Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szergej Pub

169 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szergej Pub PSG - Bayern BL-döntő 2020.08.23 18:14:18
Azt hiszem bátran állíthatjuk, hogy a BL-döntő a futball legnagyobb presztizsű összecsapása a klubfutballban.  Ma este pedig két olyan csapat jutott be a döntőbe, melyek közül egyikre sem lehet azt mondani, hogy érdemtelenül tette ezt.  Az alábbi bejegyzésben a két csapat előző két meccsét veszem…..
A kisebbik nemzetközi kupa döntőjéről a tisztesség kedvéért megemlékezem azért egy beharangozó teréz erejéig, de megmondom őszintén, hogy teljesen hidegen hagy mindkét csapat.  Persze, azért a digók ne nyerjenek, ha egy mód van rá, még akkor sem, ha egyébként Conte imádnivalóan képes őrjöngeni a…..
Sajnos tegnap a katari olajos képűek kecskepinás keze közelebb került a kupához, de ma este nem ezzel kell foglalkozni!  Ma este azt várjuk, hogy miután a bajor kolbász kegyetlenül megrámolta a barcelonaiak paelláját, letolnak mellé a bőrgatyások mögé egy kis burgundi pinot noirt is.  Tény, hogy a…..
Szergej Pub Német párharc? 2020.08.18 20:29:00
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ebben a lebonyolítási rendszerben nekem egészen EB hangulatom van.  Szavaznék rá, hogy mindig így tolják le torna jellegűen a BL egyenes kieséses szakaszát, csak hát a pénz nagy úr.  Szóval le fogják szarni mit akarok.  Anyway...a mostani elődöntő óriási csemege…..
Szergej Pub Sevillai bordély 2020.08.16 20:21:39
Erről a meccsről is írok egy beharangozót nektek.  Na nem azért, mert annyira nagyon néznétek az Európa-ligát - pedig a negyeddöntőktől felfelé azért itt is kemény meccsek mennek - hanem mert a Sevilla és a United háza táján is elég sok minden az elmúlt 12 hónapban.  Ráadásul két éve még találkoztak…..
Szergej Pub Dö sampiónz 2020.08.15 20:43:36
Ez a bejegyzés a ma esti utolsó negyeddöntőről kíván szólni, de nem lehet elmenni szó nélkül a tegnapi hentelés mellett.  A tegnapi 8-2 nekem kristálytisztán megmutatott két dolgot: egyfelől azt, hogy most már évek óta a legfejletteb focit német földön játszák, és német gondolkodók fejéből pattant…..
Szergej Pub Dö sampiónz 2020.08.14 12:53:27
"Szóval Serrano béna vénember!  Sörhasat eresztett, rozsdásak az izületei!  Lehet!  Viszont te Bugsy, te bunkó vagy!  Kitömnivaló barom vagy, és még finom voltam!"  Nimfas örökbecsű szavait hallottam lelki füleimmel, mikor a Barcát a Napoli ellen láttam játszani, miután mindenki szidta, és mindenki…..
Szergej Pub Dö sampiónz! 2020.08.13 18:16:46
Ez a meccs lett a leginkább érintve a koronavírus által két okból is.  Egyfelől az elhúzódó szezonnak az lett a folyománya, hogy Werner időközben a Cselszkij játékosa lett, és a derék Roman nem is engedi új drága játékszerét kockáztatni egy számára érdektelen meccsben; másfelől Vrsaljko és Correa…..
Szergej Pub Dö sampiónz! 2020.08.12 20:52:51
Emberek!  Nagyon régen nyúltam utoljára klaviatúra után, így mind a hat olvasóm most biztos a pemzlije után nyúl, hogy örömét kifejezze.  Tervem szerint mind a négy BL-meccs elé írok egy kis beharangozót, de majd meglátjuk, hogy a GDP pörgetése, és az új magyar nemzedék kitenyésztése mellett erre…..
Szergej Pub Berúgjuk a szezont! 2019.09.17 13:39:50
Most, hogy már lezárult az átigazolási időszak, és lement pár meccs minden bajnokságból, valamint kihúzták a nemzetközi kupák csoportjait is, elérkezettnek láttam az idejét annak, hogy néhány magvas gondolatot elétek vessek.  Miken fogunk végigmenni?  Ránézünk a magyar klubcsapatok nemzetközi…..
