Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naneee

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, tökfejek, például ezért szar a nerista kontraszelekció. Mert egymás között elképzelni sem tudjátok, hogy lehet valami máshogy, reagálhat valaki másképp, mint Móricka elképzeli.  Ez az ember nem Jóbarát André:         Lehet a reklámadós meakulpa megtette a…..
Naneee 2014.11.11 10:54:58
@punkfrog:
A bőség zavarával küszködnek a fijjúk.
Tovább folytatódik a szegény ember FlaszterRambójának sikersztorija: a főfilmesség mellé a főkaszinós tisztet is Vajna Bandi kapta Mindenórás Tábornok nertárstól.  Örülhet a mi szívünk, jó kezekbe került a szerencsejáték Magyarországon. A másik kedvezményezett Szima…..
Naneee 2014.05.08 13:36:29
@Evezős:
Én is ezen füstölgök már évek óta. A technika már jócskán túlhaladta a dolgot, hogy ezt ne lehetne simán, minden pénztárban megoldani.
Akár járatszámra lebontva is. Ugyanis ha a MÁV-nak simán megy kiadni a millióféle jegyet, akkor ez a BKV-nak sem okozna gondot.
Itt tehát csak akarás nincs a részükről, mi meg nyögjük.
Naneee 2014.05.09 10:32:05
@Evezős:

Dávidka épp ma reggel nyilatkozott a Juventus-nak, mert elkezdik (tadammmm) a hőpapíros bérletárusítást. :-)
De állítólag ez átmeneti lesz, mert idén kiírják a tendert a chip-es rendszerre.
Sajnos többféle bérlet bevezetéséről egy szó sem esett, ilyenben még véletlenül sem okoskodnak. Addig sem, amíg a chip-es (a magyar szokásokat ismerve kb. a századforuló környékén) rendszer beindul.
A kormany.hu nem sokat gondolkozott azon, hogy rezsicsökkentő fórumok esetleg fideszes pártfórumok és az erről készült videóknak talán nem a kormányzati portálon van a helyük, ugyanis kitettek egy 64 perces videót a tegnapi óbudai rezsicsökkentő fórumról, ahol a két népszerű…..
„Mi arra jutottunk, hogy  Magyarországot alapjaiban kell megújítanunk, újra kellett gondolni az egész magyar életet” - mondta a Vezér, és elindult a tanév az Újragondolt Magyar Élet Rendszerében.  Hogy milyen is ez egészen pontosan? Például olyan, hogy a tágabb…..
Naneee 2013.09.03 13:32:27
@irógép:
Az oktatás ezer sebből vérzik és a sebeit évtizedek óta csak sóval hintik. Már a rendszerváltás előtt is hülyébbnél-hülyébb módosításokat vertek át okosabbnál okosabb illetékes elvtársak. De könyörgöm ezt a gyakorlatot miért kell folytatni? Sőt, miért kell fokozni????
Naneee 2013.09.03 13:34:45
@Penivaldes:
:-) Hát az úrnak úgy általában is elég érdekes ízlése van.
Naneee 2013.09.03 14:05:02
@iii:
Sőt, asszem ezt akarták anno is, amikor jó lenépszavaztatták ezt a verziót.
Most lesz jó igazán dohányzó képviselőnek lenni: a képviselői irodaházhoz legközelebb eső trafikban végre átjárhatja őket a Nemzeti, a családhoz tartozás, és a "legalább igazán a mieinkhez kerül érzés". Mert ki másé is lehetne az észak-lipóti trafikmonopólium, mint a…..
Vessünk véget az illegális dohánybolt látogatásoknak! Jöjjön a beléptető-rendszer. forrás: Mészáros Márton blogja Tegnap dohányt vásároltam egy közeli Nemzeti Cigiellátóban. (Igen, nem szoktam le emiatt az egyértelműen diktatórikus lépés miatt. Birka vagyok, belátom.)…..
Naneee 2013.08.06 13:14:20
@Online Távmunkás:
Nehezebben? Majd megkérik Csintalan Sándort, hogy - mint július közepén - "a városban lévő kevés szeretet" jegyében vegyen helyettük. :-)
Oszt jónapot!
Múlt hétfőn a Bors megírta, hogy a Papcsák Ferenc által vezetett zuglói polgármesteri hivatalban egy 3,8 négyzetméteres fürdőhelyiséget alakítottak ki belső használatra ("A helyiség közvetlen ajtóval rendelkezik a folyosóról, a jegyző és a polgármester szobájából. Tehát…..
Csak egy kis színes hír a NER három éves történetében: május 17-én Navracsics Tibor miniszter beterjeszett egy törvényjavaslatot az Országgyűlésnek, mely szerint a Margitszigetet elveszik a 13. kerülettől, és közvetlenül a Fővárosi Önkormányzat igazgatása alá helyezik. A…..
Naneee 2013.06.12 13:05:24
@Свобода: pontosan. Nem kell oda extra magasság ahhoz, hogy szuperpanorámás legyen. És hány szálloda mondhatná el magáról Bp-en, hogy mind a Várra, mind a Parlamentre és a budai hegyekre is kilátása van egyszerre.
Kedves Viktor! Én tulajdonképpen csodállak. Talpon vagy reggeltől estig, árvízi ebédedet is megosztod a közzel, jössz-mész, látogatsz, fontoskodsz, és az internet mémre éhes népe maximum a fontoskodó gesztusaidon, a megjátszott hozzáértésen és a kimdzsongot idéző távkukker…..
Naneee 2013.06.10 09:01:12
Egy levél a FB-ról:
"Tisztelt Orbán Viktor !

