogy az…..
isvean 2015.02.09 20:12:17
@Zalaba_Ferenc: én böcsülettel reklámozom mindenkinek a whiplasht, meg a birdmant, az 50 szürkét meg ha megkorbácsolnak se adnék érte pénzt...
isvean 2015.02.09 20:39:30
@MasterTom: teljesen rendben van, hogy ezekre enynien mennek majd ezekre a mozikra. akkor aggódnék, ha nem kaptam volna jegyet a wh-ra, a birdmanre, a lavinára, leviatánra, a második esélyre vagy 20.000 nap a földön-re. na, akkor kezdenék hátramenetbe kapcsolni a mozitól és
Hamarosan elkezdődik a Brit Filmakadémia díjátadó ceremóniája (jelöltek itt), amelynek most sem lesz élő tévéközvetítése. Mi azonban folyamatosan frissítjük a nyertesek névsorát, ezt kattintás után találjátok... Aki figyelemmel követte a díjszezon eddigi eseményeit már…..