Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlternaTiva

40 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fény.post.küld Lelt-áram 2020.11.05 08:36:27
Dallam, lamúr, murva,  halkan, kan-dúr, durva.  Üzen, zen-él, élek,  Cisz-moll, ollé, lélek. Szívcsúcs, csúcsdísz, diszkó,  Intő, tövis, viskó.  Képtár, tárlat, lat(t)-e Abrakadabra, brácsák, csak te. Kópé, pépes, pestis Ákombákom, kompressz, presztizs. Se-te, te(h)-én hentes,   Hinni,…..
Fény.post.küld Ripos(z)t 2018.05.13 20:21:41
Ritkán osztom meg (anti)szociális kalandozásaimat az élet sűrűjében, de ma eléggé felhúztam magam. A nyugalom megzavarására alkalmas, empátiát nyomokban sem tartalmazó sorok következnek, ezért kiskorúak/gyermeklelkűek/'lávpísz'rózsaszín pónisimogatók/esélyegyenlőségi ombudsmanok ne olvassanak…..
Fény.post.küld Bevásárlólista 2018.05.13 20:14:54
I. Állok a Mártírok terén lévő '100 forintos bolt' pénztáránál csekély mennyiségű termékkel kosaramban. Oldalról elém kerül egy teli kosaras hölgy (konszolidáltnak tűnő kb. 60 éves). Holtversenyben vagyunk, itt már csak a karizma, testsúly és tolóizmok számíta(ná)nak. (Megnyugodtam, mert van, ami…..
  Az alant leírtak a nyugalom, lelki béke, állatok/emberek iránti szeretet, étvágy és a kellemetes álmok megzavarására alkalmas mondatokat fog tartalmazni, aki előbbiekkel még bír, annak egyrészt respect, pacsi, szájrapuszi ,piros pont (kinek melyik, azt aláhúzhatja) másrészt továbbolvasás csak…..
Fény.post.küld Zsándárk 2018.05.13 19:59:48
Régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy írok néhány mondatot a dolgozó nőkről/falvédőre tapadt hölgyekről illetve arról, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkező 'némbör vánnak' érdemes mostanában lenni. Apropója igazán nincs, talán csak azon téveszmés gondolathalmaz, ami akaratlanul is egy…..
Fény.post.küld Vaudulások 2018.05.13 19:55:14
Számos fényképen pózol az ember együtt tündér kis cukorborsó zömében négylábú és/vagy szőrös élőlényekkel, amik azt sugallhatják a felületes szemlélődőnek, hogy a kapcsolat csupa játék és mese, móka és kacagás, simogatás-nyalogatás csomagcsere. Ismerőseimnél általában ez van, az ő kutyáik…..
Ünneplőre vetkőzött lelkek, csillagainkat két kézzel szórjuk saját húsunkból főzött levesbe,melyből a sót kispóroltuk. Lejárt szavatosságú mondatok,melyeket ma átcímkézünk újra, Tűlevéllel átszúrt sóhajok, betekerve szaloncukorpapírba. Felebarátokat ma semmiért egészen, a dallamok törnek, de…..
Fény.post.küld Háromazegyben 2018.05.13 18:07:42
Három nyúlfarknyi szösszenet az igazmondás erejéről: ad1 (Néhány hete esett meg, de megírni még nem tudtam). Helyszín: Szombathely, Postahivatal (A munkahelyem után dobogós mennyiségű időt töltök itt , okot ne fejts!) Állok a nekem rendelt n! hosszú sorban, ahol n=3. Az ablakban egy ismert, kedves…..
Fény.post.küld MAGÁN(Y)SZÁM 2017.12.18 21:42:10
Zsírpapírba csomagolt fájdalom,a körmökön túl ezt hagyta nekem. Heges kérdőjelek a vállamon,vakarom magamról a rászáradt eget. Félig szelídített rókák közt lapulvaismét átfordul egy naptár. Félcéduláktól látóvá vakulva, mint egy engedetlen barbár. Összetegeződtem a magánnyal, így ma már a…..
Fény.post.küld Ketrecharc 2017.12.04 10:55:12
Nyugtalanság kínoz.Lakik odabent egy ördögfióka, aki ki akar törni, huncutul lazázna, véleményt nyilvánítana, botránkoztatna, polgárt pukkasztana. Néha még bűnözni is szeretnék. Megkóstolni a tiltott gyümölcsökat, kiélni magam, lángolni, beszólni embereknek. Furfangoskodni, keresztbe tenni,…..
Fény.post.küld Közhelyes 2017.12.04 10:49:46
Attól is kivagyok, hogy manapság mindenki közhelyekben beszél. Semmi más, állandó "mentőövhalom". Nesze semmi fogd  meg jól. Mozog is a szám, meg akusztikus élményt is nyújtottam magamnak, különben semmi. Persze van hogy kellenek a közhelyek, néha betörne az ember feje, ha nem fanyalodna…..
  Különben változatlanul szomorú vagyok. Annyira sokat locsogtam, amíg végül ide lyukadtam ki, mert bármennyire is zabolázok, annál jobban lázadozom, vagy lehet, hogy pusztán láthatatlan ostorral nógatom magamat, naivul elhitetve, hogy tényleg jobbítani akarok, közben pedig tespedve sírdogálok a…..
