Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DéééeM

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tapolcai választás eredménye szerint tovább folytatódik az a trend, hogy a Fidesz lassan gyengül ugyan, de ez a gyengülés csak a Jobbiknak hoz a konyhára: csak ez a párt tud tovább növekedni, és leelőzi a Fideszt, Úgy tűnik tehát, hogy a magyarok többsége nem a hülyeségből…..
DéééeM 2015.04.14 20:40:17
@Brendel Mátyás: Azon gondolkodtam, hogy ennyi ésszel hogyan tanultál meg írni? Bár azt még az általános iskolai tanulmányaid során csak csak sikerült elsajátítanod, másodikos korodban, 12 évesen. :-)
Csak jól írtam akkor, ez a ti demokráciátok, ez a nagy tolerancia részetekről- konkrétan mindenki hülye aki nem a ti mantráitokat fújja. A kirekesztés, a megbélyegzés... Ejnye, ejnye. Ezért az írásodért kár volt iskolába járnod, téged minősít a hangnemed.
Édesapád inkább kisszéket csinált volna helyetted. :-)
DéééeM 2015.04.15 10:45:03
@Brendel Mátyás: Ezek szerint sokra nem vitted sehol, ha hazajöttél Magyarországra... (bár tudom, neked a haza teljesen mást jelenthet) Vmi oka csak volt, hogy itt osztod az eszet, amiből neked is nagyon kevés jutott alapból.

Fényezheted magad az tanulmányaiddal, de ismét bebizonyosodott, hogy az iskolai végzettség és az intelligencia nem egyenesen arányos egymással. Igaz, te ebben is kivétel vagy, hiszen nálad az, csupán negatív előjellel. Ha sakkoznánk simán lehetnél a sötét paraszt. :-) Így viszont nem mondanám rád, h paraszt vagy, mert ezzel vérig sérteném azokat a földet művelő embereket,akik naponta keményen megdolgoznak azért, hogy a te mocskos szádba friss zöldség és gyümölcs jusson. ;-)

Olyanról nem olvastam, hogy valamelyik jobbikos cigányokat ölt meg, bár lehet te vmelyik idegen nyelvű lapon olvashattad az itteni kedvenceid hazugságait. Így megy ez nálatok, külföldről pocskondiázzátok ezt az országot, csúsztattok, ferdítettek, hazudtok.
Valószínüleg te is valami elitnegyedben lakhatsz,a te gyereke(i)dnek nem hiszem, hogy van olyan osztálytársa aki zavarja az órát, lopja a tízóraiját, felszerelését stb. Igaz a Lauderbe nem járhat olyan. :-) Javaslom, hogy menj és szerezz tapasztalatot Borsodban, Szabolcsban és még sorolhatnám a megyéket.

