Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Stein (törölt)

40 bejegyzést írt és 1266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük az írók munkáját és az olvasók hűségét, az ünnepek alatt szórványosan, utána erőteljesebben, januártól jobban gatyába rázva érkezünk még több hogyvolttal. ..
Vastagbőr Visszatekintő: Január 2008.12.25 08:01:00
Új sorozatot indítunk kispöcsök, így az év végi nagy semmittevésben, ennek célja pedig, hogy visszatekintsünk a magunk mögött hagyott évre, gorcső alá vegyük és az új olvasóinknak bemutassuk a legolvasottabb posztokat és a legnagyobb pofátlanságokat. Minden hónapnak…..
Pécs minden nap a hírekben. Modern városimázs-építés.A nap abszurd híre:Összehangolt bűzbombás támadást(!) indítottak nívósabb a pécsi szórakozóhelyek és éttermek ellen ismeretlenek a hétvégén.  Négy helyszínen este fél 12 és éjfél között locsoltak szét egy…..
Sasika61, az Itt az írás, forgassátok... bloggere inkognítóban írja blogját, de most lerántjuk róla a leplet.Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod, ha kiderülne?A feleségemen kívül senki nem tudja, sem a barátaim, sem a rokonaim,…..
Dr. Stein (törölt) 2008.12.23 19:20:54
Vastagbőr Origo vs. képviselők 2008.12.23 09:01:00
November 26-án az Országgyűlés egyhangúlag megszavazta a képviselők költségtérítésének 15%-os megadóztatását, amely februártól lép életbe. A hon anyái és atyái azt hitték, fellélegezhetnek, az önfeláldozó áldozat után békén hagyják őket. Főleg, hogy már remek…..
Csak azt feledte volna, azt a mozdonyvezetőt. Aki már mindkét veséjét eladta, és most télen egy tehervagon tövében, meztelenül, sebes kézzel csócsált egy fagyott marharépát, és amit kidobott mákszemnyi gyomra, menten nyalta is vissza, akár egy kóborkutya. Meg a kizsákmányolt…..
Dr. Stein (törölt) 2008.12.23 16:17:36
Demszky Gábor még az ünnep előtt úgy gondolta, nyilatkozik egyet. Nem kellet volna."Működésre kap a BKV 10 milliárd forintot. Ez valóban nem normatív támogatás, hiába próbáltuk elérni, a jelenlegi költségvetési helyzetben ezt a kormány nem kívánta. Valószínűleg a…..
Dr. Stein (törölt) 2008.12.22 17:34:12
Nevezett politikusról egy kis olvasnivaló a Terrormédia ritka, de annál bensőségesebb írásai közül:

"Kiosztották az Eichmann díjakat
2008.01.31. 14:59 :: Lichtenstein
Az International Association of Mass Murderers and other Psychopaths nevű, gengsztereket, tömeggyilkosokat és egyéb őrülteket összefogó nemzetközi szervezet kiosztotta a 2008-as Adolf Eichmann díjakat. Demszky Gábort a "beteg fasz" és a "tömeggyilkos" kategóriában jelölték.

A hagyományosan január 31-én kiosztott díjak közül idén Demszky Gábor vihette haza az Eichmann díjat a "tömeggyilkos" kategóriában. A díjkiosztó bizottság külön kiemelte, a rengeteg közös vonást a névadó Eichmann és Demszky között. "Adolf Eichmann gázkamrákat építtetett Auschwitzban, de még ő sem gondolt arra, hogy egy egész várost gázkamrává alakítson. Demszky Gábornak ez sikerült, ezért jár neki e patinás díj." - áll az indoklásban. Demszky megköszönte az elismerést, de kiemelte, hogy párttársai és a budapestiek ostobasága nélkül talán még neki sem sikerült volna e nagy tett. Az ünnepi gála után a főpolgármester és a városvezetés ünnepélyes keretek között elhelyezte az M1-M7 bevezető szakaszánál lévő Budapest-tábla alá az "Achtung! Gaskammer!" feliratú bronztáblát. Ezt követően rövid szavazást tartottak, és elfogadták az új turisztikai reklámkampány tervét, melyben a külföldi, potenciális öngyilkosok számára kínálják nyaralóhelynek a fővárost Tumorváros néven. A tervek szerint nyitott buszok indulnak majd a belváros forgalmasabb területei felé, ahol a szuicid turisták mély belégzéssel javíthatják halálozási esélyeiket.
Demszkyt jelölték még a "beteg fasz" kategóriában is, ám ebben a versenyben Gyurcsány Ferenc megelőzte, így végül két Eichmann díjjal gazdagodott az ország."
Vastagbőr Kihagyhatatlan ajánlat 2008.12.21 11:01:00
A legutóbbi Tescós akciós újságot átlapozva 3 igazi modern gyerekjátékra bukkantam. Most, pár nappal, órával Szenteste előtt egy utolsó ajánlattal próbálják elcsábítani azokat, akik idáig halogatták a vásárlást, és kínjukban bármit képesek megvenni. Az áruház roppant…..
Dr. Stein (törölt) 2008.12.21 13:29:04
Itt a másik döbbenetes riport a tegnapi Házon kívül-ből ... (ez előző erre)"Munkanélküliség a határ innenső oldalán, és lehetőségek Romániában. Az önkormányzat még buszt is szerzett, hogy szállítsa az embereket, mégsem akadt jelentkező."Biharkeresztesről 10 perc…..
Médiageci Az írott szó halála? 2008.12.17 19:45:00
Az előző posztban magamnak lefektetett szabályaimat megszegve most sem filmekről írok. Ikszdé. Bár kerülni próbáltam, hogy mások által kilőtt posztokat átvegyek és mások által felvetett témákra posztban reagáljak (helyette poszt méretű kommenteket is el szoktam potyogtatni…..
Dr. Stein (törölt) 2008.12.18 18:22:52
Nem igazán értek egyet az írott szó halálának ilyen korai vizionálásával.

