Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mercsi

0 bejegyzést írt és 960 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs sok vacakolás June sorsának hogyvoltjával: ugyanott vagyunk, ahol elkezdődött, vissza a központba, ismét kap egy fülbevalót, a cécóban úgy elfáradt, hogy az ágyra már nem volt ereje felmászni - közelít a kamera, főhősünk lábán egy piszkosul nagy lánc van, Lydia néni…..
June egy furgon aljában elrejtve érkezik meg a szabadságba, más kérdés hogy a „szabad” szó rögtön kevésbé lesz magasztos, ha egy poros, töksötét raktárhelységben vakációzhatunk full egyedül. Mindeközben Emilyék a sugárfertőzött gyarmatokon kapálnak, megmutatva hogy van…..
Durva időcsapdába kerültünk, így lehetséges, hogy a 15. és 16. rész hogyvoltja után máris fürdőzhetünk a 17. epizód összefoglalójában is, de az RTL-nél is adódtak ezzel gondok, ugyanis Laura, Dani és Márk még mindig ott feszítenek a főcímben, no de haladjunk. Napraforgó konferál megint, Sanya…..
Fogalmam sincs, hogy mi lett a tyúkokkal, akit a főcímben abúzálnak, talán levest főztek belőlük, hogy azzal fizessék ki a lakodalmas rockzenére óbégató férfikart, akik olyan lelkesen nyomják a kezdő képsorok alatt, abban a pajtában. Annyi biztos, hogy már háromszor csendült fel a szintetizátorral…..
Buli van, mert ha a gazdaságból az egyik napszámost kihajítják akkor a többiek ecetes bort isznak az emlékére demizsonból, és csajozósra isszák magukat a páleszből, asszem pont úgy, mint a valóságban. Ja, nem is. Zé egy legombolt nyakú, lilás színű ing+zakó kombóban tolja, egyre magabiztosabb, még a…..
mercsi 2016.04.05 10:10:05
@PeniValdes: mivel a mai résszel kapcsolatos előzetesben volt, ezért valószínűleg majd a jövőhéten valamikor le is adják :D
mercsi 2016.04.05 10:17:45
@PeniValdes: vagy majd akkor nem mint gazdavezér, hanem csak mint fitneszguru fogja művelni :D
mercsi 2016.04.05 20:52:58
@VV Erőlegény: hát ezaz. @sixx: most hogy van ez? még hétfőn is heti előzetes van, vagy tényleg el van cseszve az előzetesek összeállítása? te szoktad szeretni az ilyen bakikat :)
Lett egy Gáborunk, elment egy Márkunk, a Lauránk meg a békaszáját szélesre húzva azt affektálta bele a kamerába, hogy fáj a feje, és egyébként is, ez nem neki való, és elmegy, de akkor kaptak egy levelet, hogy faszombamár, mindenkinek szóltunk előre, hogy nem lesz se szoli, se manikűrös, aláírtad,…..
Amikor már úgy volt, hogy soha az életbe nem lesz lehogyvoltozva a két nappal korábbi adás, és a valóságshow-któl írtózó emberek sose tudják meg, hogy mi történt széles-e Szlovéniában, a jól bekamerázott Farmon, hát akkor SzabóZ jött, és megírta Márk hazakullogását, aki az elhíresült Gyúrós Józsi…..
Időnként úgy tűnik, hogy a castingon azzal etették a Farm szereplőit, hogy ez az egész pont olyan lesz, mint a Való Világ, csak rusztikusabbra veszik a díszleteket, és lesz némi parasztromantika üde hegyi levegővel, meg édesen bégető, mekegő, bőgő haszonállatokkal. De, ne szarj be, hiába a…..