Bevallom férfiasan (muhaha, milyen duma ez?!), hogy az utóbbi években elhanyagoltam egy régi szerelmemet, a futballt. Amióta megszületett a kislányom, egyszerűen nem tudok végignézni egy teljes meccset. Nem az ő hibája, hanem valamiért nem tudok figyelni. Állandóan máson jár az agyam, és nehéz olyan…..
 Vannak olyan évek a filmtörténelemben, amelyekben a szokásosnál több, a későbbiekben kultfilmként emlegetett remekmű születik - ilyen volt például 1994, mely így erős év volt az Oscar-jelölések szempontjából is. Tudom, hogy mára már sokan vannak - mind a filmiparban, mind pedig a nézők között -…..
Sakkozz mindennap! Gyenge alapsor?? 2019.05.20 03:48:23
Kapásból azt mondanám, hogy gyenge az alapsor. Ebből már ki lehet indulni... Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Szergej Pub 2019.05.21 08:24:30
@General Ludd: Komoly, mert a másik sor oda vezet, hogy sötétnek egy bástyája marad világos bástya-futó kettősével szemben, ami szerintem rosszabb, mint simán "leírni" a huszárt.
Sakkozz mindennap! Szombati kaland 2019.05.18 02:18:12
Mutass rá a gyengeségre! Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Szergej Pub Hol cseszte el a Pudli? 2019.05.07 18:25:47
Feleim!  Ma este ismét neki ülünk megbámulni a bajnokok ligája két legerősebb csapatának összecsapását.  Legalábbis az elődöntők előtt mindenki arról zagyvált, hogy a Pudli és a Barca párharca tulajdonképpen egy előre hozott döntő.  Aztán persze vannak a hipszterek, meg a hirtelen divatszurkolók,…..
Befejezéséhez ért a túrázás. Az utolsó napra itt egy igazi szépség! Világos lép!A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Szergej Pub Vic Buckingham, who? 2019.04.30 20:31:13
Ki a tököm az a Vic Buckingham, és egyáltalán mi köze neki a ma esti mérkőzéshez?  Gondolom, hogy ez jár most mind a hat olvasóm fejében így a BL elődöntője előtt, ahol a Sonka méri össze erejét az idei meglepetés kiscsapattal (már ha egy négyszeres győztes kicsi...).  A következőkben megpróbáljuk…..
Ronaldo és Messi is pályára lép ma.  Az UEFA illetékesei pedig azon morfondíroznak, hogy vajon miért nem egy meccsen történik mindez, és mennyivel jobb lenne, ha a döntőben történne.  Innentől pedig nem az UEFA fűtött/hűtött golyóin van a sor.  Másfelől ott van az az el nem felejthető tény, hogy a…..
Négy éves lett a sakkozmindennap.blog.hu oldal, amely remélem, hogy nektek ugyanannyi örömet ad, mint nekem. Nagy szavak helyett jöjjön a mai feladvány, amely se nem nehéz, se nem könnyű, viszont az ünnepi hangulatra kiváló. Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Szergej Pub Stílusok csatája 2. 2019.04.10 20:48:17
Tegnap este két laposabb meccsel feküdtünk neki a szezon izgalmasabb felének.  Kicsit ment a buziskodás, de alapvetően magas szinvonalú meccseket láthattunk.  Nem izzott ezer fokon a Turbo-fussball Liverpool vörös felén, de talán pörögni fognak a még mindig nyikorgó fogaskerek Manchesterben, a…..
Szergej Pub Stílusok csatája 2019.04.09 18:34:52
Ma este neki fekszünk most már komolyan ennek a játéknak.  Eddig mehetett a buziskodás, de amelyik csapat idáig eljutott, az mind mostanra élesítette a csúcsformáját.  Azaz ezer fokon fog izzani a Turbo-fussball Liverpool vörös felén, pörögni fognak a még mindig nyikorgó fogaskerek Manchesterben,…..
Bizonyítani tudom. Az alagút végén egy fürdőszobába jutunk, a fürdőszobából pedig Pamela nappalijába. Mindennek természetesen semmi köze a sakkhoz, viszont fontos megállapítás, ezért osztom meg veletek. Világos lép!A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..