Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biku

113 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drágáim!  Azért üzenek most Nektek, mert nagy átalakulás vár rátok, s Földetekre. Nem biztos, hogy ez mindenkinek tetszeni fog, bár hasznára válik, ha ráébred mit is kell tennie a továbbiakban, hogy életben maradjon. Ha bennetek félelem merül fel kapaszkodjatok a szívetek sugarába. Ami most érkezik…..
A lelkek blogja Gabriel Arkangyal 2018.03.14 10:51:21
Haladok az árral, Szemben akadályok állnak. Mind mind egy lehetőség Mely viszi előre a fejlődést. Nem lehet megállni, Nem is engedik azt Mert az úton a fejlődés csak így halad. Menj haladj az úton, Félelmed tova fusson. Indulj, ne várj tovább, Mert a csoda a túlsó parton vár. Haladj, sodródj,…..
A lelkek blogja Haniel Arkangyal 2018.03.14 10:49:33
  Az öröm csodás, mi utatokon jár. Mosolyotok mindig visz tovább. Éljetek békében, nyugalomban Harmóniát vigyetek mindenhova. Legyetek békében magatokkal, Mert csak az segíti utatokat. Higyjetek, szeressetek bátran S nyíljatok meg minden újnak. Ami bejön az életetekbe, Azok mind új lehetőségek.…..
A lelkek blogja Mihály Arkangyal 2016.11.30 10:12:32
Az út amin járunk boldogsággal teli. Mosolyunk mi szívünkből jön az az igazi. A világban sok fájdalmas esemény történik. Ti maradjatok meg a hitben, amivel mi engedtünk el a Földre tanulni. Tanulni, tapasztalni, boldogságot, szerelmet megismerni mentetek. De a sok fájdalom miatt, ezt sokan…..
A lelkek blogja Lépés 2016.03.23 06:38:37
Segítünk, indulj el! Akard a változást és mi azokat a lehetőségeket tesszük eléd, amelyekre szükséged van a legigazabb úthoz. Elérkezett a döntés ideje. De már nem elég fejben, már a cselekedetre is szükség van. Bízz önnön szándékaid tisztaságában, helyességében, és bízz a Teremtő határtalan…..
A lelkek blogja A csodák 2016.02.09 10:16:01
A Csodák itt vannak körülöttünk. Miért nem éled meg őket a maguk természetességében? Csak észre kell venned, szinte maguktól megtörténnek nap, mint nap. Éld át az érzést, az öröm teljességét, az isteni szeretet fényét, hiszen a történések az Ő megnyilvánulásai! Engedd át magadon, hagyd áramolni!…..
A lelkek blogja A változásról 2016.01.18 06:42:23
Minden változik. A tél után jön a tavasz, a nyár...utána ősz.Az emberek is változnak.A változással együtt jár a fájdalom, az elengedés...de az öröm és a boldogság útja is ez! Nehezen alkalmazkodtok a változáshoz, pedig könnyű....csak ismerned kell a célt, ahová utad vezet. Céljaid örömödből…..
A lelkek blogja A lélek virágai 2015.12.29 20:34:41
Ártatlanság,gyermeki lèt, mikor szíved az ègre még felnézTelnek az évek, elsodor az élet,Majd a göröngyös út soránEgyszer felébredsz.Keresed újra az utad,Gyermeki tiszta mivoltodat.Próbák sora, mi következikSzíved míg újra megnyílik.Ha eltökélt vagy s bátorUtad felfelé…..
A lelkek blogja Lelkünk falai 2015.12.23 08:25:52
  Világodban sokféle emberrel találkozol, engedd, hogy közelebb kerüljenek hozzád! Bontogatod falaidat, tedd ezt továbbra is! Falakkal körülvéve nem tudod jól élni az életed! A változás így is, úgy is megtörténik, készülj rá, hangolódj össze vele! Vedd észre a jeleket,…..
A lelkek blogja Ünnep 2015.12.22 16:55:41
Meg kell tanulnotok végre, hogy a szeretet legyen a vezetőtök. Erre a legjobb időpont, ami most jön el, a karácsony. Amikor nem az anyagi javakra kellene figyelni, hanem egymásra. A megbocsátásra, az elfogadásra, a kapcsolatok ápolására, és ez nem kerül semmibe. Legalábbis pénzbe…..
A lelkek blogja A hibák értelme 2015.12.10 11:37:47
Tanulunk. Mind. Azért jöttünk. Ezt szolgálja minden tettünk. A hibák, miket elkövetünk visznek előbbre, ha felismerjük belőle, mi az, min változtatni kell. De az ember nem mindig figyel. Elsiklik apró részletek felett, amelyek pont a lényeget mutatják. S ha visszanézünk a múltba a…..
A lelkek blogja Bocsáss meg! 2015.12.09 19:06:17
Bocsáss meg. Mindenkinek. Beleértve saját magad. Utad csak úgy járhatod, ha a rossz érzéseket hátrahagyod és a szeretet vezet. A lelked tudja ezt és mindent meg is tesz, hogy a legjobbat hozd ki a földi létből. Hisz elég volt már a sötétségből! Engedj el mindent, mi akadályoz és…..
