Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ingatlanturista

7 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingatlan eladás: egyedül, vagy segítséggel? A tulajdonosok véleménye megoszlik, viszont én azt mondom, ha van egy jó értékesítő felbecsülhetetlen! Először is, adok néhány tanácsot, amennyiben úgy döntesz, hogy mégis egyedül szeretnél eladni. Figyelj arra, hogy nem mindegy, hogyan jelenik meg…..
Lakás keresek Budapesten, magánszemélyként. Belső kerületekben, kivéve a V. és VIII. kerületet, elsősorban utcai és emeleti érdekel, legalább komfortos lakás. Méret és ár? Inkább az ár a döntő: jelenleg 20 milió alatt keresek. Tartva az "hely" szellemét, csak magánszemélytől, tulajdonostól…..
A 3 éve bevezettt CSOK, vagyis a családok otthonteremtési kedvezménye irtóra felpörgette a lakáspiacot. Bár igénybevétele viszonylag korlátozott körnek lehetséges csak, de pár hónapja lazítottak a szabályzásán (kevesebb papírmunkával, gyorsabban, könnyebben lehet megkapni), így biztosan sokan fognak…..
Ingatlanturista 2018.06.03 12:21:39
@Nincs Nincs: nincs igazad, egy ott ülö, dolgozo legyen igen is felkészült.
pénzügyi kultura 2018: szeretnénk kiváltani a hitelt, erre a kislány ad egy papirt, hogy jelzálog alapú személy hitel, mondom neki ezt nem irom alá ( persze a hitel igazolás -5000 ft, földhivatal -3600 ft már kifizettük) okés emmi baj adjunk be ujat mert lejárt: -5000 ft, be a melohelyre igazolást kérni stb.) minden papair rendben van? igen. aztán két nappal késöbb pénteken délután küldjük be egy szkennelt közüzemi csekket, miért? mert nem jó amit adtunk? WTF? aztán az iskolai végzettség sem jó , és azonnal fizessünk be a bankszámlára pénzt a tulajdonilapra, aztán meg ott sír hogy nem ért át zárásig, miért én szivok , ha lassu a bank a jováirásnál és én megkérdeztem minden rendben.
rá pár napra jön egy telefon hivás,azonnal menjünk be aláirni egy papírt. emlékszünk volt olyan "minden papir rendben? igen" kiderült az egy papair amit alákell irni egy teljesen új hitel igénylés új összeggel és magasabb törlesztö részlettel.
hát ezt nem irjuk alá, és panaszt teszünk. ekkor finoman megzsarolnak ha nem teszünk talán megkapjuk az alacsonyabb törlesztö részletet. és a végén arra a kérdésre "tudod ez mennyibe került" nekünk arrogáns válasz hogy semmibe eddig, ilyenkor ne boritsd rá az asztalt? ez a laza kis bohockodása (2*5000,2*3600,4000 ft (bankszámlához tartozo kártyadíj levonása) 4 db félnap ügyintézére, késöbbi ledolgozás...
(kb 2-3 hónapig fizethetem am agasabb részletet, ha a pénzpiaci változsok miatt egyaltálán megéri kiváltani,mert persze azóta már nem kapunk olyan kedvező havi részletes ajánlatot...)
tehát ne legyen adótanácsadó, csak tudjon olvasni és értelmezze amit elöirtak neki..
Mindig van eggyel lejjebb… Mesébe illő gyorsasággal ment el a városi ház, és lett helyette a tavi. Decemberben már a miénk volt az új ház. A kedves, idős házaspár, akitől vettük, egy új építésű társasházba szeretett volna befizetni abban az esetben, ha nekünk nem sürgős, hogy kiköltözzenek. Miután…..
A Kitchenaid az egyik legrégebbi konyhai gépeket gyártó amerikai cég, híresen szép dizájnú, minőségi darabokat árul, ennek megfelelően izmos áron. Itt van például a hazai márkaoldal. Az nem csoda, hogy csalók ráfeküdtek a dologra. Az már inkább, hogy miért gondolják sokan, hogy noname oldalak…..
Ingatlanturista 2017.12.03 15:35:18
@mikimackó: kapsz egy szép piros téglát oszt mit csinálsz?
Sokan azzal vádolnak, hogy rühellem az ingatlanosokat. Ez nem igaz, egyszerűen eszem ágában sincs velük dolgozni. Megértem a hideghívásokat is, az hozza az üzletet - egyszerűen nincs kedvem bájologni. Sok szuper értékesítő van köztük, sokaknak a kisujjában van a szakma, ami miatt bizony tisztelettel…..
Mert mind egy szálig azok vagytok, ti ingatlanközvetítők! Úgy csináltok, hogy ez egy szakma, pedig dehogy! Nem is tudtok és nem is akartok dolgozni, csak összevissza hazudoztok és becsapjátok az embereket! Nem értetek ti semmihez se! Tudod, hogy mit kellene veletek csinálni? Nem ám felkötni…..
Nakéremszépen. Az AMC és a comment:com közös játékában a Fear The Walking Dead nézői közül egy szerencsés a párjával/barátjával/klónjával együtt elutazhat LA-be, ahol eltölt majd 3 napot, kap 500 dollár költőpénzt, megmutatják neki a várost, ahol a Fear the Walking Dead…..
Elég nagy felhördülést okozott a Telenor augusztusban bejelentett tarifakivezetési folyamata, melyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság is figyelemmel követ. Vandának nem biztos, hogy még időben jön a segítség, de azért elmondjuk, milyen lehetőségek közül választhatnak…..
Marianna meglehetősen provokatív hangvételű és erősen rendpárti levelet eresztett ránk, ami a Homár territóriumán messze túlmutató témákat vet fel. Ezekkel nem is foglalkoznánk, de BKK-BKV vonalon azért azt szögezzük le, hogy: 1. Bliccelni egyáltalán nem menő.…..
7. Organikus mesepalota Pilisjászfalun Nekem nagyon bejön az ilyesmi, bár látható, hogy ekkora tereket nem olyan könnyű belakni.   6. Eredetileg vízimalomnak épült Pomázon Aztán a 30-as években csináltak belőle lakóházat. Kifejezetten klasszul néz ki.   5. Teljesen…..
Ingatlanturista 2014.07.14 17:17:12
@borzimorzi:

