Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ozsi20

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford A turini átok 2008.05.29 02:26:00
A turáni (vagy turini) átok ősi magyar legenda, sokféle változata terjedt el, de mindegyikben közös az átok veleje: a magyarok közt legyen széthúzás, ellenségeskedés. Gyökereit a különböző reakciós csoportok saját szájuk íze szerint magyarázzák a) az évezredes…..
1993-ban az NHL, 1995-ben az NBA játékvezetők sztrájkoltak egy jóízűt, biztosan sokan emlékeznek, hogy ebben az időszakban több okból is rengeteg vitás, de legalábbis vitatott eset került be az almanachokba. Merthogy bíró nélkül nincs játék, játszani viszont muszáj volt,…..
Ozsi20 2008.02.26 13:47:53
Kicsit elcsúsztunk ezzel a poszttal, mert hiába van a Serie B-ben 22 csapat, azért már ők is bőven túl vannak a szezon felén, és ahogy a legjobbakról, úgy a másodosztályról is szándékunkban állt egy félidei mérleget készíteni – annál is inkább, mert nem kevesebb, mint…..
Breaking News: a Milan nem áldoz fel több szüzet a San Siro felett lebegő rontás elűzésére, hanem egyből az első fordulóban pályára küldi a megváltót, Patót. Érzéseink meglehetősen vegyesek, mert ugye egyszer itt van a BL-címvédő, mely idén még nem nyert otthon, sőt,…..
Két hónapja lesz lassan, hogy nagy hangon bejelentettem: olyan meccset nem nézek, amelyen kettőnél több magyar játékos lép pályára. Nyilvánvaló, a legjobb futball és honfitársaink nagyon messze állnak egymástól és bár néha odakerül egy-kettő közülük valamelyik…..
Összefut a nyál a szádban, ha meglátsz egy kóbor macskát? Elgyengülő szeretettel simogatod a Puntódat hajnalban, mikor hiába próbálod beindítani? A komplett Keresztapa-sorozattal büntetted az ünnepek alatt a családot? Nos, ezek olasz foci elvonási tünetek! Mivel még három hét,…..