Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kartontigris

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjuk úgy, hogy nem az én reszortom szokott lenni a Matchbox katalógusok bemutatása... hiszen ezt a vonalat leginkább más pályatársak szokták vinni... ám ha már a birtokomba jutott egy ilyen gyöngyszem vétek lenne azt nem bemutatni. Főleg, hogy ehhez a line up-hoz a személyes kötődésem is erős,…..
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
Ma tovább folyik a harc a villérekért, és azért a fasza kis Vespa robogóért, ami ott guggol csendesen a villa udvarán. Szegény Zsú a tegnapi adás óta azon gondolkozik, hogy a lófaszba nem tudott lélegezni a víz alatt és amíg a csaj tényleg fullba nyomja a kretént, én azon merengek, ez rájátszik,…..
Kartontigris 2019.01.27 17:59:31
@bElannaTorres:
Az van, hogy itt vered a nyálad folyamatosan egy faszságról ami csak téged érdekel mert egy hülye realiti, síkhülye szereplői közül a legfogyatékosabbnak szurkolsz.
Mi a faszt csinálnál ha egy Johnny Fairplay típusú játékost sikerülne találnia egyszer a RTL-nek?
Ülj le, gyújts egy cigit, igyál egy pohárral és gondold át ezt az egészet, mert én amúgy alapból olvasó módban vagyok de ezt is elbassza ez az állandó agyatlan rinya!
Kartontigris 2019.01.27 18:04:44
@bElannaTorres:
.... és válaszol .....
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Kartontigris 2019.01.27 18:50:40
@javier2:
Egyébként nyilván továbbgörget az ember az off témáknál főleg, de van egy mennyiség ami már lehet zavaró.
A tegnapi adás főleg a „színészvádak” köré szerveződött, ezért Puskás Peti is megragadta az alkalmat, hogy megvédje a szakma becsületét, hiszen náluk mindenki ezt űzi, még ő is, aki most éppen eléggé elripacskodja a műsorvezető szerepét. És hát szegény anyukája szomorú lesz, ha most ő nem lép, és…..
Kartontigris 2019.01.19 22:32:16
@KólaMámor:
off
Lehel piacon mindig szokik lenni extrémebb ízű Pepper!
Kartontigris 2019.01.19 22:40:53
@Mók_Ica:
A galérián szoktam látni a kínaiaknál, a rántott csirkés felé.
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
  Anikó-ruhaelemzést nem tartok, mert nem értek hozzá, mindenki döntse el maga, aztán jöjjön a lényeg!   1. Összefoglaló: A párbaj közeledtével Adri felveszi a beletörődő bölcs figuráját, így a Krisztiánisztánba tett diplomáciai látogatása alatt sem győzköd senkit az átállásról. Komolyságát…..
Kartontigris 2018.12.17 22:02:23
@etikette:
Ha visszaolvasott itt akkor minimum egy szenespincében barikádozta el magát!
Kartontigris 2018.12.17 22:05:03
@Angora Cardi:
:D
Újranézem, hátha én is meglátom!
Kartontigris 2018.12.17 22:06:17
@tvbuzi:
Az!!!
Tudom, most többen értetlenül merednek maguk elé, azt dünnyögve, hogy „Bruti bazdmeg, te már írtál a héten”, de ez van. Persze én sem önszántamból emeltem duplára az agyhalottakkal töltött óráim számát, hanem mert Sixx kolléga már megint túlvállalta magát valami szarral. Vannak ilyen álláshalmozók,…..
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
Élő adással nyitunk, és engedtessék meg nekem, hogy mint a szépre és esztétikumra érzékeny nő, néhány szót rögtön ejtsek arról, ami ma itt történt a színpadon. A sztájliszt vagy rádurrantott a crackpipára adás előtt, vagy kibaszottul rühelli Anikót és Pornóbajuszt, mert előbbi egy ikeás szatyrot…..
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Kartontigris 2018.08.01 23:22:12
@kutyaésafüle:
Lehet én értettem félre eddig Spirót, de eddig én nem vettem észre, hogy a társadalom egészét vele kompatibilis és inkompatibilis csoportra osztja!
Linkelnéd, mit nem vettem észre?
Kartontigris 2018.08.01 23:32:44
@kutyaésafüle:
Mégegyszer mondom mert úgy érzem mintha funkcionális analfabéta lennél. Ha a bölcsészporta azt mondja, ez a mi boltunk a ti bizniszetek itt ingyen nem csinál pénzt, már más a helyzet.
De a csávó a a KA által közvetített értékről hadovált. Ami mondjuk viszonylag homályos kategória.
Kartontigris 2018.08.01 23:33:51
@kutyaésafüle:

Mégegyszer mondom mert úgy érzem mintha funkcionális analfabéta lennél. Ha a bölcsészporta azt mondja, ez a mi boltunk a ti bizniszetek itt ingyen nem csinál pénzt, már más a helyzet.
De a csávó a a KA által közvetített értékről hadovált. Ami mondjuk viszonylag homályos kategória.
A heti egyszer, egy órában jelentkező műsor az ATV vasárnapi műsorrendjébe kerül be a Napló Sváby Andrással és az Esti Frizbi Hajdú Péterrel közé, és könyörgök, legyen már a címe valami olyan, hogy Faszomtudja Bochkor Gáborral. Nem az lett sajnos, pedig őszintén reméltem, hogy kell nekik a…..
Kartontigris 2017.09.12 09:56:48
@nevergone:
A bírók pl. mind azok!
Kartontigris 2017.09.12 10:29:59
@Biriksz_Krokiksz!:
"Ma te vagy feketében, holnap anyád lesz!"