szia

az ingatlanturista más takar, nincs köze az eladások számához. minden alkalommal pucba vágom a lakást, aztán semmi tisztelet mert végig trappol a lakáson. nem érdekli hogy egy orát szánok az életemból takarit elötte utánna, és meg sem tudja mondani milyen szinü a fal a konyhában.
párom itt lakik egy ideje mondjuk ö sem tudja milyen szinü,mert pasi...

200+? ne haragudj tökéletes ingatlanturista voltál, azt sem tudod mit keresel,aztán csak mész. én ha megnézek egy képet eltudom dönteni megyek nem megyek, környék stb. ugyan akkor van elképzelésem mekkora, milyen beosztású lakást keresek, csak oda megyek. eléggé valószinü te is belefáradtál és egy olyan lakásra amit az elején kirostáltál, megörültél neki magadnak is hazudva,
-"jo ez a tökéletes" megvetted, közben nem ilyen lovat akartál.
Ingatlanturista 2014.07.14 17:21:27
@borzimorzi:
azért bontottam ketté két téma van.
nem minden ingatlanos ilyen,de amikor 2-3 havonta felhivnak ,hogy gizike,bözsike pistike nem dolgozik itt kijönne ujrakötni a szerzödést,akkor mire gondolsz?
- amikor a másk felhiv hogy csökkentni kellene az árat, mert két honapja nem volt érdeklödés rá? persze 25 millióért én is eltudom adni...
folytassam? :D

mondjuk hogy nem érted,azt látszik,mert tökéletesen másról irsz :O
Ingatlanturista 2014.07.16 17:19:03
@borzimorzi: nem hiszem hogy a drágasággal lenne baj. ez a legjobb kifogás,
szokás a közvetitö szerzödés kötés után egy hónappal fel hiv hogy:
- csökkentsünk.
- hány érdeklödö volt? egy sem.
- hány volt aki drágálotta?
- egy sem
- akkor miért is kell csökkenteni?
- mert drága.
és ezt már annyiszor végig játszottuk, minden lapjukat ismerem. :D
csak szolok akkor drága az ár ha kijön a vevö jelölt és közli: ennyit adok érte, no akkor drága ha a kiirt ár és e között nagy a különbség.

