Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rndsurfer

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kiderült, hogy kikkel áll rajthoz a Magyar Demokratikus Charta. Ki hiányzik? Kik a meglepetésnevek? Vannak-e sok-sok Fiatal Értelmiségiek? Esetleg árokásók? A Magyar Demokratikus Chartához eddig csatlakozottak névsora Ádám Zoltán, Agárdi Péter, Ágoston Vilmos, Almási…..
 Orbán mindig is találkozott idősebb Bushsal - konstatálhatná zavartan Winston, ha olvasna Népszabadságot, illetve Népszabadság Onlinet.  A lap tegnapi számának 7. oldalán, a külpolitikai hírek között Elmaradt a Bush-Orbán találkozó címmel jelent meg egy rövid írás…..
rndsurfer 2008.09.04 12:07:02
Szamárfül/murci · murci.blog.hu/ 2008.09.04. 10:45:27
hmm, ez nem lett indexcímlap? ilyenkor jó lenne.

Miért lenne? Az index is ezt csinálja. Legutóbb (amikor észrevettem) a Turul tüntetéses cikküket írták át.
Az este 9 órai tudósítás szerint még segítettek a rendőröknek a gárdisták a rendfenntartásban fél 10-kor már elhajtották őket a rendőrök. (az esemény amiről "tudósítottak" kb 6 kor lehetett) Semmi update, rosszul tudtuk, csak cserélődik a szöveg és kész. Még a 168 óra sem csinált ilyet akkor.
 Elérkeztünk a népszavazási kampány finiséhez, ennek örömére mától minden nap jelentkezünk egy (esetleg két) kampányelemző poszttal. A durvája (a vizitdíj eltörlése miatt árván maradó háziorvos-gyermek, a más tandíjába belerokkant szakmunkás és a kórházi napidíj…..
rndsurfer 2008.02.27 22:38:58
Mandiner blog Építeni mentünk 2008.01.17 11:00:00
Kedvesen fogadtak minket a munkaterületen, de munkavédelmi okokból nem tehettük hozzá a magunk ásócsapásait az M4-projekthez. Az M4 Barátai még ma újra jelentkeznek a blogon videóval, képekkel, sztorival...
A biztonság mindig egyfajta jelzése az életünkben, hogy valami nincs rendben. Egyet megtanulhatnánk már igazán, soha nem tehetjük meg azt a luxust, hogy elbízzuk magunkat bármilyen szituációban. Na, a legutóbbi sztorik után gondoltam én is megosztok veletek egy nőt az…..
rndsurfer 2008.01.09 11:50:53