Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stommy

5 bejegyzést írt és 643 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gugli miatt bizony... két év kihagyás után újra írok.  Két éve kezdtem bele ebbe a kis blogba de 4 bejegyzés után abbamaradt a dolog. Hogy miért, már nem emlékszem... de ma este, isten tudja miért rágugliztam a nevemre és megtaláltam e rég elfeledett blogot. Hát…..
Megérkezett a ballhockey  2011.04.16. 08:34 F. Kapus ..
Stommy 2011.04.16 09:38:46
A jövő hét végi Telenor Hoki Kupára kijelölt előzetes válogatott keretből egy hátvéd és egy csatár kikerült, helyükre újak érkeznek majd a keddi találkozóra. Jobb Dávid (Sapa Fehérvár AV19) és Ladislav Sikorcin (HSC Csíkszereda) helyett Pozsgai Tamás (Dab.Docler) és…..
Szoros első harmad után alaposan elverte a Dab.Docler a Ferencvárost. A 11-3-ból négy góllal vette ki a részét Kurt MacSweyn, aki egy asszisztot is vállalt. A Miskolc eggyel kevesebb találatig jutott, de egyet sem kapott az Újpesttől. Itt Dusán Sijkának jött össze a…..
Majdnem tragédiával indult az Atlanta–Washington meccs. A Thrashers kapusa egyszer csak összeesett, gyorsan kórházba vitték, most már jobban van. A Carolina másodszor is nyert Helsinkiben. Kikapott a New Jersey és a Washington is az NHL második játéknpaján. Az Atlanta legyőzte a…..
Stommy 2010.10.09 15:04:06
A 33 éves Juraj Durcóval erősítette keretét a Sapa Fehérvár AV19. A bekk Norvégiából érkezik. Durco három és fél éve az egyik norvég élcsapatban, a Sparta Sarpsborgban légióskodott, a támadásokat is hatékonyan segítette, félpontos mérkőzésenkénti átlagot teljesített. A…..
Három magyarországi mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga pénteken, ebből kettő nagyon komoly rangadó lesz. A listavezető HSC Csíkszereda a második Dab.Doclerhez látogat, a Ferencváros Miskolcra utazik. Az UTE–Vasason az lesz a kérdés, hogy a fiatal hazaiak első győzelmük…..
Stommy 2010.10.01 18:04:20
Stommy 2010.10.01 18:07:31
Stommy 2010.10.01 19:28:35
@noacid: ma este...
A magyar válogatott kapusa az Arizona Sundogs játékosa lesz a következő szezonban. Szuper Levente új csapata hétfőtől tartja idénynyitó edzőtáborát, ezen a magyar hokis is részt vesz, a keretet tíz nappal később véglegesítik. Az Elitesprospects az átigazolást már tényként…..
Négy Mol Liga-mérkőzés kerül ebben az évben képernyőre a Sport Tv-n: október 5-én 19 órakor a Vasas-FTC, november 2-án 18 órakor a Dab.Docler-HSC Csíkszereda, december 10-én 18 órakor a Miskolc-Dab.Docler találkozókat adják. A sportadó és a szövetség terveiben most is szerepel…..
A doppingvétség miatt egyéves eltiltását töltő dunaújvárosi hátvéd júniusban még úgy tervezte, az őt visszaváró Dab.Doclerben folytatja pályafutását. A 22 éves, a válogatottban is megfordult hátvéd azonban hétfőn klubot váltott, Budapestre költözött, és a Ferencváros…..
A magyar jégkorong-szövetség elnöksége elfogadta a Magyar Kupa 2010/11-es versenykiírását. Ennek értelmében "a Magyar Kupa résztvevője lehet minden magyar felnőtt jégkorongligában, bajnokságban szereplő egyesület", tehát hosszú évek után nemcsak az OB I.-es csapatok…..
Stommy 2010.09.21 17:46:52
@csatoimi: Én azt gondolom jó döntés hogy nem indulhattok, és nagyon kérlek ebbe ne magyarázz bele semmi székely ellenességet.