Szenszejem! Taníts minket! Add át a nagyszerű tudásodat az emberek széles rétegének! Minden vágyam, hogy ilyenné váljak, mint te! Szeretnék ugyanilyen flegma, lekezelő, arrogáns,pökhendi megmondóemberré válni, mint te! Az országnak is nagyságrendekkel jobb lenne, ha ilyen jellemű emberek ezrei dönthetnének milliók sorsáról, mint te!
Istenem, bocsásd meg neki, nem tudja, hogy mit cselekszik! :-)
DéééeM 2015.04.13 22:40:54
Brendel Mátyás! Ki vagy te, hogy csak úgy lehülyézed a választópolgárokat? Sértegeteg, kutyázod őket, csak mert nem úgy gondolkodnak ahogyan te? Gondolom te is vmi nagyon liberális, nagyon demokrata lehetsz, ami abban nyílvánul meg, h mindenki más hülye, meg féleszű mert nem azáltalad helyesnek vélt irányt követik. Ismerem ám az efféle nagyon liberális, nagyon demokrata felfogást...
Taníts minket Mester! Kit kellett volna megválasztani a "hülyéknek" ? Ja, persze tudom: Az 5 éve folyamatosan jól teljesítő Fideszt, vagy az előtte 8 évig hasonlóan remeklő Mszp-t, esetleg a vidéken a parlamenti bejutásküszöböt el sem érő Lmp-t. De a nép, az istenadta nép féleszű volt, és ezt a nácibácsit küldte a Legyen Ön is milliomos játékba. Nahát?! Ostobák! Pedig te előálltál a farbával. Szerintem, ha véletlenül ismét a húsosfazék közelébe kerülnének a kedvenceid, akkor néhány piszkos ülep nyelved által történő megtisztítása után mindent elkövetnél, hogy megtorold ezt a "hülyék" által elkövetett hibát. Mert ez a ti liberalizmusotok, a másképpen gondolkodás elfogadása ugye?
Egyébként ha 2018-ban valóban a Jobbik nyerne, akkor szerintem is eljönne a világvége, megtámadna minket a NATO, az EU kitelepíteni minket a Golan-fennsíkra (természetesen lakosságcserével egybekötve), kitörölnék a világ történelemkönyveiből a magyar részeket, ja és az ájfónod sem tudna utána magyarul. :-D Azt majd elfelejtettem, hogy ezek a mocskok felkötnének mindenkit aki barna hajú/szemüveges/balkezes/valamiféle fogyatékkal él- mert ez szoktátok felhozni mindig. :-DDD ( a két kiemelt népcsoportot szándékosan nem nevesítettem) Természetesen a kedvenceid választási győzelme esetén beköszöntene a jólét! (ismét) Mert annyira csodálatosan vezették ezt a jóravaló országot a kormányzásuk idején, hogy az maga volt az öröm és bódottá. :-) Valószínüleg folytatnák továbbra is áldásos tevékenységüket ( a megmaradt nemzeti vagyon elherdálása, még több visszafizethetetlen hitel felvétele, saját zsebük megtömése, életszínvonal alacsonyan tartása und so weiter..) ami nagyon tetszene a gazdáiknak, és a hiteminősítők rögtön kilátásba helyeznék a felminősítésünket, mindenki jókedvű és derűs lenne ugye?

Ja, Görögországot sem a Sziriza viszi csődbe, hanem a pénzpiac meghatározó szereplői, aki csak összekacsintanak cinkosan, elfogyasztanak egy kávét és öt perc alatt megbeszélik, h nekik nem tetszik az a kormány/párt. Aztán felemelik a telefont ugrasztják a láncos kutyáikat és láss csodát napokon belül eluralkodik a káosz, majd jönnek a "megmentők" akik hamarosan csodát tesznek. A gazdaság pedig a lőtéri kutyát sem érdekli.