Indul a hülyezene, jön Anikó, és már nyakig is vagyunk a műparasztok mindennapjaiban. Bájos műsorvezetőnk rájött, hogy, ha eléggé keresztbe kuszálja a lábait, akkor az isten meg nem mondja, hogy most görbe, vagy nem, de mivel az én lábaimat meg ki se lehet olvasni, ezért ígérem, leszállok a témáról...
mercsi 2016.03.30 20:52:10
@aloksak: de ettől miért Gizella?
mercsi 2016.03.30 21:05:15
@aloksak: @beacska: @Well...: köszi szépen, így már értem :D
A lassan 30 éves L’art pour l’art Társulat augusztus 20-án a Comedy Centralon tér vissza a tévéképernyőkre A postás, aki megeszi a leveleket című, vadonatúj előadással, amiben természetesen Besenyő Pista bácsi, Pandacsöki Boborján és Frigid Mirtill fogja szórni a…..
Június 6-án, Pachmann Péter oldalán debütál a TV2-n a Tények új híradósa, Vitányi Judit. A műsorvezető tíz éve tévézik, a TV2 Akadémiát is elvégezte. 2006-ban a Debreceni Városi TV-nél kezdte karrierjét, később az MTV Regionális Stúdiójánál is dolgozott, tavaly pedig…..
mercsi 2015.06.05 21:39:07
@netrion: úúú, ezt a darabot nagyon szeretem (én is gitároztam sokáig) :) máris belopta magát a szívembe a lányzó. drukkolok neki! :)
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a…..
mercsi 2015.06.05 09:30:24
@AkkorlegyenPtr: segítsetek nekem légyszi, én is mennék a sörözésre, de nem vili, hogy hogy tudnék csatlakozni a titkos eventhez a FB-on. kinek írjak és mit, hogy meghívjatok? :)
mercsi 2015.06.05 09:38:16
@beacska: köszi, írtam neki. :) reméljük, figyeli az Egyéb mappáját :)
Naszóval a vége. Ez most nem lesz egy hagyományos, rendes hogyvolt, mert az élő kibeszélőben mindent kitárgyalt a kedves-lelkes közösség és a visszajáró trollsereg, amit gondolt, szóval minek. És őszintén szólva kibaszottul el is fáradtam már, jó lesz már egy olyan reggel,…..
mercsi 2015.06.02 21:49:11
@beacska: Láttad, hogy Loki reagált az instán a sörözésre? Sixx-szel csinált közös szelfit. :)
mercsi 2015.06.02 22:39:34
@beacska: igen, igen :) ha ír neked FB-on (ha jól emlékszem, írtad, hogy visszajelölt téged), akkor szólj, hogy mikor és hol lesz a sörözés, én is elmennék. bár nem kommenteltem annyit, mint ti fosch9-cel, de azért visszakereshető, hogy Loki-fan voltam :) szóval LOKI írj beácskának a sörözéssel kapcsolatban!!! :) :*
mercsi 2015.06.02 22:41:25
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
mercsi 2015.05.21 22:11:03
@ThereIsNoSpoon: nem Gyulával, hanem Lokival nem akart beszélni. Loki odament a pandora után, hogy megbeszéljék a konfliktust. erre reagált úgy a cár, hogy ő most nem kíván vele beszélni.
szegény Loki megy haza holnap :( :(
mercsi 2015.05.21 22:12:05
@Rayen: nem, ahogy sixxnek is feltűnt már, Botoxnak hajfétise van :D a sajátját is folyton simogatja :)
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
mercsi 2015.05.20 14:14:38
@AkkorlegyenPtr: család, barátok, olvasás, stb. főleg ezekre gondoltam...
mercsi 2015.05.20 14:22:07
@melaena: +1 :)
mercsi 2015.05.20 14:35:26
@tomfree: :)
Ez a patak hete, most egy másik, kurvajó helyen áll Gólem kék farmerben, fehér pólóban, de ezekkel a lehetetlen színű Nike-topánokkal mindent tönkre lehet baszni, mág egy ilyen, alapvetően nem gáz összeállítást is. bár nekem ezek a mélyen dekoltált férfipólók annyira nem…..
mercsi 2015.05.01 12:16:56
@Sanda.Ipse: +1... pláne, amikor smink nélkül nyilatkozik a riportban. Nórival ellentétben neki nem szabadna smink nélkül lennie egyáltalán.
mercsi 2015.05.01 12:19:53
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mivel folyton pókerarcot vág, lehet, hogy az tetszik a srácoknak, hogy titokzatos. nem?
