Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zixus

28 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi hivatalos bejelentés után a Tuttosport ma több részletet osztott meg Nicolò Fagioli vallomásából, amiket a játékos az ügyészségnél tett. „A végén már alig aludtam éjszaka. Ahogy telt az idő, annál inkább zavart az adósságom. Egyre csak nőtt az adósság, én pedig azért játszottam egyre…..
Ahogyan az várható volt, a Juventus hivatalosan bejelentette, hogy eladta uruguayi középpályását, Rodrigo Bentancurt a Tottenham Hotspur csapatának, míg az angol fél közleményéből az is kiderül, hogy a játékos 2026-ig kötelezte el magát új munkaadójánál. "A Juventus Football Club bejelenti, hogy…..
Zixus 2022.01.31 18:27:33
@GodPiero: teljesen egyetértek, én bírtam a srácot, mindig hajtott
Zlatan Ibrahimović legutóbbi nyilatkozatára Luciano Moggi lényegében azonnal reagált, s csak megerősíteni tudta a svéd csatár által elmondottakat, s az egykori klubvezér egyúttal a tőkenyereségek ügyében is elmondta a véleményét. „Zlatan Ibrahimović szerint az elvett bajnoki címeket mind a pályán…..
Kedves Olvasók! Elérkezett az idő! A blog folyamatos bővülése okán újabb szorgos szerkesztői kézre van szükségünk a korábbi, jól megszokott színvonal megtartásához. Mára annyira megnövekedett a lapletöltések száma, hogy még egy kollégára van szükségünk. Sajnos, ha nem…..
Van pár szakma, amely nevében és olvasmányélményeink alapján még benne van a köztudatban, de az elmúlt évtizedekben teljesen és maradéktalanul kihaltak, eltűntek. Ezekből adok most egy csokorra valót. Villamoskalauz Akárcsak a vasúton, hajdanában a BKV villamosain és autóbuszain is kalauzok…..
Az Én, a robot című filmben Will Smith karaktere azért gyűlölte a gépeket, mert egy korábbi autóbaleseténél, mikor egy tizenéves kislánnyal együtt a vízbe zuhant, a segítségükre induló robot gyors kalkulációja alapján az ő megmentésének volt nagyobb esélye, így ő tovább…..
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Salem tizenkettedik részében a pokolbéli boszorkányok magyar szavakat használnak a pokol nyelvén. És valóban, az öreg boszorkányok magyar szavakat mondanak, de mintha csak valaki lefordította volna Google Translate-tel a…..
Az alábbiakban Zixus vendégpostját olvashatják. Az országgyűlés első napja tele volt mókával és kacagással. A Rosszabbik egy jól irányzott huszár-, akarom mondani gárdista vágással sikeresen tematizálta az ülést. Reagált rájuk Papír-Turul is, akinek - talán a Sólyom for…..
Zixus 2010.05.16 02:11:17
@Vidéki: Magas lován ülve úgy képzeli, hogy csak neki és a vele egy húron pendülőknek adta meg a Gondviselés a racionális gondolkodás képességét és azok akik szabad választásokon bekerültek a parlamentbe mindannyian született hülyék lennének (hozzá képest).

Az irónia és a humor segít elviselni szürke hétköznapjainkat. Szeretném leszögezni, hogy magas lovam maximum sámli :-) Továbbá nem gondolom, hogy a képviselők mind ostoba, tudatlan fajankók, viszont statisztikai alapon van közöttük az is. Az alapján mondjuk kínai honatya is kellene, hogy legyen! :-)
Sárdobáló Burka 2010.04.30 07:00:00
A belga parlament tegnap elfogadta az egész arcot és testet takaró muzulmán női viseletet betiltó törvényt. A tiltás minden közterületen érvényes, a probléma pedig éppen az, mint a holokauszttagadást tiltó törvénnyel.A burka viselése sok nő számára megalázó lehet. Ilyesmire…..
  Sárdobálóékkal ellentétben a belga törvényt a burka betiltásáról nem retrográd lépésnek tartom , hanem egy új európai kezdet halvány megnyilvánulásának. Persze álszent az a magyarázat, hogy itten kérem mindenféle biztonsági problémákról, meg a nők…..
Ne menjünk el szó nélkül a tegnapi hír mellett, miszerint az Apple kidobta az AppStore-ból a wifi-detektálást tartalmazó alkalmazásokat. Korábban beengedték ezeket az appokat, de most valamiért úgy döntöttek, hogy inkább mégsem szabad wifi-detektálással operáló alkalmazást…..