Tény, hogy a közérdeklődés az elektronikai médiumok irányába fordult, az is, hogy a 40% funkcionális analfabéta számára piktogramokban kéne kiadni a Háború és békét.
Azonban lássuk be, hogy az Internetre mindenki azt ír, amit akar és pusztán a népszerűség határozza meg, hogy elfogadott, mértékadó forrássá válik, vagy pedig a 400. találat a Google keresőben.

Ha valódi információra vágysz, tudományos (médiagecii) alapossággal körüljárt elemzésekre, a sok velvetes fos/megmondó blog/népszerű tudomány/burkolt reklám között nehezen találsz igényes és részletes tartalmat.
Esetleg angolul.

Másrészt a szerkesztőt, lektort, korrektort nem pótolja a lelkesedés. Ezért a csökkenő példányszámot magasabb ár fogja követni (mint ahogy aranyárban mérik már évek óta a szakirodalmat). Viszont mivel nem találod meg a felszínes neten a kellő mélységű infót, ezért kénytelen vagy megfizetni vagy ellopni a nyomtatott/scannelt verziót.

Idővel szerintem a folyamat profi hírforrások nyomására kialakul egy könnyen elérhető, egyszerűen fizethető médiakereskedelmi platform, mert különben itt fogunk állni egy rakat bulvár vagy amatőr forrással és egy nagyobb rakat, közhelyeken és félinformációkon műveltséget szerzett idiótával.
Persze, egy valódi védelemmel ellátott hordozóra gondolok, hiszen elég egyetlen tört példányt feltenni a netre és már több ezerszázalékos a veszteség.
Valaki biztos megjegyezné: akkor olyan értéket is kellene tenni egy 2000 forintos gamer magazinba, hogy legyen valami hozzáadott érték is benne. Igazat adok neki, hiszen én is scannelt gurut olvasok. (A Gamestart már le sem szedem).

A Discovery-n a Jövő világa boncolgat hasonló kérdéseket, bár eléggé felszínesen. :) Irónia átjött? :)
Két idézet és egy videó a kultúra, történelem, hagyományőrzés témakörből. Egészségetekre! "A konkrét helyzet a kormány által meghirdetett Roma Integráció Évtizede Program (RIÉP) kétéves akciótervéhez kapcsolódott, amely szerint fel kell építeni egy vadonatúj,…..
Gaskó István VDSZSZ elnöknek biztosan remekül sikerült az ezüstvasárnap. Valószínűleg nem utazott vonattal. Nagyon büszek rá, hogy a "gördülő sztrájk" után (hogy bármikor elkezdhetik), kitalálták, hogy most már területileg is gördüljön. Mert az úgy még nagyobb…..
Dr. Stein (törölt) 2008.12.15 12:11:15
thorwald 2008.12.15. 11:59:19

Lehet, hogy elnéztem a másik 250e-el, azonban egy látogatás a KSH-n meggyőzött, hogy nem is akkora butaság.

portal.ksh.hu/pls/ksh/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/tabl2_01_30i.html
2007. évi adat.
szállítás, raktározás, posta, távközlés 180 148,-

