Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemunalamasafelhasznalotiltas

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült a 2015-ös évre a Pirelli Kalendárium, pucérkodó lányokkal, kivillanó mellekkel. A fotós ezúttal Steven Meisel volt, akiről elmondható, hogy valóban érzi ezt a műfajt. Nem akarta túlművészkedni, a képek többsége talán éppen ettől igazán jó. Ráadásul…..
nemunalamasafelhasznalotiltas 2014.11.19 11:02:15
Ha komolyan gondolta Kamu Miska azt, amit tegnap benyújtott, akkor ezek a narancslegények tényleg nem szarral gurigáznak. A nagy külföldi kiskerláncok régóta tartó molesztálása úgy tűnik, gyilkossági kísérletté fajul, többfrontos támadással most már azt üzenik a fiúk a mocsok…..
120 millió éves 3 dimenziós térkép? 290 millió éves megkövesedett emberi lábnyom? 2,8 milliárd éves, mintákkal, vonalakkal ellátott fémgolyók? Az oda nem illő, rejtélyes leletek láttán, különös gondolatok fogalmazódnak meg a fejünkben. Vajon csalás, esetleg félreértés…..
Damir Zlatar Frey (60) színházi rendező őszintén és bátran beszél legszörnyűbb gyermekkori traumájáról, amikor egy pap megerőszakolta. Megerőszakolójának megbocsát és elismeri, hogy részben ő is élvezte az abúzust. Mindezt a Kristálybíboros című önéletrajzi regényében…..
nemunalamasafelhasznalotiltas 2014.10.13 09:48:18
@Helyszíni zsemle: OMFG
Te pedo vagy haver? Szégyen ez a hozzászólásod! Remélem a zsaruk felírják a címed biztos ami biztos alapon
Az elmúlt években sokszor hallhattuk, hogy a szurkolók tartják vissza a családokat, „békés polgárokat” a magyar bajnoki mérkőzések látogatásától. Sorozatunkban korabeli tudósításokra támaszkodva mutatjuk be, hogy az erőszak a kezdetektől fogva része volt a magyar futball…..
nemunalamasafelhasznalotiltas 2014.10.10 09:50:43
@Frady Endre: Áttértél a csakfociról ide is elhinteni kamu regeddel a HÜLYÍTETT dolgaidat, vagy te mindenhol fizetett troll vagy?
Az én tevékenységemet akkor lehet értékelni, ha eltöltöttem tíz évet a sportágban. Ha most valaki azt kérdezi, hol vannak a huszonéves sztárok, a magyar játékosok a topbajnokságokban, akkor azt tudom mondani, kérdezzék meg azokat, akik tíz-tizenöt éve is benne voltak a…..
nemunalamasafelhasznalotiltas 2014.10.09 16:05:24
@feketehun: csak épp valahonnan ki kellett jutnia top csapatokba, ha már érted miről beszélek?!

Bosznia pont ilyen példa. Csoró ország, nincsenek pályák, mégis kijutnak a játékosaik.

Miért? Mert megtanítják őket focizni az ottani szakemberek
Pont ez hiányzik nálunk!

Nem igazán a klub futballért van az MLSZ, a válogatottnak pedig hasznos lenen, ha top ligákban játszanának a válogatott játékosaink

Komolyan: ha nem érted az összefüggéseket, hogyan vitázhatsz róla?

:-o
nemunalamasafelhasznalotiltas 2014.10.09 14:16:14
@avocado_: "törnek, zúznak, rasszista és antiszemita rigmusokat óbégatnak és erőszakoskodnak a meccsek előtt, alatt és után."

Mesélj, cicafiú!
Veled meccs alatt vagy utána tették meg?
nemunalamasafelhasznalotiltas 2014.10.09 15:44:36
@diszkriminans: kurva vicces, mikor azok akarják megreformálni a focit, akiknek fingjuk nincs róla! :D

"Egyébként így is játszanak az NB1-es csapatok sokadik osztályú csapatokkal edzőmeccseket vagy kupameccseket, nem esik le attól az aranygyűrű a kezükről."

- Szerinted nem játszanak ilyen sokadik osztályú csapatokkal a "Magyar kupa" szervezésében?

" több, esetenként sokkal gyengébb csapattal is játszanak. Ha mást nem, fel lehet küldeni a cseréket"

- LiBakupa szerinted miért van???

Hasonló ötletekkel újfent előállhatnál. Szenzációsak! :DDDDDDD
Tágrazártszemmel Sztárcsemeték 2014.08.12 16:46:21
A világsztárok csemetéi már születésüktől fogva ki vannak téve a reflektorfénynek, ebből kifolyólag Ők is a címlapokról mosolyognak vissza ránk,  és a szemünk előtt nőnek fel.  Összegyűjtöttük azokat a kislányokat, akik mindamellett, hogy már most híresek, édesanyjuk…..
Stadion-avató népünnepély Újpesten: Az UTE hagyományaihoz méltó a felújított stadion A kormányfő jelenlétében avatták fel az ország - és azon belül a legrégibb futballhagyományokkal rendelkező Újpest - büszkeségét, a felújított Megyeri úti UTE-stadiont. Az átadás…..
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
Mi is megírtuk, hogy a köztévé képes volt úgy beszámolni az Eurovíziós Dalversenyről egy 3 percnél is hosszabb anyagban, hogy abban még csak meg sem említik a nyertest, ezzel szemben a cég megbízott igazgatójának kínos hebegését hosszú, már nekünk kínos másodperceken át…..