Fény.post.küld Hiányjelek 2017.12.04 10:23:42
Különben az élet pofonegyszerű és ugyanoda is csapdos, miután rájössz, hogy a diszkrimináns negatív és már nem vigasztalnak hiányjeleid szárai sem. Az egész gyufásdoboz pucéran kint, csekély e kéj, a rövidet is hosszan húzod más a hosszút is röviden, szarvashiba, agancsot szekondhend mosolyokra…..
Fény.post.küld All in 2017.12.04 10:03:19
  Feszül rajtunk a megfelelés, mint Jean Marais arcán a Fantomas-álarc. Máztenger alatt a saját sápadt arcunk reszket, hiszen mindekit csupán a bohón szórakozató ledérség, bohóc álarc, délutáni/délelőtti/nonstop diavetítések érdekelnek. Néha lehet búvárkodni, de csak és kizárólag tudományos, 'én…..
Az egész téma úgy merült fel, hogy életkoromból adódó fokozódó nosztalgia és érzelgősség miatt nézegettem régi, gyermekkori fényképeket, amikben a felületes szemlélő számára egy a közös: 'fura ruhák és hajviseletek', bútorok, boldog békeidők szelleme és a gondtalan gyermekmosolyok (matematikailag…..
Fény.post.küld 32 óra 2017.12.04 09:54:40
  Tegnap a nagy átlagnak megfelelően a fő munkahelyemen ((g)urUlógia) ledolgoztam a napi 1/3-os szentenciát majd 3 táskámmal a vállamon/nyakam körül (amelyik helyre háromnál kevesebb kézitáskával el lehet menni, oda nem érdemes, nem létezik vagy ritkán hívnak meg (randi,…..
  Dolgoztam ma is , 3 műtétem volt (két cataracta nekem és előtte valami déli egy a (sic!) kis páciensnek). A műtőasztalon preventív jelleggel böktem egy branült, de elfelejtettem lecsavarni a kupakot a 'nyárs' végéről. Már majdnem bevetettem a fogamat is (hiszen amit kézzel és/vagy szájjal nem…..
Fény.post.küld Szürre-álom 2015.02.11 17:37:54
Tél van, főpróbát tart az álmos halál, létünk lehelete az utakra fagyott, ágyékához húzott a kicsinyes magány,szórja belém az ócska magot. Régen a cél, most már az út sem lényeg, csenddé oldódik bennem a korom, az idő partjaira ülni végleg,simogat az átlátszó…..
Fény.post.küld Szám(ki)vetés 2015.02.03 17:07:58
Befejezetlen sóhajok fogközeibenhaldoklik a repedt sarkú emlékezet., önmagunkba ürítjük a férgeinkkel teli szekrényeket. Hajdanán örökbe fogadott kínunkfelnőve is nyüszítő (l)árva, zsibong a bőröm alatt, mintamikor először láttalak utoljára. Cipeltelek, mint porrá…..
Fény.post.küld (Fr)ászkarika 2015.02.03 14:09:16
Ma nem vettem be a kábító fájdalomcsillapítómat, mostanság úgyis sok volt a por, pláne a csillám, no és annak hintése. Belenyúlok a zsebembe, a Suttogások és sikolyok magyar remake-jének pótszékes mozijegyére köpött konfettis szerelmetes vakkantások után megtámolyodik a…..
Fény.post.küld Kisvérkör 2015.02.03 14:07:12
Hetek óta hangtalan lábnyomokban fekszem,összegömbölyödve, mint halott csecsemő,kóbor sajgás a csontketrecben,rekedten marcangolom az elvásott időt. A lét magzatburka lázasan reped, minden más már úgyis meghasadt, sikongva sejlik fel a sápatag jelen, ereinkben a múlt…..
Fény.post.küld Táp-szer-elem 2015.02.03 14:04:15
Zsigereinkben kéjes kárhozat fészkel, tátott szájú, hasztalan alázatot fércelHajdanán a koporsókon szegycsontok törtek,szív köré vak kegyencek védőhálót szőttek.A fiók mélyén nyers vonalaim sósat dalolnak, gerinc mellé léha hiányjelet karmolnak. Omló derékszögek…..
Fény.post.küld Három az egyben 2015.02.03 14:02:07
Vajúdásunk köldökében bűnbocsánat henyél, talált lelkek országában félkrajcárról mesél,polcaira léhán kozmált árnyak,önmagukkal kábán bújócskáznak. Farfekvéses nyomorunk már elvetélt spontán, köldökzsinórját emlékek markolják, hangnemünk dadogva csúszik le…..
Fény.post.küld Gépember 2015.01.15 00:45:26
Napok (javítva: hetek-hónapok-évek) óta kavarognak bennem a gondolatok, ébredek, sétálok, levegőt veszek, rátekintek, vágok, fázom, álmodom, mindhiába, átüt a pillanatok szövetén a(z írás)hiány. Folyik a hiábavaló idő, lyukas a homokórám, peregnek és sercegnek morzsáim,…..