A mai napon sikerült három percet azzal töltenem, hogy hazaérve egy tál meleg ebéd elfogyasztása közben megnézzem az általam ugyan nem kedvelt, HÍR TV árvízi összefoglalóját.
A különböző szavak mély nyomot hagytak bennem és az ebéd sem esett olyan jól:
"Parancsba adtam" " A hivatásosok" " A hozzáértő személyzet" "megvédtük" "megtöltöttük" és még sorolhatnám.
Ez volt az első összefoglaló amit láttam a tévében, mert az elmúlt napokban erre nem volt nagyon lehetőségem, mert " ember kellett a gátra"! Így inkább élőben néztem az "adást"
Szerveztem, mentünk, mert úgy éreztük, hogy minden segítségre szükség van.Több helyszínen dolgoztunk a GYVSE Sárkányhajó Szakág lelkes sportolóival, de az Ön által említett hozzáértő, hivatásos állománnyal még nyomokban sem találkoztunk.Láttam elfáradt katasztrófavédelmist aki megpróbálta összefogni a védekezést, láttam "fröccsös" vízügyest akinek fogalma sem volt a gátépítés voltáról,láttam beosztott tűzoltókat akik segítettek ahol tudtak, kétségbeesett tekintetű helyi lakosokat akik bíztak bennünk,polgármestert aki szervezett és "megköszönt", gyerekeket akik vizet osztottak, helyi boltost aki kávét és csokit kínált a saját árújából,körzeti megbízott rendőrt aki teljes harci díszben tolta a talicskát, és láttam nagyok sok olyan embert akik önkéntesek voltak és tették a dolgukat.

Nem láttam viszont azokat akiket a híradásban istenített.