Zixus 2010.03.29 16:58:29
@Krokodil: nem menő, csúnya nagy tégla. Mondjuk az menő volt, mikor azzal jelezted, hogy hozzak még sört :-)))
Sárdobáló ...nem kapsz mást! 2009.09.17 07:00:00
2. felvonás (Inglourious Bolsheviks Basterds) Három évvel ezelőtt épp egy németországi diákcsere-program magyar fordulója kezdődött. Vasárnap este a schleswig-holsteini Neumünsterből érkező diákokra vártunk a Keleti pályaudvaron, és ugyan hallottunk már valamiféle…..
Február 27-én a Klubrádió műsorvezetője, Kuncze Gábor olyan kijelentést tett, amely sokakat megbotránkoztatott. Dessewffy Tiborral, a Démosz alapítvány elnökével beszélgetett, mikor is elhangzott az ominózus mondat. „Nagyon sok embert ismerek, akik összehasonlíthatatlanul…..
Napi sláger Vol. 15 - Hősök 2008.09.07 13:27:02
A sorozatra kerestem rá a Youtube-on és ráakadtam egy igen ütős hazai rapcsapatra!A Szopjáá! című slágerük igazi gyöngyszem, küldeném mindenkinek aki szereti! :puk.youtube.com/watchPS: a bevezetőt pedig Séf bá károgja be a SP-ből!!!..
Igazi remekműve a multi-kultinak! MC Machado, a Hollandiában bolyongó kolumbiai rapper új dalokkal rukkolt elő, melyeket meg lehet halgatni az előadó myspace oldalán.Az első dal  - Embrace - sokkal sztenderdebb hangzást hoz, hangszeres alap, latinos témák.A második - Locura -…..
Az elmúlt pár napot volt szerencsém Belgiumban tölteni, és ennek szeretnék emléket állítani eme naccerű dallal, amely a Terensz és Fülöp belga változataként vonulhat be a történelembe!A klippet gyermekek készítették egy tévé sorozathoz....
Napi sláger Vol 12 - Helló Gyuri! 2008.06.06 14:03:00
"Hello Gyuri, gondolunk rád!"A következő dal a jól ismert Hello Turiszt című Hajós dal parafrázisa, Erdélyből! Nagyon tare! Meglepő módon nem "nefürgyé le Gyuriról" van szó! Csodálatos tájak, román trikoloros  padok,  makkos  cipő, angol,…..
Ez a dal olyan, hogy ha angolul lenne, akkor ez menne folyton az MTV-n és egyéb zenei médiákban! Az tuti, mert olyan fülbemászó, vagy én lettem buzi. Azt hiszem most már posztolnom kell valami rendes blackmetal slágert is, vagy legalább egy Acélszívet, de ez a szám akkor is jól van…..
Ez a dal maga a tökéletes parafrázis. Nagy csalódás volt számomra, hogy nem jutott be a Eurovision döntőjébe. Előadója az alább látható Dustin pulyka, az ír pop isten, aki élőben bíztatott fingásra a dalfeszt elődöntőjében!Ígérem nem posztolok többet erről az amúgy buta…..
A mai nap különleges, mert hosszú napok hallgatása után most szombaton 2 új videóval is jelentkezem.Ennek a videónak az apropója a közelgő Eurovízijós Dalfesztivál, melynek 2008-ban a spanyol versenyző lesz az egyik favoritja! A hispán Dolák-Saly alias Rodolfo Chikilicuatre videója…..
A Budapest R'R-hez tartozó Superbutt klipjét választottama mai nap klipjének. Ennek több oka is, van, egyrészt nemrég hallottam és láttam először, másrészt nagyon megfogott. Vörös eddig angolul énekelt, és ez a poszt most (Cameron) Díjjazza, hogy végre magyarul csendül föl egy…..
Koroknai Árpádra, a debreceni Szfinx és a legendás P.Box egykori énekesére könnyen rá lehetne sütni, hogy ő a Társulat nagy vesztese, hiszen négy szerepdöntőből kétszer párbajozhatott, mégsem kapott főszerepet, ráadásul saját magát is lúzernek titulálta. Az igazság ennél…..
A napokban több publicisztika is napvilágot látott különböző sajtóorgánumokban, melyek az új szövetségi kapitány érkezését kommentálták. Ezek az írások általában egyetértettek azzal, hogy Erwin az olcsó és megfizethető közepes külföldi tréner kategóriába tartozik.…..
A Dél-Amerikában nagy ismerettségnek örvndő Molotovot ajánlom a mai napon a figyelmetekbe. A refrén egyszerű, de velős, kb Dopman Megbaszlak című slágeréhez hasonlítanám a szövegvilág komplexitását, de nagyon kellemes latinos tónusok vehetőek ki a háttérben, és többször is…..