Stommy 2010.09.21 21:47:10
@csatoimi: Igen ha a nemzetiségi kérdést csinálunk belőle akkor kéne induljatok. De... Furcsa lesz az indokom, a HSC erőssége miatt örülök h nem indultok. Nagyon üdvözlöm azt a döntést hogy indulhatnak nem OB1es csapatok is, és ha indul a szereda akkor már szinte borítékolható az egyik döntős. A kis csapatoknak kedvez a kupa lébonyolítása, egy meccsen történhet csoda ami egy hosszabb bajnokságban úgyse esne meg.
A magyarországi csapatok szponzorainak se mind1 hogy szerepel-e a csapatuk a döntőbe mondjuk. 2007-ben amikor Csíkban volt a final four, a legjobb 4 között 2 magyarországi csapat volt csak, ráadásul éppen a HC Csíkszereda egy tornára bevásárolunk légiósokból magatartása erősen árnyalta az eseményt. Ezért irtam hogy örülök hogy nem indultok, remélem így már érthetőbb a véleményem. A legjobb az lenne ha a magyar kupa mérkőzésein csak magyar nemzetiségű játékosok játszhatnának, légiósok nem. Ez sok játékosnak komoly bizonyítási lehetőség lenne és az erőviszonyok is változnának egy kicsit.
Stommy 2010.09.22 08:17:23
@kapusLaci: Privátba megírhatod... az elejét még láttam este, de nem tudtam az egészet elolvasni, ha jól értelmeztem a politikai beállítottságomat firtattad.
Az EBEL kampányt indított az erőszak, a rasszizmus és a bedobálások ellen, ehhez videóklipet készítettek, amelyben Tokaji Viktor csapatkapitány képviseli a Fehérvárt. A csapatok játékosai egyenként mondanak néhány szót a tárgykörben, a magyar játékos azt, hogy "keményen,…..
A magyar jégkorong-szövetség főtitkára a Dab.Docler-Vasas HC mérkőzés videófelvételei (Kiss D. esete itt tekinthető meg) alapján fegyelmi eljárást kezdeményezett Kiss Dániel és Gergely Csaba ellen, továbbá a hazai kispadról beütő hivatalos személyre is eljárás vár. A…..
Stommy 2010.09.10 21:42:09
@1885*: köszi szépen! nem tetszett amit láttam remélem kap büntit Dani, és észhez tér, nem kellenek az ilyenek. Ezzel együtt Gergelyt legalább ~10meccsre meszelném el.
A Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata elégedett a próbajátékosokkal, így a két dunaújvárosi védő, Erdélyi Tamás és Varga Arnold, valamint a Németországból hazatérő csatár, Pilcsik Tamás is Székesfehérváron folytatja pályafutását. Az EBEL-keretből a farmba áthelyezett Flinta…..
A mai nap folyamán egyéves megállapodást kötött Ladányi Balázs és Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 első embere. A ponterős támadó csütörtökön már együtt dolgozik a jégen a magyar bajnok EBEL-keretével. Ladányi blogunknak elmondta, egész nyáron hajtott egy speciális…..
Fiatal nemzetközi játékvezetőnk sikeresen vizsgázott a német játékvezető-testület négynapos, szerda délután véget érő edzőtáborában. Az orvosi, a fizikai és az elméleti teszt alapján a negyven résztvevő közül az első tízben végzett. EBEL-bírónk októberben német…..
A második kanadai játékosát is megszerezte a profi alapokra helyezett miskolci együttes. Andrew Derton védő után egy nagyon ponterős csatár érkezett Bob Dever csapatába. Az egyetemi évek után két szezont az ECHL-ben húzott le, majd az utóbbi négy évét európai kalandozással…..
Stommy 2010.07.29 10:44:58
Kedd este két légióssal bővült a Mol Ligában is érdekelt HSC Csíkszereda játékoskerete, tájékoztatta blogunkat Molnár Ferenc szakosztályvezető. A 36 éves cseh Vaclav Novak 11 évet húzott le a cseh extraligában, 2000-ben és 2002-ben bajnok lett a Sparta Prahával. A 2005/06-os…..