Lehet, hogy mi ( én ) voltam rossz helyen? Nem, nem hiszem.Ha megnézi a képes beszámolóinkat akkor biztos látja, hogy jó helyen voltunk.
Ott voltunk mi, és az rengeteg munkahelyről, másod-harmad állásból hazatérő ember ahol a legnagyobb szükség volt rájuk - ránk.
Persze, ha nem bontják el az a k...va gátat a júniusi "zöldár" előtt, ami minden évben jön, akkor sokkal egyszerűbb lett volna a védekezés.
A víz nem olyan, hogy nem jön.Az jön.És ha jön, akkor nagyon. Ezt már megmondta Pelikán József gátőr is.Ha van gát akkor az megfogja, feltéve ha az nem egy hetes tákolmány, hanem egy jól beállt töltés.Akkor elég csak figyelni és az esetleges buzgárokat homokzsákkal megfékezni.De ehhez nem értek.De nem is ez a lényeg, hanem amiről már fent írtam.Tehát, hogy jelen pillanatban még nem úszik Szigetköz,Győrújfalu, Kisbácsa ,Nagybácsa, Szőgye,Vének,Kisbajcs, Nagybajcs és a környező falvak azt nem annak köszönheti, hogy " parancsba adta" és a "hozzáértő állomány" megakadályozta, hanem annak, hogy a lakosság összefogva egymást segítve megtett mindent, hogy ne legyen katasztrófa.
Remélem, ha levonul a "zöldár" és nem az újjáépítés lesz a legfőbb teendő, azért megkérdezi az illetékes vezetőket, hogy hova lett a régi gát?????
Persze tud ez a Mosoni Duna szép is lenni, nekünk ez a második otthonunk, így amikor legközelebb Győrben jár, szívesen fogadjuk egy jó kis sárkányhajózásra.

Tisztelettel: m-Ákos a barátaimnak (Önnek: Bucskó Ákos)"
Naneee 2013.06.10 09:50:19
@GeoCracker:

Hát a levél eredete kérdéses, de a gáttal kapcsolatos dolog igaz, amit viszont igencsak elhallgat a "királyi" média.
Ücsörgött a fotelban és a bajszát rágta. Lába az asztalon bakancsostól, homlokán redők, szúrós tekintete mindjárt lyukat éget a drapérián. Önkéntelenül beletúrna a sörényébe, mint mindig mikor erőlködik és nem jut eszébe semmi, de a mozdulat elakad a levegőben…..
Naneee 2012.04.19 15:33:28
@rodeo36:

Bocsi, csak olvasni szoktam. De nem bírtam ki és csak a pontosítás kedvéért. :-) a Chinoin sosem volt a Richter. A Richter "lánykori" neve Kőbányai Gyógyszerárugyár volt. Lsd. link: retrostori.blogspot.com/2010/10/kobanyai-gyogyszerarugyar-tortenete.html
Szegény Gyurinak megint sikerült jól időzítenie ... Tegnap jelent meg a Heti Válaszban a cikke, amelyben saját farkát nyalja fényesre, gerinc nélkül természetesen könnyű: "Nincs más példa arra a 2008-as válságban és utána, hogy egy ország ilyen gyors…..
Elfogadta a kormány az átdolgozott verzióját a Munka Törvénykönyvének, ami azt jelenti, hogy drasztikus változások nem várhatóak a tervezetben. Először idézném a PR-részleget, Czomba és Giro-Szász duó előadásában: "Az új Munka törvénykönyve segít abban, hogy…..
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
Mindenki látott már tahón parkoló idiótát, aki egy kispolszkira szabott helyre akar beállni a nagyfelnis Cadillac Escalade-del, mert lusta húsz métert sétálni. Természetesen nem sikerül,  ezért a vége általában az, hogy az összes autó mozgását akadályozva lekúrja az…..
Varánusz Rabszolgasors 2011.06.24 06:06:00
Örvendezzünk kedves honpolgárok, megszületett a mű. Akarom mondani a MŰ, a Magyar Munka Terv. Ha most a nyájas olvasó ajkán kaján vigyorral azt kérdezi, tán'csak nem azt tervezik odafent a Nagy Büdösben, hogy dolgozni fognak, akkor válasz: nem, ez még terv szinten sem fordult meg…..
Fidesz és MSZP. Néha az az ember érzése, hogy semmi újat nem lehet már írni a magyar politika két GOP-járól, mert különbségeikről és hasonlóságaikról azt is elmondtuk, aminek amúgy semmi köze sincs a valósághoz. Ez a bejegyzés most mégis arra tesz kísérletet, hogy behozzon…..
Naneee 2011.06.23 14:36:50
@bioLarzen: Tud / tudna (?) gondolkodni??? A legtöbbje nem is akar! Nem akarják fárasztani magukat holmi gondolkodással. :-(
Könnyítsük meg egymás életét, oszlassuk el a félreértéseket. Készítettem egy részletes szószedetet ingatlanhirdetők részére, hogy mi NEM AZ. Itt az első rész. A galéria, az nem egy szoba. Nem is félszoba. Pláne, ha egy alig 2m széles fekvőgaléria.A sarokban egy…..
Varánusz Boldogság, gyere haza! 2011.03.24 06:07:00
Orbán Viktor idei országértékelőjében arról beszélt, hogy haza kell csalogatni az egyéni boldogulásukat külföldön keresőket. Ne bitangoljon el a nemzet szellemi tőkéje, ne kóricáljon szerte a világban magát kelletve csak mert kapós, ne odakint sokasodjon, mikor fogy a magyar.…..
Naneee 2011.03.24 10:46:03
@hower: "Hadd kérdezzem már meg, hogy mi a redves körintegrálról beszélnek ezek, mikor azt mantrázzák, hogy itt lehet csak igazán megvalósítani az álmokat?"