Veridicus76-tal értek egyet, ne várd meg a 2018-at,még ma kezdj el csomagolni. :-)
Nem szeretünk belecsúszni a politikai fitymacsattogtatásokba, meghagyjuk más blogoknak, hogy a kormány konstans fikázása részeként aléltan rágcsálják a kismillió gumicsontot. De ami mostanság a Jobbik térnyerése kapcsán folyik, az fontos, kikerülhetetlen. Legutóbb még azon…..
DéééeM 2015.04.01 10:02:56
@borzimorzi: Az ukrán balhé hogy kezdődött? Emlékszel? Valakik elhitették az emberekkel, h kolbászból lesz a sövény fonva...Felhergelték a csőcseléket, lebontották-felgyújtották a fél belvárost, aztán semmi nem változott. Elég sok ukrán emberrel beszéltem már azóta, a kinti magyarok jól látják a dolgokat, viszont a benti, gazdagabb réteg azt gondolja, h ha belépnek az EU-ba akkor éveken belül olyan színvonalon fognak élni, mint a németek... Igen, feleltem erre, úgy 40-50 év múlva. Elmondtam nekik, h nálunk sem jött be ez a propaganda. Jöttek a multinacionális vállalatok, amelyekben a magyar munkavállaló ugyanazt a munkát végzi, mint a nyugati országok dolgozója, az ő fizetésük töredékéért. Az meg, h EU-s pályázatból felújították az orvosi rendelőt,soha nem látogatott könyvtárat építetrtek Mucsajröcsögére, sokmillió forintból 40! centi magas kilátót építettek, ne nevezzük fejlődésnek. :)
Akkor szerinted haladjunk előre a lenini úton?! Mert ez eddig nagyon bejött a lakosság nagytöbbségének ugye? Bár 2x egymásután 2/3-dal nyerni azt mutatja. :-/
Ha a Jobbik odakerülne nem lenne itt semmiféle cigány- és zsidóírtás. A XXI. században ennek már nincs helye! Csupán annyit kellene tenniük, h ígérgetés helyett rendet tenni az országban (a fejekben), jogszolgáltatás helyett igazságszolgáltatást. Ha csak egy kicsit emelkedne az életszínvonal és egy élhető országgá kezdenénk alakulni, már megérné.
DéééeM 2015.04.03 14:28:27
@borzimorzi: Folytatván a gondolatmeneted,egy olyan gazdaság és társadalom Magyarországon is elkelne. De nincs. Nálunk is megvan az az 1% oligarcha, egy néhány százalék holdudvar, egy nagyon vékony középréteg, a nagytöbbség itt sem dúskál a javakban. Egyébként amennyire én látom, a Jobbik is ezt próbálná megteremteni, csak másféleképpen, mint az eddigiek. Azt már látjuk, h a nyugati minta sjnos nem igazán működik ebben a társadalomban. A nyugati gazdasági nagyhatalmaknak nem érdeke az itteni jólét, csupán felvevő piac és olcsó munaerő vagyunk a szemükben. Gondolok itt a mezőgazdaságra (a nyugati gazdák által kapott támogatás töredékét kapja a magyar, a megtermelt javakkal pedig nem hinném,h betörnek majd a francia piacra, mert a francia gazda rögtön tüntetésbe kezd) és az iparra ( konkrétan az Audi és Mercedes-Benz összeszerelő üzemeink. A győri és a kecskeméti alkalmazott ugyanazta a munkát végzi el, mint a stuttgarti vagy az ingolstati melós, az ő bérük töredékéért).
Szerinted a Jobbik nem érdemel meg egy esélyt? Akkor továbbra is ebben az irányban kell haladnunk? Ez a helyes, a jólét felé tartó út? Amikor hetente derülnek ki aljas disznóságok az eddigi összes kormányzó pártról? Hogy lopnak, csalnak, hazudnak és közben cinikusan az emberek szemébe röhögnek, h rosszul látjuk, ez nem is így van, és a végén még az állampolgár a hibás, mert meg meri kérdezni. Arrogánsak, flegmák, felsőbbrendűnek képzelik magukat a tisztelt képviselők. Apropó KÉPVISELŐ. Az általunk megválasztott képviselő, kiket is képvisel úgy igazából? Mert ha előlünk- akik bizalmunk jeléül megváasztottuk őket- titkosítanak le anyagokat, az igen sok kérdést vet fel? Számomra ez például nem fér bele a demokráciába! Milyen alapon rejtegetik előlünk a tényeket? Nem kell hivatkozni semmilyen nemzetbiztonsági érdekre, mert ezek mögött 99 %-ban nincs. Az átlagember csak azt látja, h ismét be lettek palizva, és az eddigi váltópártok mind ezt csinálták kéz kezet mos alapon.
Véleményem szerint az eddigi Fidesz/MSZP/MDF/FKGP/SZDSZ koalíciónál még a Jobbik is sokkal jobbb lenne bármennyire is riogatnak velük.
Ez lenne a jövő? A zsaruk kiszúrnak egy száguldó motorost, követni kezdik, de semmi szirénazaj, fülből csöpögő adrenalin, még egy kis csattanás sem. Csak egy letartóztatás. Üdv a huszonegyedik században. A fakabátok fent repkednek az égen, sasolnak, észreveszik, hogy egy…..