Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oohay

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simicska tegnapi napjából (köszönet SL-nek a megállapításért) a magyar népre következő vélhetően legfontosabb információ ez volt, idézem: "Tavaly áprilisban a választások után leültünk és elmondta az elképzeléseit (mármint Orbán). Ennek a részleteibe nem fogok belemenni,…..
oohay 2015.02.08 09:50:35
@tiszapolgári szerint a

magyarnarancs.hu/belpol/sok-mindent-tudok-orbanrol-melyinterju-simicska-lajossal-93660/?orderdir=novekvo&pagenr=2#kommentek

között szerepel, hogy:

"Orbán Viktor a Mária Rádiónak adott tegnap reggeli interjúban elmondta, hogy ha Simicska kitálal, akkor ő is ki fog tálalni. Tud ezt-azt. Példának hozta fel Simicska APEH-elnöki ténykedését, a cégeladásokban való közreműködését, a KÖZGÉP 2014 áprilisa előtti szárnyalását.
Hozzátette, hogy ő nem geci, Simicska viszont az, sőt nemcsak geci, hanem genyó is."

Ha ez igaz akkor nekem más kérdésem lenne. Mégpedig az, hogy a miniszterelnök miért nem tett/tesz eleget állampolgári kötelességének és fedi fel azokat a dolgokat akár a bíróságon. Sajnos van válaszom is a kérdésemre.
A várhatóan ősszel elinduló Celeb vagyok, ments ki innen! című RTL-es celebtúlélőműsor harmadik évados szereposztását találgatja a Bors, és menten egy olyan névvel nyitott, akire várhatóan a nézők is szívesen odakapcsolnak majd a tévére, legalábbis a lap okfejtése szerint.…..
oohay 2014.05.15 17:50:54