Nem egyszerű az élet a francia bajnokságban sem. Hétfő délelőtt írtuk, hogy megmenekült Szélig Viktor csapata, de estére az események újabb fordulatot vettek. A francia szövetség (FRHG) hivatalos közleménye szerint a Briancon mégsem teljesített minden feltételt, így nem indulhat…..
Stommy 2010.07.27 12:15:55
@Peetyke: ha mindenkinek azt mondjuk hogy visszalépés a MOL Liga, soha senki nem fog ide jönni. Egyetértek a DAB nincs olyan erős mint a francia él klubbok, de a francia bajnokságban van a DAB-nál gyengébb csapat véleményem szerint, így kérdéses mekkora az a visszalépés. A volánnak jól jönne most nagyon Vitya, ennek ellenére remélem hazatér a kapitány, és az újvárosi fiataloknak mutat egy kis példát elszántságból és küzdeni akarásból.
Stommy 2010.07.27 14:52:25
@Steel Bull: Nem tudom Vitya mennyit keresett Brianconban, nem is érdekel különösöbben
.
"Nem titkolt cél, hogy három éven belül ismét olyan csapat alakuljon ki városunkban, amely ismét fel tudja venni a versenyt régi riválisával, az Alba Volán együttesével. Mint azt együttesünk ügyvezetője elmondta, ennek megfelelően a kiemelt hazai játékosok kiemelt juttatásra számíthatnak, ám ezért cserébe látványos és eredményes játékot kell letenniük az asztalra." mondta Azari. Nem számszerűsíti igaz, de nekem úgy tünik ebből h az is célja hogy pusztán a pénzért ne menjenek a volánba a játékosok. Ráadásúl ha a volánnak lenne több pénze nem így nézne ki a játékos keret július végén. Viktor nagy lokálpatrióta, csalódnék ha más magyar csapatban játszana.
"Jégkorongozni és kapusedzősködni is szeretnék, de a sportmenedzsmenttel kapcsolatos tanulmányaimat és gyakorlati ismereteimet is bővíteni fogom" – mondta blogunknak a 27 éves kapus, aki három szerepkörben is ki szeretné magát próbálni a tengerentúlon. Az UTE kapusa…..
Stommy 2010.07.27 09:12:17
@kerusz: nem értettem félre semmit!!!
Ok, igazad van abban hogy nem a cikkre irtam kommentet, de akkor most megteszem.
Kimegy Kanadába. na és? Szerintem jópár honfitársunk elmondhatja magáról hogy kapcsolatban áll egy-két külföldi klubbal, ilyen vagy olyan okból. Attól még nem lesz egyből az ember scout. Egy Magyarországon is átlagos vagy átlagon aluli képességű kapus nem tudom milyen tudást tud átadni edzőként, nyilván max az alapokat a kicsiknek de ettől megint csak nem dobom el magam.
A menedzserkedés meg két élű dolog. Igaza van hogy nálunk még nincs kultúrája ennek, pedig fontos egy-egy tehetséges játékos életében a pálya egyengetés, de ugyan akkor egy élősködő pénzéhes pióca menedzsernél nincs rosszabb. Érdekes módon neki is most jut eszébe ez amikor a magyar utánpótlásból egyre több játékos tűnik ki nemzetközi szinten is. Eszem ágában nem lenne egy megyar maszek menedzsert alkalmazni, de rendben örüljünk neki hogy szerencsét próbál...
Jah és hajrá Erika! Ő tényleg ügyes.
Stommy 2010.07.27 09:47:12
@mhk: @Slapshot: Sajnálom hogy úgy jön le hogy az utálat beszél belőlem. Egy véleményt irtam ami valóban negatív, de szerintem nincs benne semmi sárdobálás vagy ilyesmi. A vélemény szubjektív nem biztos hogy igaz, és az én igazamról senkit nem akartam meggyőzni. Igaz nem játszottam egy csapatban vele, nem edzi a gyermekem, de ettől még nem feltétlenül igaz hogy nem ismerem.
Kedves Slapshot! honnan tudod hogy én hol jártam eddig, és hol fogok még? Meg se próbálom leírni h belőled mi lehet, mert nem ismerlek, ahogy te se engem.