Ha visszaosztom a 13. havit, már meg is van. És gondolom a postások nem felfelé húzták az átlagot...
Caracalla blogja Szar érzés 2008.12.14 18:02:00
ha megy ki az ember alól a platform.Eddig a blog.hu nagyjából olyasmiról szólt, hogy az egyik legkevésbé kötött szolgáltató, a legjobb kezelőfelülettel, amely viszonylag ritkán hal le, stb.Ehhez képes a következőt látom.A varázsindák annál jobban befognak, minél jobban…..
Dr. Stein (törölt) 2008.12.15 06:23:50
Sztahanov is egyre jobban elborul. Ha bármelyik lealázó, “el lehet menni” beszólását egy közhivatal vagy szolgáltató produkálná, másnap már tele lenne vele a Homár, mit ahogy Hullagalopp vizionálja. Márpedig hiába papolnak itt közösségépítésről, ez egy szolgáltatás, melynek kommunikációja egyre agresszívebb és taplóbb.
Az Indablogon a kommentek 140-ről 113-ra való lecsökkenése, majd a hozzászólások zárolása sem sugall valami nagy konfliktuskezelő képességet.

És arra alapozni, hogy LESZNEK AVATAROK??? ki nem ###sa le az avatarokat? Egyrészt bűn ronda lesz tőle a kommentlista, másrészt kb. a fórumozással együtt feltalálták már. Hadd mondjak egy blogszolgáltatót, mely az összes eddig itt újdonságként megvalósított és majdan megvalósítandó szolgáltatást évek óta biztosítja: Wordpress.com

Azt mikor találják fel, hogy szavazógépet lehet beilleszteni, és mi lesz a feltétel? Hogy az összes B kezdőbetűs bloggert kitiltanak?

Azt mikor találják fel, hogy a statisztika többet mutasson meg, mint pl. egy Kovács Józsika, 11 éves tanuló kreálta alkalmazás?

A diktatúrák is csak akkor életképesek, ha valamelyest bírják az emberek támogatását. A blog.hu arról volt híres, hogy ingyen jó volt. Aztán megindult egy folyamat, mikor erőszakkal rátok (én már dezertáltam, mint oly sokan) tukmálnak szolgáltatásokat és nincs kontroll, legfeljebb lehülyéznek benneteket. Kár.
Nagyon nem is ragoznám, újabb fasza Index-es cikk... Évi 600 millió forint folyik be filmes jogdíjakból a Filmjushoz, ami az üres DVD-éken található matricákból, valamint a pendrive-ok, memóriakártyák, winchesterek és egyéb adathordozók után fizetett jogdíjakból. Tökmindegy,…..
Ping! Píííng! Mivel apu már több mint egy hónapja nem írt ide semmit, méltán hihetik egyesek, hogy én, mármint szerény blogja, távoztam az örök parkoló pályára. A szünet azonban apu reményei szerint csak átmeneti. Az persze nem titok, hogy e poszt csak amolyan pingelő poszt,…..
Vastagbőr Kávé helyett I. 2008.12.01 14:01:00
Törődve az egészségetekkel új sorozatot indítunk, melynek címe "kv helyett" lesz. Célja pedig, hogy olyan cikkeket, aranyköpéseket idézzünk, melyek elősegítik, hogy a reggeli, délutáni kómából az oly káros kávé nélkül is könyedén kimásszon a Kedves Olvasó!…..
Végre valami kellemesen szórakoztató, szóljon annak aki az elmúlt hetet egy internet elérés nélküli kő alatt töltötte! Az úriember további munkásságát is érdemes ezen a klikken. ..
Shane győzködi a házába zárkózott Corrine feleséget, vonja már vissza a vádat az előzetesben raboskodó Mackey ellen. Nem mondja, de szükség van rá a pénzvonat akcióhoz, meg különben is. Corrine rikácsol egy sort, mindenesetre vágás után már ismét együtt a kommandó, teljes…..
A vezérkar figyelmen kívül hagyja a nagy tömegben közeledő varangy flottát és az Oriont továbbhaladásra kap parancsot. Villa irodájában és vezetésével összpontosul a puccsra készülő társaság. Mindenki parancsnok a közeledő űrhajókról kérdez, mit mondjanak? Jelentsék, hogy…..
Nehezen hisszük, hogy Alexander Marcusnak semmi köze Magyarországhoz. Pozitív fickónak tűnik, olyan bájosan naivnak. Hopsz, ez alapján tényleg semmi köze hozzánk mert nálunk csak a hülyék pozitívak, a bájos kategória meg igazán ízlés dolga. Na de ne menjünk ennyire messze…..
globalicum Konzumbunkó 2008.11.09 08:11:00
Örömmel jelentem be hálás Olvasóimnak, új rovat indítok. A rögvalóban lelt érdekesnek vélt konzomdarabok precíz, ám szubjektív értékelését közlöm emígyen. Ez a szépség egy multisopp pont-ról jutott birtokomba. Ezúton is köszönöm Szponzoromnak és Harcostársamnak.…..
Dr. Stein (törölt) 2008.11.19 18:10:11