Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csontraugrikhopp

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár minden kérdésemre ilyen fürgén jönne válasz! Két perce osztottam meg a Facebookon egy hasonló tartalmú posztot, érdeklődve, hogy mások is várnak-e Black Friday-es csomagot az eMagtól, erre tessék, Szonja levele várt a mailboxban. Egy fb-os komment szerint egyébként a…..
8:1 a hollandokkal, 1:6 a portugálokkal. Két eredmény, két generáció, de a fos azonos ami a magyar "labdarúgás" sajátja. Ami tegnap Orbán Viktor stadizóleumában megesett az a magyar foci és az utánpótlásképzés teljes csődje.  „Portugáliát akkor sem vertük volna meg, ha…..
Gyakorlatilag napokra vagyunk attól, hogy valaki a Sátántangót is megcsinálja a Grand Theft Auto V motorjával, de addig is itt van a Maffiózók főcíme, szivarozó Tony Sopranóval, hídpénzzel és kertes házhoz megérkezéssel. A zene ugyanaz természetesen, sőt, még a stáblista is,…..
Visszatér Som-Balogh Edina az RTL szappanoperájába, tessék, lehet örülni. Ha minden igaz, a ma esti epizódokban már látható lesz, és nagy valószínűséggel az egyhetes szünet után is szerepelni fog, bár az is lehet, hogy csak egy rész erejéig írták vissza a sorozatba szart…..
csontraugrikhopp 2014.07.04 13:38:15
A Jóban Rosszban Betty Tanakis nevű karakterét alakító színésznő a Blikk és a Bors szerint három hónappal ezelőtt sokallt be, és édesapja halála, valamit pasija, a sorozat kreatív producerének kirúgása után egyre nehezebben ment számára a meló, ráadásul a haját is…..