A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd…..
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
mercsi 2015.04.15 22:29:25
mercsi 2015.04.15 22:34:35
@fosch9: jaja... aszongya: en tartottam magamat a legerosebbnek, ez nem tetszett a lanyoknak.
Berki a fakockákat megszégyenítő könnyedséggel sétál pálmafák között a királykék Nike lépőjében, az ehhez passzoló mellkason szétpattanó kék pólóban és vajszínű rövidgatyában. Aszongya ma két buxa is betéved a Hotelbe, oszt arany karszalag is lesz, mint amit a prémium…..
mercsi 2015.04.14 13:13:40
@Rayen: ezt én is így látom. a küldetések "eredménye" attól függ, hogy alakulnak a dolgok...
@kszanaksz: bevallom, én ma azt hittem, hogy sixx írta Csát Géza nevében a HV-ot. nekem kifejezetten tetszett a mai, pedig Géza VV-s tevékenységét nagyon nem szerettem...
Azért az más, amikor egy kommentelő véli tudni a végeredményt, és más az, amikor a Blikk hozza le hírként (hasonlóan Bea pofozkodós kieséséhez). Tudom, hogy a Blikk is egy "színvonal", de amit eddig megszellőztettek, az sajna bejött... :(
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
mercsi 2015.04.09 09:15:16
@moli: maradjunk annyiban, hogy ami az adásban látható, akár előzetes, akár nem, az itt nem minősül spoilernek. ha más forrásból - pl blikk és egyéb remek médiumok - származik infó, az már az. ha zavar, akkor ne olvasd a HV-ot.
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
  Nem sok hiányzott. Carlito már látta a pálmaliget végét, utána a tisztást, annak másik oldalán pedig a földutat, amin ott hevert a banánüléses biciklije. Két méteren múlhatott, gondolta utólag, a hotel feletti domboldalon üldögélve, a bőgőmajmok üvöltözését hallgatva,…..
mercsi 2015.04.06 10:40:57
@kontratenor: na, tök szuper, gratula! :) Legyen ön is milliomos? :)
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
mercsi 2015.04.01 22:33:52
@mokamini: sajna nem. azt tudjuk, hogy kit zártak ki a pofon miatt (Beus), de azt nem tudjuk, hogy kinek adta. ez persze nem zárja ki, hogy mást is kizártak pofozkodás miatt
mercsi 2015.04.01 22:35:10
@Mók_Ica: de legalább passzol a karlendítéséhez... egyébként nagyon nagyon sajnáltam most Nórit. nagyon rossz lehetett Lokitól megkapni a golyót :(
mercsi 2015.04.01 22:38:37
@Zoe_the_Genius: és miért öltözik hol így, hol úgy?
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
mercsi 2015.03.28 13:56:28
@Edwest: szerinted az előzetesben mutatnák meg konkrétan a pofont, amiért kizárták? ezt ugye nem gondolod komolyan? :D
Botox kiesének másnapján Gólem a parti bokorból szalad elő, hogy egy rossz technódiszkós szakmunkástanuló szeletelő mozdulatait utánozva elmesélje, hogy Bence nem lesz könnyű helyzetben, mert ő ébreszti. Ha engem egyszer Gólem ébresztene, egy órával a karján, a gatyájában…..
mercsi 2015.03.26 23:05:50
@fosch9: jaaa, így már értem :)
@mokamini: szerintem Apol viselkedését nagyon befolyásolja az anyukája állapota. hasonló helyzetben nem tudom, melyikünk tudná elengedni magát és lazán bulizni... szerintem nem ez az ő igazi "énje"
mercsi 2015.03.26 23:09:21
@Mók_Ica: nekem se lenne csalódás, de Berki gondolkodásába simán belefér, nem?
mercsi 2015.03.26 23:19:38
@Ditti82: lejjebb ment a hialuronsav a szájában, és most mér tud mozogni az arca is :) sokat dob rajta :D