nem devizás vagyok, benne élek, csak a telek és az anyag ami benne van az egy 10-essel több. tudom válság... szoval én ráérek hitelt fizetem s ha valaki beleszeret elviszi...
7. Na ez tényleg egy egyedi épület Nem rossz értelemben mondom, de megvan benne minden a 80-as évek vendéglátós építészetből - amikor a tulajdonos nem sajnálta a pénzt a vállalkozásából.   6. Klasszul helyrerakták ezt a régi tanyasi iskolát De a legszebb benne, hogy…..
Ingatlanturista 2014.07.14 17:41:18
@Jóléti Dán Kekszesdoboz:

milyen divat lett az ingatlanturista szápulása...
Ingatlanturista 2014.07.14 17:43:27
@murray:

de olyan jo story lesznek belöle. mi csak mondunk egy kodnevet légószinéke, vagy 2.45 és visitva röhögünk...
mondjuk az elnem adott házban, de ez van :)
ingatlanturista 2.45 mp 2014.07.05 21:42:01
igen volt aki ennyi idő alatt nézte meg a házat. Ebben benne volt köszönés, kézfogás, a ház körbe járása, majd bent, és elköszönés Egyetlen mondta hangzott el kérdésemre: - Elnézést kérdeznének valamit a házról? - kérdeztem miközben már a kapu felé tartottak kifelé. -…..
7. Itt egy újabb eladó szecessziós kastély A mezőszilasi Droppa-kastély nincs olyan jó állapotban, mint a másik eladó szecessziós, a kemenessömjéni Berzsenyi, de nagyon szép lehetett ez is. (Itt a műemlékem adatlapja, Molnár Zoltán képe pedig a Wikipédiáról való)   6.…..
Ingatlanturista 2014.07.01 08:22:19
@ED_a_ló: az ingatlanosok taktikáját hagyjuk. tudnék mesélni. a legrosszabb párosítás tutyi mutyi eladó rámenős ingatlanos. ebböl lesznek vicces dolgok... erről is tudnék mesélni az egy nap alatt megnézett 17 db ingatlan és tarsai
Az alábbi képen kettö raklap butor láthatunk, sajnos az egyik csak felismerhetö a kis pad. Pedig rettentöen formás franciaágyat is lehet ebböl kis költségvetéssel kreálni. (az elötérben a franciaágy, ajton túl a kis pad.) Recept: végy 8 db raklapot. kb ilyet    Ennyi, kis…..
200 négyzetméteres ingatlan, 4800 négyzetméteres telek, mindez 3,5 millióért – nehéz elhinni, de van ilyen Magyarországon. Az Otthontérkép kínálatában megkerestük az ország legalacsonyabb négyzetméteráron árult házait, mindegyik 100 négyzetméternél nagyobb és mindegyik…..
Aki igazából nem akar ingatlant venni csak járkál, mert ráér. Előfordulása főleg hozzá nem értő ingatlanos közelben van. Mert az ingatlanos biztatja megnézni ingyen, van. Szolok nem így van. Előtte takarítok, utána is, mellette elveszed a szabadidőm, így nincs ingyen, főleg…..
ingatlanturista hirekben bullshit 2014.06.12 07:08:03
Mindig mosolygok mikor hallom az egyik nagyobb ingatlan iroda igazgatóját nyilatkozni: „Megint csökkentek az árak nem tudjuk hol a vége az ingatlan piaci árcsökkenésnek”             Persze hogy csökkentek az árak mikor a kedves kollegák ha rövid időn belül nem megy…..
ingatlanturista Ki vagyok.... 2014.06.04 08:07:18
Lett nekem egy honlapom meglepő módon www.ingatlanturista.hu címmel. Árulok egy házat s jöttek már ingatlanturisták elegen, én eladni szeretném inkább. Elegem van azokból az ingatlanosokból, aki felhívnak, hogy van érdeklődő a házra kimennék:  hogy neki már most lenne rá…..
Hamarosan kiderül, ki vagy mi az ingatlanturista...  ..