Azt nem mondták, hogy milyen álmokról van szó!
RÉMálomlór nem hallottál??? :-) :-(
Naneee 2011.03.24 10:47:15
@Naneee: Rémálomról (bocs)
Naneee 2011.03.24 10:55:14
@Gulogulo: Hát persze, a víz még viszonylag olcsó. :-)
Egyébként valszeg saját magukra gondolhattak a fijjúg, amikor a beteljesülő álmok országára asszociálnak Mo-gal kapcsolatban. Az ő életükre ugyanis még igaz is. A többiek meg le vannak ....
"a fővárosi törvény módosításának egyik változata szerint felszámolnák a Fővárosi Önkormányzatot és a feladatokat részben a kormányhivatalhoz, részben a kerületekhez rendelnék" - ez derül ki Tarlós István Népszabónak adott interjújából. Nem örül neki, mit…..
"A párt EP-frakcióvezetőjét a ... munkatársai keresték meg tavaly egy ajánlattal. Százezer eurót, első osztályra szóló repülőjegyeket és egy cég felügyelőbizottságában tagságot ajánlottak neki, ha benyújt egy nekik kedvező jogszabály-tervezetet. S. tagadja, hogy…..
Varánusz Folytassa kommunizmus 2011.03.10 06:00:00
Kedves honfitársaim a Nemzeti Együttküszködés Rendszerében!Itt állok most előttetek a Frusztrált Idióták Demagóg és Epehányó Szövetségének nevében, mert felhatalmaztatok, megbíztatok, felkértetek, szinte rinyáltatok, hogy itt legyek. Két szavam van hozzátok kedves…..
Naneee 2011.03.10 14:31:15
@renhoek:
Dehogyiiiis!!!! Mittegondolsz!!!??? Szorgalmasan fogalmazzák a zemberek új alkotmányát. :-)
Ez itt az új alkotmány kritikája lesz.1. A stílus. A magyar jogszabályoknak szeretve tisztelt és büszkeségünk tárgyát képező Szent Istvánunk óta megvan a stílusa. Ez a stílus száraz. Loptál, akkor kezed levágassék. Pont. Hipotézis, diszpozíció, szankció. Werbőczy…..
Varánusz Más faszával 2011.03.02 19:15:00
Van nekünk egy zsír új, egykulcsos, állítólag mindenkinek jó személyi jövedelemadónk. Esetlegesen, véletlenül, nagyon-nagyon ritka esetekben előfordulhat, hogy mégis rosszabul jár valaki, azt persze 'kompenzálja' a jóságos állambá' mert senki de senki nem kaphat kevesebbet, mint…..
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
A 16%-os egykulcsos adó bejelentése után már pontosan lehetett látni, hogy bizony a bruttó 300 ezer forint alatt kereső gyermektelen munkavállalók rosszabbul fognak járni. Nem csak mi, hanem rengetegen mondták, hogy ez így azért nem egészen fair ... De a Fidesz leszarta lepöccintette…..