Stommy 2010.07.27 09:59:35
@kerusz: több dologban igazad van, de ettől még ugye nem kell mindenben egyet értsek. Tudjuk mindketten milyen kapus, nem kell ragozni. Kapusedzőként hogy milyen azt még nem tudom. Az is vili hogy nem mindig a jó játékosból lesz a jó edző.
Volt már kapcsolatom magyar menedzserrel, sajnos igen negativ. Legtöbbjük csak a saját hasznát keresi a játékos másodlagos. Tipikus ügyeskedő-trüközgető mutyizós bagázs. Remélem Sáj nem ilyen lesz, és a megszállotságával jó irányba viszi a hamarosan a magyar hokiban is megtelepedő menedzserek morális értékeit. Már annyiszor segítette a hokin egy-egy megszállott ebben az országban.
Amit a szlovénekről írtál az is világos, de ők mindig egy lépéssel előttünk járnak. Náluk szlovén menedzserek kezdtek dolgozni, vagy esetleg a nagyjából stabil A csoportra felfigyelő külföldiek?
A szlovák proficsapatokat tömörítő szervezet, a Pro Hockey három feltétellel engedélyezné a HC Lev KHL-indulását poprádi hazai pályán. Lassan, de biztosan tehát minden adott lehet ahhoz, hogy valóban legyenek KHL-es mérkőzések a szlovákiai kisvárosban. Az első feltétel, hogy…..
Stommy 2010.07.25 16:04:07
@Taszi: Egy ilyen klub elviheti a szponzorokat és a média érdeklődést a tradicionális nagy klubbok elől. Meg rossz üzenete is van az egésznek szerintem. A szlovák hoki nincs rászorulva a KHL-re, viszont a KHL-nek égető szügsége van a terjeszkedésre.
A csehek nem véletlenül utasították el a KHL csapatot, ők annál jóval büszkébb nemzet hogy kilóra megvegyék őket. Csodálkozom hogy a Kassa nem szavazott, előzetesen azt vártam hogy az ellenzők között lesz, de ugye pénz beszél...
Stommy 2010.07.25 21:47:00
@csatoimi: a cseh bajnokság tényleg erősebb, de a legjobb szlovák csapatok igencsak megállnák a helyüket egy összevont ligában is. Csak sok a kérdés gondolom hogy mi legyen a kimaradókkal, milyen arányban osztozzanak a helyeken a csapatok, és hogy hány csapat kéne egy ilyen bajnokságba. Felvevő piac adott.
Borbás Gergely lett a Ferencváros nyolcadik nyári igazolása, egyre erősebb a zöld-fehérek kerete. A kapuba a finn Timo Lindström (a finn másodosztályú RoKiból), hátvédnek Bontovics Márton (UTE), Horváth Gáspár (Dab.Docler) és Hüffner Adrián (UTE), a csatárposztra Dancsfalvi…..
Stommy 2010.07.09 14:50:43
@Mr. Whisky: Jó játékosaitok vannak max, de kurva jó csapatról nem beszélnék egyenlőre. Meglátjuk majd hogy muzsikál ez az összevásárolt banda.
Stommy 2010.07.09 15:29:12
@peterszky: kötözködök egy kicsit! Milyen is az az ottani fradista mentalitás? Ha az a mentalitás ami akkor volt, amikor jó volt a fradi hoki csapata, akkor remélem nem adnak át semmit, és szakítanak a balkáni mentalitással. A játékosok és a nézők egyaránt! Sok sikert és sok jó meccset kívánok az új fradinak.
"Profibbnak tűnik a ferencvárosi vezetők hozzáállása, mint amit eddig tapasztaltam, jó edzővel jó csapat látszik kialakulni, máris négy dunaújvárosi játékosunk van" – mondta a háromszoros válogatott hátvéd arról, miért fogadta el az FTC ajánlatát. Két év…..
Stommy 2010.07.05 18:57:27
@freddyD: Forradalom volt a szavazófülkében és megnyiltak a csapok... A MOL is hirtelen nagy összeggel támogatja majd miniszterelnökünk kedvenc focicsapatát.