Kartontigris 2017.09.12 10:33:43
@Biriksz_Krokiksz!:
Egyébként én ezzel a Bochyval vagyok így. Nekem még mindig a világlegalja "schlágerrádió" kattan be ha meghallom a nevét!
Ide süss! - Az ország nagy cukrászversenye címmel indít főző-, vagy inkább sütőműsort a Viasat3. A műsor vezetője Hajós András lesz, a zsűritagok pedig Szabadfi Szabolcs és Baracskay Angéla. Hajós műsorvezetőtársat is kap maga mellé Sass Dani személyében. A műsor brit eredetije a BBC-n The Great…..
Vége. Ennyi volt. 22 rész után kiderült, hogy az Exek az Édenben plakátján heverő tetovált arc csak kapott egy nem túl nagy rakás lóvét a plakát másik végén áll seggtől, és most ezt, mármint hogy a segg adta a lóvét, tessék szó szerint érteni, mert Zsu, hogy aztán szerkesztői utasításra, vagy saját…..
Az öt hónappal ezelőtti fegyveres-szavazós poszt sikerén felbuzdulva (közel hatvanezer kattintást és 335 kommentet kapott, ami a Lemilblog eddigi legolvasottabb cikkévé tette) úgy gondoltam, hogy ismét valami hasonlóval lepem meg a hadtörténelem iránt érdeklődő lemiles olvasóközönséget. A múltkori,…..
Kartontigris 2017.02.04 14:39:09
@tiboru:
Nyilván ezer nevet lehetne felsorolni, meg szubjektív, meg minden.
Nekem is vannak kedvenceim (én leszek az az 1 aki Giapra kattintott és ha lett volna Lotaringiai Károly vagy akit már egyszer leírtam, Mannerheim akkor rá).
Engem tényleg érdekel, hogy nem fért fel Belizár még póttagnak sem.
Folytatódott az HBO Westworld című sorozata, aminek a napokban jelentették be a második évadát. Tovább mögött spoileresen foglalkozunk az epizód eseményeivel...
Nagyon szomorúan néztem a tegnapi összefoglalót, mert tudtam, hogy nekem kell ebből valamit kibogarászni, és ugye hát sok történés nem esett, ha csak azt kétszer másfél percet nem számoljuk, amíg a Krisztin és Soma megpróbált valamit letenni az asztalra. Jön Bence, aki szó szerint pörög, mint a…..
Kartontigris 2016.10.25 12:33:42
@SocialWorker:
Volt egyszer egy állandó kapcsolatom aki 53 kilogramm volt miközben folyamatosan desszertet vacsorált. Vannak ilyenek, na! :D
A mi világunkban már nemcsak a szoptatás/babatáp, babakocsi/hordozó, dolgozó/otthonmaradó anyu, együttaltatás/saját kiságy, cumi/nem-cumi eldöntendő kérdések nehezítik a várandós- és friss szülők életét, hanem az oltassam/ne-oltassam dilemma is. Két szembenálló kérdésben így fogalmazható meg talán a…..
Na, ezt is megéltük, a termékelhelyezéssel sújtott vagy inkább súlyosbított (idióta magyar nyelv a két jével) évadnak menten vége, addig viszont még lesz két esküvés, egy romantikus, meg egy falusi. Na, adjunk a melónak...
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca 6. évadának 9. epizódját. Kibeszélőnkben spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Kartontigris 2016.06.21 15:51:30
@purga:
Mondjuk az tényleg kérdés, kik laknak még arra!
  Braavos Ms. Daru, ki tudja hányadjára elsiratja Joffreyt, a pöcsfejet a színpadon, olyan átéléssel, hogy az utca tátott szájjal bámuló népe megsajnálja, és ha valaki Sansát vagy Tyriont közéjük vetné, széjjelszednék, mint Kleinheisler Laci és Szalai Ádi az osztrákok védelmét. Az előadás után Ms.…..
Kartontigris 2016.06.20 16:28:08
@Janos Mohacsi:
Hajnalban?
Igen! Ez engem is meglepett! :DDD
Érdekes kérdést vet fel a legfrissebb Trónok harca-botrány: vajon mi az, amit egy szolgáltatónak kötelesség eltávolítani az oldaláról jogsértő tartalom miatt? Történt ugyanis, hogy a YouTube-ra felkerült pár videó egy Spanish Spoiler, azaz Spanyol spoilerező felhasználónevű júzertől, aki ezekben a…..
Kartontigris 2016.05.08 16:56:24
@why i stay:
Tehát most sem fog sokminden történni! :D
Ez itt egy spoileres kibeszélő, ami annyit tesz, hogy az ugrás után nincs pardon, minden infó, ami a legutóbbi epizód stáblistája előtt elhangzott, szabad préda. Szóltunk, aki innentől spoilert kiált, az magára vessen. (sixx)   ..
Kartontigris 2016.05.03 19:18:48
@ElPadre:
Adom amit írsz!
Bár én még nézem, de szinte pontosan hasonlóan ezt éreztem amikor tegnap (hajnal 3-kor!!! :D ) megnéztem ezt a részt!
Itt vagyunk megint egy livebloggal, pucér emberekről, kendőzetlenül, muhaha. Az új posztok a szokásoknak megfelelően fent jelennek meg, a régebbiek lentebb, tessen görgetni. A múlt heti adás itt olvasható, itt meg pár kép a szereplőkről, mármint az eddigiekről:  szabóZ: A legnagyobb kérdés ugye…..
Kartontigris 2016.05.02 22:47:59
@Chuck Νorris:
Annak a faszinak olyan pusztító dumája van, hogy vadászkutya legyek, ha nem direkt küldték be, bohócnak!