  Az élet boldogság, öröm es vidámság. Ne fèljetek, éljétek meg. Szeressetek, öleljetek! Félni felesleges, amit meg kell élnetek meg élítek. Induljatok bátran az úton, a tietek. Mindenkié más. Más tapasztalások, melyek tanitanak előre visznek benneteket. Figyeljetek egymásra,…..
A hiedelmekkel ellentétben a bennünk lakozó jó nem mindig nyilvánul meg rögtön. Ha szeretnél jobb életet a minta mit hordozol, feloldásra kerül. Kérd és mi megtesszük, semmi sincs megírva, minden el van vetve. A sors mint olyan a képzelet játéka. A hang mi mondja a MÁTRIX…..
A lelkek blogja A Szeretetről 2015.11.24 12:03:14
Szeretlek benneteket! Minden nap elmondom, figyeljetek rá, hogy érezzétek a zsigereitekben az áldásos szeretet forrását! Ne magadért, másokért szeress! A szeretet hatalma meggyógyít minden fájdalmat, sérülést. Békét hoz a békétlenkedőknek, nyugalmat a nyugtalanoknak, áldást az…..
A lelkek blogja Figyeld a jeleket! 2015.11.13 17:38:19
Maradj csendben, befelé figyelj. Hagyd kívül a világ zaját. Foglalkozz  magaddal ,a benned zajló,dúló viharokkal. Csendesedj el és halld szavunk! Ha figyeled a fák rezgését,az állatok neszét mi is így teszünk. Figyelünk,hogy mikor vagy vevő és mikor szólhatunk hozzád. Tisztíts…..
A lelkek blogja Haniel Arkangyal 2015.11.13 11:20:06
  Az utatok során sok öröm és bánat ér. Te csak menj tovább éld meg a békét. Szíved legyen teli szeretettel, Hogy megtöltsd mások szívét sok örömmel. Mikor társaid szomorúak, Segítsd őket és felvidulnak. Könnyítsd a lelküket egy-egy beszélgetéssel, Mert a…..
A lelkek blogja Változás 2015.11.12 10:20:19
A Föld népe változásra vár, mely régóta esedékes már. A sötét erők, mik uralkodtak sokáig, tudatlanságban tartották emberek millióit. De ébrednek és a fénybe néznek egyre többen, szomjazzák a tudást, a valódit, mely a Fénybe visz. A változás régen zajlik, a sötétség…..
A lelkek blogja Kötődés 2015.11.11 15:09:27
Sokan vagytok, kik ragaszkodtok olyan "elképzelt" helyzetekhez, emberekhez, javakhoz, amelyek nélkül lehet sokkal boldogabb lenne létetek. De azt vélitek, hogy nélkülük magány lenne, vagy hiány. Pedig pont ez, mi ezt generálja. A görcsös kötődés. Felül kell vizsgálni a…..
A lelkek blogja Élj, ne félj! 2015.11.08 16:31:39
Félelemben élsz Vesd le az álarcod Tégy meg mindent magadért Éld meg az Álmod! Rombold le a falakat Törd szét a korlátot Szíved mi utat mutat Ha szemeddel nem is látod. Arra menj mindig Hol jól érzed magad Ha betartod ezt így Beteljesíted sorsodat. Ne higgy semmit…..
A lelkek blogja Mennyei Prófécia 2015.11.05 06:49:10
Az Úr, a ti teremtőtök kéri most tőletek, hogy jobban figyeljetek egymásra, mert ebben a végső periódusban elszámolás lesz, és mindenkinek felelnie kell azért, amit tett, és azért is, amit nem tett meg. Segítsétek egymást ezekben a napokban, kinek segítség kell, kérjen, kinek…..
A lelkek blogja Béke Veled! 2015.11.05 06:46:39
Béke Veled! Örvényét megleled szívedben, azt a kis pislákoló fényt, mely közelről tornádó. Vessz el benne !!! Hagyd, hogy megtisztítson, tested, elméd, lelked! Cafatokra tépje álruhádat, megszabadítson az elme állandóan zakatolásától, mely a húsodba mar és mélyre hatol;…..
A lelkek blogja Az irigység 2015.11.02 06:53:30
Az irigység egy emberi tulajdonság, mely abból fakad, hogy kívánja embertársának a vagyonát, alakját és olyan dolgokat, mellyel ő maga nem rendelkezik. Pedig tudnotok kellene, hogy semmit nem visztek magatokkal a vagyonból, semmit nem visztek magatokkal emberi testetek formájából!…..
A gyógyítás kulcsát megkapod,hiszen legbelül benned ott vagyokAz erő, mit érzel sajátod,Általam tovább adhatodÉrezd a szeretet hatalmátvilágod ez hatja át,mindent felülír,mert mindenre ez a gyógyír.Csak tisztítsd ki magad,légy csatorna,az áramló erő útvonalaés engedd…..
Kedveseim!A sok vagyon az jó, annak aki nem elégedett az életével. Mindenki pénzből él.Viszont, ha túl sok az sok. Mit teszel Vele? Csak kidobod. Nem használod, tönkremegy. A szíved viszont nem használod!A sok vagyon Önzővé, barátságtalanná, gonosszá tesz!Azt nem viszed magaddal…..