Regisztráció Blogot indítok
Adatok
new by the way

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmények: Új márkanév az üzleti fronton A pénz beszél, a kutya ugat, szokták mondani. Most már van 9 millió okunk azt hinni, hogy ez a cég bizony csak egy (újabb) fedőszervezet Hubbard okosságainak terjesztésére a magyar gazdaságban. A cég nemrég a Szcientológusok…..
Ezt láttam a magyar szcientológusok oldalán.  Úgy néz ki, hogy szülővárosom hányatott sorsú missziója hamarosan bedobhatja a törülközőt. Hiába na, a világ legjobb szervezési technológiája, a Hubbard ©®™ Management System csodákra képes...    ..
new by the way 2014.12.14 13:14:25
@barkaba: biztos intergalaktikus kommunikáció szakon végzett, ott is csak kiskettessel :DD
A Földön folyamatosan halnak ki fajok, és születnek újak - ez nem újdonság. Azonban néha két kézzel arat a kaszás a bolygón, és teljes fajok százai, ezrei tűnnek el valamilyen furcsa okból. Az egyik legismertebb ilyen a dinoszauruszok kihalása, pedig közelről sem ez volt a…..
Már 10 éve annak, hogy az Én, a robot a mozikba került. Alex Proyas bár nem alkotott olyan egyedi filmet, mint tette azt korábban a Hollóval vagy a Dark City-vel, de kétségkívül a XXI. század egyik legjobb sci-fi filmje lett az Én, a robot, amely nem csak, hogy könnyen fogyasztható,…..
Itt az idő, hogy minden fotós elkészítse a maga sorozatát vörös hajú, szeplős embertársainkról, ugyanis ki fognak halni (előbb vagy utóbb). Sajnos kevésbé bírják a fájdalmat, hajlamosabbak a rákra, gyakrabban csípik meg őket a méhek, nincs lelkük, a boszorkányüldözések…..
Ünnepeljük az államalapítás ünnepét, pedig Szent István a magyar ősbűn elkövetője. Ha Szent István nem lett volna, az egész magyar történelem másképp alakul, ahogyan az Iwiw históriája, ha nincs a Facebook. Most az is kétséges, hogy még magyarok vagyunk-e egyáltalán,…..
A cím ugyanúgy Kilfenorától való, mint a bejegyzés, úgy éreztem, ehhez nem nagyon van mit hozzátenni. Szia Jakab!Vasárnap reggeli bulvárhír-olvasgatás alatt leltem erre:"A színésznőt egy 1934-es dél-kaliforniai kozmetológiai konferencián (Southern California Cosmetologists)…..
Péter azt írja, hogy ez szerinte még a river wine-nál is jobb: Kitaláltátok, ez volt az eredeti: A Kiosknál lőtte beküldőnk...
new by the way 2014.08.19 14:37:45
Egy kiakadt pultoslány erős felindulásból íródott levele új taget eredményezett: Pizzagirl 2. Az egész sztori nagyon gáz. Ahol alkalmazottak csinálnak valamit, az meg különösen, hiszen káromkodó futártól a nagyarcú Facebook-profil kezelői van itt minden, amitől felmegy az…..
new by the way 2014.08.17 10:13:48
Magyarországon 10 éve van lehetőség a számhordozásra, de még mindig nagyon kell akarnia annak, aki élni akar vele. Andi leveléből nem derült ki, hogy melyik szolgáltatóhoz igyekezett, csak az, hogy a T-Mobillal próbált szakítani egy hónapig folyamatosan. Ami mondjuk onnan nézve…..
A pult másik oldaláról ezúttal Albert jelentkezett, aki az egész szállodaipar nevében tartja tükrét vádlón a szőrszál- és berendezéshasogató, pökhendi olcsójános vendégek orra elé. Kétségtelenül elég förtelmes kép, ahol a nem-köszönés meg az ide-odarókázás szinte…..
new by the way 2014.08.17 09:33:03
new by the way 2014.08.17 09:40:55
Amikor az első ősember egy bottal fejbe verte a másodikat, mert annál nagyobb mamutcomb volt, a homo sapiens feltalálta a fegyverrel elkövetett gyilkosságot. Az ölés erkölcsi mibenlétébe inkább nem megyek bele, helyette viszont foglalkozzunk a fegyverekkel, melyek végigkísérték az emberi…..
Tisztelt Mt!   Nemrég olvastam az oldalukon, hogy egy középkorú hölgy milyen reménytelem helyzetbe került, miután elveszítette az állásást. Természetesen teljes mértékben megértem a levélírót, egész biztos nem könnyű továbblépni és elhelyezkedni, de nekem úgy tűnt a…..
new by the way 2014.05.24 14:46:09
@szepi79, első ezen a néven:

"... miért pont ez az egy fáj? "

kontraszelekció? :DD